מדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.
-
@תודה-לבורא-עולם אגב, למי שעדיין משתמש במכשיר נוקיה C2 יש יישום שפועל בדיוק כמו האפליקציה לאימות של גוגל.
אני משתמש עם זה ויש לי כמה חשבונות גוגל שיש לי את הקוד באפליקציה הזאת ואני יכול בקלות לפתוח את המייל שלי מכל חנות מחשבים.
זה עובד גם בC2 כשר מקורי אבל צריך ליצור קיצור דרך בתפריט הראשי ליישום (יש מדריכים איך ליצור קיצור דרך) -
@הלי לוחצים על מקש האמצעי (ADD OTP) נפתח מסך כמו בתמונה המצורפת.
בתיבת Name אפשר לרשום מה שרוצים לדוגמה כתובת המייל אבל חשוב לרשום רק אותיות אנגליות.
בתיבת Secret ממלאים את הקוד שמקבלים מגוגל
לוחצים על מקש האמצעי (SAVE)
ואז יופיע הקוד שמשתנה כל 30 שניות
שימו לב שהשעה והתאריך במכשיר צריך להיות מדויק בכדי שהקודים יהיו נכונים (כדאי להגדיר על שעה ותאריך אוטומטי)
-
-
@נוקיה כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@תודה-לבורא-עולם אגב, למי שעדיין משתמש במכשיר נוקיה C2 יש יישום שפועל בדיוק כמו האפליקציה לאימות של גוגל.
אני משתמש עם זה ויש לי כמה חשבונות גוגל שיש לי את הקוד באפליקציה הזאת ואני יכול בקלות לפתוח את המייל שלי מכל חנות מחשבים.
זה עובד גם בC2 כשר מקורי אבל צריך ליצור קיצור דרך בתפריט הראשי ליישום (יש מדריכים איך ליצור קיצור דרך)זה עובד גם בנוקיה 208
כמו"כ אצלי היה צריך להקליד חצי הפוך.
יש מצב שאתה מלנקק לאיך עושים קיצור דרך? -
@צדיק-וטוב-לו-0 תעבור על הקישור הבא מקווה שיספיק
https://mitmachim.top/topic/12/שינוי-תפריט-קבצי-תפריט-לנוקיה-208/1 -
@צדיק-וטוב-לו-0 לגבי ההפוך תשנה את השם למשהו באנגלית וזה יהיה כמו שצריך.
לדוגמה, במקום לרשום גוגל תרשום google
לגבי הקיצור דרך אני צריך למצוא -
@נוקיה כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
יש יישום שפועל בדיוק כמו האפליקציה לאימות של גוגל.
תודה על השיתוף, אך איך בדיוק האפליקציה מאומתת ע"י גוגל בסוף התהליך?
לא מתקבל קוד עבור האימות שגוגל יאשרו את הסיסמאות שהאפליקציה נותנת...