המלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות
-
@A0533057932 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@איש-ימיני קראת את המכתבים לעומק?
האיסור היחיד שיש הוא על בחורי ישיבות
שלדעת הרבנים החותמים על המכתב שם אסור להם להחזיק פלאפון בכללבמכתב של ראשי הישיבות הליטאים אכן כתוב בחורי הישיבות.
(מלשון המכתב נראה שזה בעיה כללית ולא רק של בחורי הישיבות, על אף שבפועל הם כתבו את המכתב לבחורי הישיבות
"מכשירים אלו מעמידים בסכנה את קדושת בית ישראל ומוטלת עלינו החובה לעמוד על נפשנו ולהוציאם מקרבנו לחלוטין.")
כל שאר המכתבים בנושא מגדולי ישראל, מדברים על החרמה כללית של מכשיר השיאומי הכשר.
והנה עוד משהו שהשגתי, חלק מהקהילות.
שיאומי.pdf -
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@אור-יוסף
אני לא יכול לפרסם הכל כרגע אי"ה בהמשךאבל עכשיו אני עוסק קצת יותר ביצוא מכשיר מסוים לחו"ל
מדבריך נשמע שבידך הדבר, אם כן אז אדרבה, רוץ על זה בכל הכוח, כשר עד הסוף, כולל כל השגעונות של הוועדה, אבל שיהיה איכותי, לא צריך מערכת אנדרואיד, צריך פלאפון עם:
- פלסטיקה חזקה
- שמע טוב
- חיבור אוזניות איכותי
- שקע טעינה שלא נהרס כל חודשיים
- קליטה טובה
- בטרייה איכותית
- ממשק נוח
- חיבור כל סוגי הבלוטוס
יש עוד כמה דברים אולי בהמשך אפרט (כתבתי היכן שהוא בפורום לא זוכר היכן).
-
@2580 @A0533057932 @דודי-ענהאל ועוד כמה...
הנושא פה לא מיועד ל "טלפון הבא במגזר החרדי" \ אייפון כשר \ סמארטפון עדכני וכשר.
הוא מיועד ל C2 בלבד, או לכל הפחות טלפון דומה לו.
רוצים לדון על הסמארטפון הכשר למגזר החרדי? לכו פתחו נושא חדש, תדונו על זה שם. לא פה. -
-
@דאנציג הוא לא אמר שהוא ישמח אם יהרסו ויספימו לו את הנושא באייפונים הכשרים או מה שזה לא יהיה. הוא אמר סך הכל שאם יצא משהו טוב (גם אם זה יהיה אייפון) הוא יקנה את זה.
חוץ מזה שאני בכלל לא בטוח שרוב חברי הפורום מעוניינים באייפון כשר,
והראיה לזה, ועוד סיבה, שאתם בכלל לא דנים על איך להצליח לייצר את הפלאפון, אלא מתווכחים כאן בלי סוף על עצם הרעיון וההסכמה של סמארטפון כשר.לכו פתחו נושא חדש, תדונו על זה שם, וכשתצאו עם תוצאות, אולי תחזרו לפה.
והראיה לזה שפותח הנושא לא רוצה את זה...
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:כך שלפותח הנושא יש אולי מילה יותר מאחרים כי אחרי הכל
אבל מה שייצא מפה לא באחריותי
בכל אופן אם תשאל את חברי הפורום מה הם רוצים, C2 חדש או אייפון כשר, אני חושב שאתה לבד יודע את התשובה
(@משה-הישראלי סליחה שפירשנתי את דעתך כך - אולי בצורה לא נכונה אבל אם כן תגיד כאן את דעתך בנושא... לפתוח לאייפונים נושא חדש ולהמשיך לדבר על C2 או להמשיך את הפטפטת חסרת התועלת על האייפונים שמעל 200 פוסטים כבר בלי שיוצא ממנה כלום.
-
@רפאל-vnkl ו @איש-ימיני
לאחר קריאת אלפי פוסטים כאן בפורום ב3 שנים האחרונות, (ו500+ פוסטים בנושא זה) למדתי להכיר בערך את רצונות החברה כאן:
קבוצה אחת: 50-60 אחוז - יותר בקטע של אנדרואיד, ורוצים שתהיה האפשרות להשתמש בו בכשר כמו שדורש מאיתנו בורא עולם (ולא שום ועדה שלא ברורים כוונותיה... או שמא כן...), ומותר שיהיו בו קצת אפשרויות (כמובן באופליין)
קבוצה שניה: 30 אחוז בערך - רוצים את הכשר אורגינל ממש - בלי אנדרואיד (כי הועדה אסרה - לא בגלל שיש להם בעיה עם אנדרואיד)
קבוצה שלשית (שבהקשר הזה היא הכי קטנה, ולא כ"כ רלוונטית לדיון): שאר החברים שמשתמשים במכשיר פלאפון מסונן פחות או מסונן יותר... אבל עם אפשרות אינטרנט כלשהיא.ולדעתי זו הסיבה שכל 10-20 פוסטים מתחלף נושא הדיון...
אז יותר יהיה נכון אם @משה-הישראלי או מישהו מכם יפתח 2 נושאים, ולהדגיש בגדול ובאדום בכל אחד מהם - לא לסטות מן הנושא בשופו"א זה גורם עוגמת נפש!
- איך נייצר את המכשיר הכשר אורגינל - הטוב והאיכותי ביותר?
