המלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות
-
@A0533057932 זה לא יקרה מסיבה פשוטה שזה לא שווה להם..
פלאפון של אפל (אייפון 14 לצורך העניין) נמכר באיזור 50 מיליון יחידות
הסיכוי שאצלנו יגיע ליותר מ10000 הוא אמנם קיים אבל קשוח, הסיכוי להגיע ל100 אלף לדעתי כבר לא קיים
מה שכן אפשר להציע לחברות גדולות, להוציא פלאפון לילדים עם משחקים ובלי אינטרנט שזה אולי יכול לתפוס... -
@משה-הישראלי שמע. ב"ה אני לא מבין בזה (בפריצות לחסימות...) כך שאני לא אתווכח..
-
@סקרן-להבין למה אתה הולך למיקום של תומך כשר??
הנושא הוא כשר לחלוטין
באותו רמת כשרות של המקשים הסיני
בלי משחקים
בלי נגן מדיה
בלי כלום
פשוט נח לשימוש
אמין
וקליטה טובה -
@A0533057932 נראה לי שכל אחד פה בדיון מצפה למכשיר אחר
אחד רוצה עם רשת אינטרנט אבל שיראה כשר,
אחד רוצה משחקים,
אחד רוצה רק נגן ומצלמה,
יש מישהו שרוצה בלי משחקים,
עם התקנות / בלי התקנות,
וכו' וכו'...שמישהו יעשה פה סדר על מה אנחנו דנים עכשיו בכלל... -
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
מדברים מזה !
קוד המקור של מירס בשילוב חדשנותמקור?
-
@יוסף-אלחנן מדברים פה על כשר חדש
לא?
על כשר
לא על תומך כשר
לתומך כשר יש שרשור אחר -
@יוסף-אלחנן כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
מדברים מזה !
קוד המקור של מירס בשילוב חדשנותמקור?
אתה מדבר עכשיו מהנושא. כשר א תומך או סתם שואל
כשמעלים פה הצעה פשוט שמדברים מדור ארבע ואם מעלים הצעה חדשה למירס
זאת אומרת לא לבקש מהם להוציא עוד פעם את המכשיר ורק להכשיר לסימים
זאת אומרת לפנות ולבקש שיוציא כזה סוג מכשיר חדש -
@A0533057932 תעבור על כל השישור תראה פה מלא פוסטים שמדברים על תומך...
-
@A0533057932 מישהו העלה פה את אפל
אני רק אמרתי שהאופציה היחידה שהם יעשו פלאפון שיתחיל להיות טוב לנו זה אם הם יוציאו פלאפון בלי אינטרנט ואז יהיה גם אפשר לחסום אותו לשאר הפונקציות -
@סקרן-להבין
ועל זה @A0533057932 ענה, שלאפל יש אפשרות לעשות חסימה אמתית והרמטית לכל מה שצריך, רק צריך לגרום להם לרצות לעשות את זה.
הם לא צריכים להוציא פלאפון בלי אינטרנט כדי שלא תוכל לחבר לו אינטרנט, כי הם שולטים על כל הפלאפונים שלהם שליטה מלאה, כך שהם יכולים לעשות איתם גם כשזה בכיס של הרוכש מה שהם רוצים.עד כמה שזכור לי לפני כמה שנים היה את המהומות על ששוטר לבן הרג כושי בארה"ב, שהכושים הרסו קניון שלם, ורוקנו אותו מכל מה שהיה שם, כולל רכבי יוקרה וכו', ובין השאר היה שם גם חנות של אפל.
והדבר היחיד שהם החזירו היה הפלאפונים של אפל, בגלל שהם לא יכלו להפעיל את הפלאפונים, והיה כתוב להם הודעה שהמיקום שלהם מאוכן ואם הם לא יחזירו המשטרה תבוא אליהם בכל מקום שהם. (ואגב, הם שולטים גם על המצלמה, מיקרופון, ושאר פונקציות שקיימות במכשיר, גם כשהוא מכובה, כך שהם יכולים לעקוב אחרי כל אחד שמחזיק אייפון).הבעיה היא שהם לא יוציאו פלאפון שאינו דומה לפלאפון שאין בו חסימה, כך שזה לא יקבל חותמת 'מאושר' מהוועדה לעשיית כסף על חשבון החרדים לדבר ה'...
וזה נכון שישנם הרבה פוסטים בשרשור שכתבו על תומך כשר, לדעתי האישית, חוץ מהבעיה של היצר הרע שהזכיר @2580 שזה כל אחד אחראי על עצמו, ואף אחד אינו יכול לקחת את הבחירה שה' נתן לכל אחד, אבל אחד הדברים שגרמו לרעות בשדות זרים הוא הפלאפונים "הטובים" שיש עם חותמת.
אם היה פלאפון כשר נורמלי! החצי טאצ' לא היה תופס כזו פופולריות.
ואנו תפילה שגדולי ישראל יצליחו לגדור את הפירצה, ויבוא לציון גואל.אתה צריך להבין, שמבחינת הוועדה, פלאפון צריך לשמש רק לשיחות, אולי זה היה תקף ללפני עשר שנים, אבל היום, כל זמן שלא יתקנו את העוול שאין פלאפון אחד נורמלי, זה רק מגביר את הפזילה החוצה לפלאפונים טרפים לגמרי, למחצה לשליש ולרביע. -
@דאנציג כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
ועל זה @A0533057932 ענה, שלאפל יש אפשרות לעשות חסימה אמתית והרמטית לכל מה שצריך, רק צריך לגרום להם לרצות לעשות את זה.
