בקשת מידע | התראה על שינוי בקובץ משותף בדרייב
-
@שמואל-רבינוביץ אבל אני רוצה שיוכלו לשנות רק שיתריע לי על שינוי
-
ברגע שאתה מאשר להם לשנות אז הם כן יכולים לשנות
-
@שמואל-רבינוביץ זה כבר אני יודע אני יבאר את שאלתי יותר ברור אני מכיר את אפשרויות השיתוף השונות וכו' שאלתי היתה אחרי שכבר נתתי הרשאת עריכה למישהו ברצוני שאחרי כל שינוי בקובץ כל מי שקיבל את הקישור יקבל התראה למייל שהקובץ השתנה וא"כ איך עושים את זה בתקוה שעכשיו זה מובן יותר
תודה רבה -
@שמואל-רבינוביץ זוהי ההודעה האחרונה שאני כותב לך אין ביכולתי להסביר יותר אני רוצה לקבל התראה על שינוי בתוך הקובץ (לדוגמא בקובץ גוגל דוקס) ולא על בקשת הרשאת גישה
-
הבנתי לא נראה לי שיש כזו אפשרות אלא התראה אחת בפעם הראשונה בלבד
-
@עולה-במסילה זה אפשרי באמצעות טריגר onEdit בגוגל סקריפט..
-
@עולה-במסילה פשוט מאוד, הכל כתוב בתיעוד (ובעברית)..
לדוגמה הקוד משם,
function onEdit(e) { // Set a comment on the edited cell to indicate when it was changed. const range = e.range; range.setNote('Last modified: ' + new Date()); }
תפתח את גוגל סקריפט מהמסמך, ככה: בסרגל העליון > תוספים > apps script, ושם תדביק את הקוד לעיל, תריץ ידנית כדי לאשר הרשאות עם צריך, והפונקציה תורץ בכל עריכה של המסמך.
כמובן שצריך להוסיף את הפונקציונליות של אחזור המשתמשים שמשותפים ושליחת המייל...
(הייתי שמח לעשות לך את זה בחינם, אבל אני ממש עמוס כרגע, אז אני לא יכול לעשות דברים בחינם..)
-
@אביי כתב בבקשת מידע | התראה על שינוי בקובץ משותף בדרייב:
פשוט מאוד, הכל כתוב בתיעוד (ובעברית)..
לדוגמה הקוד משם,
function onEdit(e) {
// Set a comment on the edited cell to indicate when it was changed.
const range = e.range;
range.setNote('Last modified: ' + new Date());
}
תפתח את גוגל סקריפט מהמסמך, ככה: בסרגל העליון > תוספים > apps script, ושם תדביק את הקוד לעיל, תריץ ידנית כדי לאשר הרשאות עם צריך, והפונקציה תורץ בכל עריכה של המסמך.כמובן שצריך להוסיף את הפונקציונליות של אחזור המשתמשים שמשותפים ושליחת המייל...
(הייתי שמח לעשות לך את זה בחינם, אבל אני ממש עמוס כרגע, אז אני לא יכול לעשות דברים בחינם..)
מישהו יכול לתת הסבר יותר מפורט איך עושים את זה?
תודה רבה -
@עולה-במסילה כתב בבקשת מידע | התראה על שינוי בקובץ משותף בדרייב:
@אביי בכמה כן תוכל צור איתי קשר בפרטי
זה לא ענין של הסבר מפורט, ההסבר שכתוב למעלה מפורט די והותר, זה עניין של מפתח שיודע לכתוב את זה,
תוכל ליצור איתי קשר במייל cs@abaye.co