הגבלת חיבור מודם סלולרי לדור שלוש בלבד
-
שלום חברים
יש לי מחשב נייד עם מודם סלולרי פנימי שאינו תומך דור 4.כעת הבעיה שלי שבאיזור שלי כנראה אין קליטה טובה מספיק, והרבה פעמים הוא מתחבר לרשת של דור 2 ואז אין לי כמעט שום גלישה, מה שאני עושה זה מכבה ומדליק שוב ושוב, עד שהוא מתחבר לי לדור 3. עד כאן מילא.
הבעיה שהרבה פעמים כנראה יש עומס וכמה שאני מנסה הוא מתחבר שוב ושוב על דור 2.
אני לא מבין כלום ברשתות, אבל אני מניח שאילו הייתי מבטל ממנו את האפשרות להתחבר לדור 2, הוא היה מנסה בעצמו עד שהיה מצליח להתחבר לדור 3.
האם מישהו יכול לעזור לי לעשות משהו במחשב שלא יתחבר בשום אופן לרשת GPRS הארורה?
תודה רבה מראש
-
@חיים-כהן-1 אין שם תשובה לבעיה שלי.
מעולם, אבל מעולם, לא מצאתי שם פתרון לשום בעיה מכל סוג בעיה שהיתה לי.
ומעולם, לא שמעתי ממישהו אחר שמצא שם פתרון.
זה משהו מדהים. -
@חיים-כהן-1 זה לא היה אישי...
-
@אחד-תם הבעיה שלא מספיק להכיר מחשב מבפנים אלא צריך להכיר את השבב של המודם המסוים שלך בדיוק איך הוא בנוי.. לא משהו אפשרי במיוחד שאתה מצפה שהוא גם יהיה נביא כי לא כתבת אפי' את דגם המחשב.. ושוב זה לא יעזור גם אם נדע אפי' את דגם המודם.
הדבר היחיד שאפשר לעשות אם לא עשית זה להתקין דרייבר מודם מעודכן מאתר היצרן של המחשב/מודם אם יש אולי תהיה שם הגדרה כזאת. -
@אחד-תם אמר בהגבלת חיבור מודם סלולרי לדור שלוש בלבד:
@אלישי זה מודם פנימי איך אדע מה הIP שלו?
נלך על הדרך הארוכה קצרה:
פתח CMD (חפש בהתחל).
הקלד ipconfig ואנטר.
בפלט, חפש את המודם שלך, ובדוק מהIP של השער.אם הסתבכת תעלה צילום של הפלט.
נ.ב. אם תרצה עזרה בשליטה מרחוק (כלומר שאנסה לחטט בעצמי בהגדרות ולמצוא), שלח לי הודעה.
-
Connection-specific DNS Suffix . : Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::7dcc:648b:9f4f:86d5%17 IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 172.31.17.216 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.252 Default Gateway . . . . . . . . . : 172.31.17.217 Ethernet adapter חיבור רשת של Bluetooth: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface: Connection-specific DNS Suffix . : IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:1428:8f18:286f:151d:53e0:ee27 Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::286f:151d:53e0:ee27%16 Default Gateway . . . . . . . . . : ::