בירור | תוכנת עריכה מומלצת לפרויקט מסוים
-
@איש-אמת אתה מתכוון לאיור נטו? זה figma מן הסתם, כלי מעולה
-
@איש-אמת אתה מתכוון לאיור נטו? זה figma מן הסתם, כלי מעולה
@אליר325000 ואללה ניסיתי את הכלי, אחלה כלי, נשאר לי להתאים קצת יותר את הצבעים לטבלת צבעים של האתר, אבל בגדול בשניה בלי להתקין כלום יש לך פלט יפה
רק אם כבר מדברים על זה - זה מה שיצא לי, יש לך מושג איך מורידים את הרקע האפור שמגיע מסביב לכל הפריטים?
כמובן צריך לבקש זכויות שימוש בלוגו של המסעדה, למי ששואל....
אם לא מובן מהו הרקע האפור כנסו לספוילר ותראו איך זה נראה באתר
זה צריך להיות על רקע לבן
-
א איש אמת סימן נושא זה כשאלה ב
-
א איש אמת סימן נושא זה כנפתר ב
-
@אליר325000 ואללה ניסיתי את הכלי, אחלה כלי, נשאר לי להתאים קצת יותר את הצבעים לטבלת צבעים של האתר, אבל בגדול בשניה בלי להתקין כלום יש לך פלט יפה
רק אם כבר מדברים על זה - זה מה שיצא לי, יש לך מושג איך מורידים את הרקע האפור שמגיע מסביב לכל הפריטים?
זה צריך להיות על רקע לבן
-
זה צריך להיות על רקע לבן
-
-
@2580 כן, מה נראה לך באתי לשחק?!
האמת זה יושב לי על הראש הרבה זמן, ותמיד אני דוחה את זה
בגלל שלא יהיה לי כ"כ הרבה זמן לשבת על זה עד שבועות אני מנצל את הימים האלו להגיע להתקדמות מסוימת, ואז לחשוב על פתרונות באמצע הלימוד... -
@2580 כתב בבירור | תוכנת עריכה מומלצת לפרויקט מסוים:
@איש-אמת התכוונתי למהירות ביחס לרמת הביצוע...
לטוב או לרע? -
-
@2580 שמח לשמוע, ואגב אני גם שמח לשמוע ביקורות כי אני כמו שאמרתי רק אתמול למדתי לעשות את הדברים האלו ואין לי הבנה טובה בהם להבחין מה טעות לעשות ומה שנראה לא מוצלח הוא האפשרות הטובה לאתר..
אז אל תחסכו בביקורות..(כמובן בפרטי...)