- איך נייצר מכשיר אנדרואיד (או IOS בשביל @A0533057932) שיהיה מספיק מתקדם וכולל בתוכו את כל הקידמה - במסגרת כשרות הגבוהה ביותר?
מקווה שהובנתי, ואולי אף הועלתי.
תודה לכולם - ובהצלחה! -
@דודי-ענהאל לא אמרת מילה וחצי מילה על פלאפון קטן וכשר אך עם אפשרות ליישומים כגון C2 או סימביאן
כמו שאמר @משה-הישראלי :קצת יותר גדול והתוכנה בפנים שירוץ
-
@רפאל-vnkl כי לא יהיה סימביאן כנראה לעולם ועד!
אנדרואיד זו האפשרות היחידה (לענ"ד) לייצר פלאפון כשר ומתקדם! -
@דודי-ענהאל שיתחיל בענק ורעש וצלצולים, ואז מישהו יצליח לפרוץ את הכשרות, יפיץ את הדרך, תוך שבוע ועדת הרבנים וראשי הישיבות מודעים לזה, והטלפון הופך לשיאומי מקשים החדש. לא עשית כלום.
-
@רפאל-vnkl לכן צריך לפתח משהו שלא ניתן לפריצה\צריבה גם לא ע"י מעבדה, ושאין לא כשר שדומה לו, ואז התגברנו גם על זה!
(זה אפשרי, עיין ערך - יאנג כשר אורגינל, הדרן, וקיידרואיד). -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
יאנג כשר אורגינל
יש טרף דומה לו
הדרן,
כנ"ל
קיידרואיד
כנ"ל
שלא לדבר על זה שכל אחת מהחסימות האלו ניתנת לפריצה אם יש לך את הידע והציוד (שהרבה פעמים מדובר בציוד יקר מאוד, אבל מסתמא יש מעבדות שמחזיקות בו).
אבל אכן ברמה התאורטית זה אפשרי לפתח טלפון כמו שהצעת.
-
@מישהו12 קיידרואיד ניתן לפריצה?!
אם זה דרך מעבדה וצורך גדול בציוד, אז אין לדבר סוף, (כיון שגם את ה4X4 אפשר לפרוץ לפי זה, ולשים בזה סרטים למשל, וכל שכן את ה208 - שיכול לפתוח כל דבר!).
ולדעתי זה הגדר שאמור להיות במכשיר כשר:
שכל עוד צריך ציוד זמן והמון כסף בשביל לפרוץ אותו - נחשב לכשר לגמרי, מסיבה אחת שנקראת: "לא חיישינן"!
ואם תבוא ותגיד לי ש - כן חיישינן - כי יש איזה שניים שלושה שיעשו את זה, תשובתי היא: שהשניים האלו באותה מידה היו לוקחים את ה200-300 שח וקונים סמארטפון מספיק פרוץ לצרכיהם... -
ברוב המכשירים הזולים לא יהיה צורך בציוד מיוחד.
אבל לא אפרט. -
@מישהו12 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
ברוב המכשירים הזולים לא יהיה צורך בציוד מיוחד.
אבל לא אפרט.אבל ברגע שתעשה את זה כבר לא יהיה לך את החותמת
-
@פקז נכון.
@מישהו12 אל תפרט את הציוד באמת, אבל תוכל לפרט מה זה - 'המכשירים הזולים'? שיאומי?
זה עלול לעזור להבין את השיטה.
ורק שלא תהיה אי הבנה:
קיידרואיד בנוי למיטב הבנתי הכי חזק שאפשר ללא שת"פ הדוק עם היצרן. הוא נהדר! אבל בעולמנו אין כזה דבר מושלם... -
@משה-הישראלי
אם אתה רוצה לדעת מה הציבור מעוניין אתה צריך לעשות את זה באמצעות גוגל פורומ'ס - google forums
שם יש אפשרות לערוך סקר מלא עם מספיק שאלות
אבל,
אני תוהה איזה ערך יש לרצונות שלנו כשאנו לא יודעים אם יש להם השפעה על משהו.
אולי לפחות בשביל לדעת למה יש ביקוש
לחוש את הלך הרוח בציבור
הרי אין שום דרך לדעת את זה מלבד פה, בפורום הנהדר הזה...
@מתושלח-הבבלי
אןלי אתה רוצה להכין כזה טופס
(אני לא יודע עדיין איך עושים את זה) -
@רפאל-vnkl לכן צריך לפתח משהו שלא ניתן לפריצה\צריבה גם לא ע"י מעבדה, ושאין לא כשר שדומה לו, ואז התגברנו גם על זה!
(זה אפשרי, עיין ערך - יאנג כשר אורגינל, הדרן, וקיידרואיד).זה אפשרי אבל היבואן בסופו של דבר כן רוצה גישה כיוון שצריך תיקונים וכו
-
@ראובן-שבתי
אני לא מדבר על האמריקאי הפתוח, אני מדבר על הירא"ש שבהם, כי אלו שאתה מדבר עליהם - לא צריכים את הFIG המסכן..
כל אחד מינימום עם אייפון 14 ומעלה\S23 ומעלה, כמובן עם סינון מסוים...אתה כנראה לא מעודכן, יש כבר גלקסי s24 ultra ואייפון 15
ודרך אגב, גם באמריקה הכסף לא גודל על העצים ויש כאלה שאין להם כסף לקנות כזה פלאפון יקרמשמע, שיש קהילה שרוצה משהו שכשר באמת, ולכן יצרו את זה בשבילם, וכעת כבר הרבה יותר קל לפתח מו"מ איתם..
זה נכון