הם לא צריכים להוציא פלאפון בלי אינטרנט כדי שלא תוכל לחבר לו אינטרנט, כי הם שולטים על כל הפלאפונים שלהם שליטה מלאה, כך שהם יכולים לעשות איתם גם כשזה בכיס של הרוכש מה שהם רוצים.לאפל וודאי אין סיבה להמציא כזה פלאפון,
אפל מוכרת הכי הרבה פלאפונים בשנה (בשנתיים האחרונות) ואין לה שום עניין לייצר פלאפון שיימכר רק ב: 100,000 עותקים (במקרה הכי הכי רחוק) -
@pcinfogmach
הפוסט כבר הכפיל את כמות הצפיות מהדרישה שלך...
-
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
לאפל וודאי אין סיבה להמציא כזה פלאפון,
אבל זה מה ש @A0533057932 אומר.
הם לא צריכים להמציא טלפון חדש, רק להגדיר הגדרות שליטה חדשות. (וגם זה, לא לפתח שום דבר חדש, יכולת השליטה המלאה כבר קיימת)
וכמו שהם עשו את הערסט...
או את נטספארק...
שזה כנראה שוק קטן בהרבה ממכשיר טוב ואיכותי דוגמת אייפון אבל כשר הרמטי (לו יצוייר שהייתה לו כשרות רשמית). היה נמכר בכמויות ענק. (ביחס להערט ונטספארק). -
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
אפל מוכרת הכי הרבה פלאפונים בשנה (בשנתיים האחרונות) ואין לה שום עניין לייצר פלאפון שיימכר רק ב: 100,000 עותקים (במקרה הכי הכי רחוק)
במקרה שהדבר יבוא מצד גדולי ישראל, זה יגרום לשוק גם בחו"ל, אחד הדברים המסובכים היום בחו"ל הוא הענין הזה, אמנם ישנם קהילות סגורות יותר או פחות, אך באופן כללי הדבר לא מחייב את החרדים ברוב הקהילות.
ברגע שיהיה משהו שהרבנים יסמכו עליהם את ידם, בפרט אם זה יהיה 'אפל', יהיה לו לדעתי אחוז מכירות גדול, ואפילו גדול מאוד.
ואגב, זה יכול להיות מכירות לא רק בשוק היהודי חרדי, ישנם גויים רבים שאינם רוצים שילדיהם יחשפו למרשתת, אך הם רוצים שיהיה להם אמצעי תקשורת...
עיין ערך ההגנות שמציעים כמעט בכל חברות התקשורת והמדיה. -
מה שאני כתבתי שוב ושוב לאורך כל האשכול להביא אייפונים או סמארטפונים מסוננים
אין כוונתי הייתה להביא גרסה של הדרן ברמה יותר גבוהה או פתוחים להתקנות כל שהם או כל דבר אחר שיש בתומך כשר
אין כוונתי אפילו למכשיר שתומך SMS (למרות שאני אוח כדעת הרבנים הליטאיים שאמרו שאין עם זה שום בעיה - וכל הסיבה שחסמו זה היה בגלל גור - כדי שיהיה תקנה של כלל הציבור בעד טלפון כשר)
אלא למכשיר כשר באותה רמה של הוועדה על כל חומרותיה
חוץ מהחלק שאוסר לייצר מכשיר שדומה ללא כשרנ.ב. בחול יש היום את TAG שעושים דבר דומה
נ.נ.ב. מה שאני רואה זה אותם מכשירים שיש היום בשוק הכללי
רק עם תוכנה חסומה לחלוטין
לא יהיה מדובר במכשיר זול - יעלה כ1000 שקל למכשיר כפי הנראה - אולם הוא יחזיק מעמד גם 10 שנים (במיוחד בגלל שיהיה בו כבר דור 5)ולכן כל אלו שלא רוצים שיהיה לבן שלהם אינטרנט זה לא רלוונטי
כמו כן חול גם לא רלוונטי כי שם יש SMS -
@אור-יוסף כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@דאלינאר וכמה אתה חושב שאפל ימכרו אותו, "בזול"-לא
נכון
יעלה כ1500 עד 2000 שקלים
אבל יתן תמורה למחיר -
@A0533057932 אין סיכוי שאפל יעלה כזה זול
-
@A0533057932 הסכום הזה רלוונטי לאדם שרוכש מכשיר להמון צרכים, כמו שיחות, סמס, וואצאפ, מייל, ווייז, דרייב, צפיה בסרטים, (משחקים), מצלמה טובה, תשלום דרך הפלאפון, משתמש במתמחים טופ (דרך הסמארטפון), יומן גוגל אנש"ק ושלל אפל' גוגל - מסונכרנות לחשבון הגוגל, דפדפן וכדו', ושלל האפליקציות שיש בשוק שלא מפסיק לגדול ולהשתכלל.
לא רואה אף אדם חרדי ממוצע שיוציא יותר מ700-800 שח (מקסימום מקסימום...)
גם אני ועוד הרבה חברה כאן, אם ימכרו לי מכשיר שהוא באמת טוב ואיכותי ומחזיק מעמד, עם כל האפליקציות המותרות והכל באיכות הכי גבוהה, לא אשלם מעבר ל800, כי שום דבר לא יצדיק זאת ככל הנראה. -
@דודי-ענהאל מסכים עם כל מילה