המלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות
-
@משה-הישראלי אני מכיר חברה בישיבה קטנה עם C2 שהם פורצים בשניה ומחזירים את החסימה כשהרב רואה.. (כך סיפר לי בעל המעשה..)
לעצם העניין מה שיחסום את הדבר הזה זה באמת פלאפון עם נוחות גישה, עם יותר אופציות, עם טאצ,
בלי אינטרנט כמובן אבל משהו שיהיה שווה לפחות כמו אייפון 15 רק בלי שום גישה לאינטרנט -
@סקרן-להבין כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@משה-הישראלי אני מכיר חברה בישיבה קטנה עם C2 שהם פורצים בשניה ומחזירים את החסימה כשהרב רואה.. (כך סיפר לי בעל המעשה..)
מה זה פורצים
אין דרך לשנות על המקום
הם מחביאים את המשחקים וכו' בקיצורים ובעוד מקומות ! ? -
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
הם מחביאים את המשחקים וכו' בקיצורים ובעוד מקומות ! ?
לא מבין בזה
אמרתי מה ששמעתי ממי שעושה את זה לצערנו -
@סקרן-להבין
אתה כותב לצערנו
כשזה לא ממש כך
כי אי אפשר להחזיר את החסימה באמת
רק על משחקים שזה עוד לא הכצעקתהלא אומר שזה לא בעיה אבל...
-
@EBA כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
גם אני חולם שיחזרו לייצר את הנגנים הישנים של סאנדיסק, חלום טוב חלום שלום.
אגב, הנגן כמעט הכי מבוקש של סאנדיסק מיוצר גם היום! הוא נמכר באמזון דגם סאנסה...
-
לאחר קריאת כל השרשור, לענ"ד מה שצריך זה לפנות לאפל שייצרו דגם שיראה שונה, ויהיה בתנאים המקובלים על גדולי ישראל, כך שיהיה מכשיר:
- מכשיר איכותי ומתקדם.
- חסום הרמטי.
- בלי חשש של "מחזי".
הבעיה העיקרית שהוא יעלה יקר, כך שלא בטוח שיהיה לו אחוז מכירות גבוה בציבור שלנו.
@מישהו12 יש סיכוי?
-
@A0533057932 זה לא יקרה מסיבה פשוטה שזה לא שווה להם..
פלאפון של אפל (אייפון 14 לצורך העניין) נמכר באיזור 50 מיליון יחידות
הסיכוי שאצלנו יגיע ליותר מ10000 הוא אמנם קיים אבל קשוח, הסיכוי להגיע ל100 אלף לדעתי כבר לא קיים
מה שכן אפשר להציע לחברות גדולות, להוציא פלאפון לילדים עם משחקים ובלי אינטרנט שזה אולי יכול לתפוס... -
@משה-הישראלי שמע. ב"ה אני לא מבין בזה (בפריצות לחסימות...) כך שאני לא אתווכח..
-
@סקרן-להבין למה אתה הולך למיקום של תומך כשר??
הנושא הוא כשר לחלוטין
באותו רמת כשרות של המקשים הסיני
בלי משחקים
בלי נגן מדיה
בלי כלום
פשוט נח לשימוש
אמין
וקליטה טובה -
@A0533057932 נראה לי שכל אחד פה בדיון מצפה למכשיר אחר
אחד רוצה עם רשת אינטרנט אבל שיראה כשר,
אחד רוצה משחקים,
אחד רוצה רק נגן ומצלמה,
יש מישהו שרוצה בלי משחקים,
עם התקנות / בלי התקנות,
וכו' וכו'...שמישהו יעשה פה סדר על מה אנחנו דנים עכשיו בכלל... -
מדברים מזה !
קוד המקור של מירס בשילוב חדשנותמקור?
-
@יוסף-אלחנן מדברים פה על כשר חדש
לא?
על כשר
לא על תומך כשר
לתומך כשר יש שרשור אחר -
@יוסף-אלחנן כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
מדברים מזה !
קוד המקור של מירס בשילוב חדשנותמקור?
אתה מדבר עכשיו מהנושא. כשר א תומך או סתם שואל
כשמעלים פה הצעה פשוט שמדברים מדור ארבע ואם מעלים הצעה חדשה למירס
זאת אומרת לא לבקש מהם להוציא עוד פעם את המכשיר ורק להכשיר לסימים
זאת אומרת לפנות ולבקש שיוציא כזה סוג מכשיר חדש -
@A0533057932 תעבור על כל השישור תראה פה מלא פוסטים שמדברים על תומך...
-
@A0533057932 מישהו העלה פה את אפל
אני רק אמרתי שהאופציה היחידה שהם יעשו פלאפון שיתחיל להיות טוב לנו זה אם הם יוציאו פלאפון בלי אינטרנט ואז יהיה גם אפשר לחסום אותו לשאר הפונקציות -
@סקרן-להבין
ועל זה @A0533057932 ענה, שלאפל יש אפשרות לעשות חסימה אמתית והרמטית לכל מה שצריך, רק צריך לגרום להם לרצות לעשות את זה.
הם לא צריכים להוציא פלאפון בלי אינטרנט כדי שלא תוכל לחבר לו אינטרנט, כי הם שולטים על כל הפלאפונים שלהם שליטה מלאה, כך שהם יכולים לעשות איתם גם כשזה בכיס של הרוכש מה שהם רוצים.עד כמה שזכור לי לפני כמה שנים היה את המהומות על ששוטר לבן הרג כושי בארה"ב, שהכושים הרסו קניון שלם, ורוקנו אותו מכל מה שהיה שם, כולל רכבי יוקרה וכו', ובין השאר היה שם גם חנות של אפל.
והדבר היחיד שהם החזירו היה הפלאפונים של אפל, בגלל שהם לא יכלו להפעיל את הפלאפונים, והיה כתוב להם הודעה שהמיקום שלהם מאוכן ואם הם לא יחזירו המשטרה תבוא אליהם בכל מקום שהם. (ואגב, הם שולטים גם על המצלמה, מיקרופון, ושאר פונקציות שקיימות במכשיר, גם כשהוא מכובה, כך שהם יכולים לעקוב אחרי כל אחד שמחזיק אייפון).הבעיה היא שהם לא יוציאו פלאפון שאינו דומה לפלאפון שאין בו חסימה, כך שזה לא יקבל חותמת 'מאושר' מהוועדה לעשיית כסף על חשבון החרדים לדבר ה'...
וזה נכון שישנם הרבה פוסטים בשרשור שכתבו על תומך כשר, לדעתי האישית, חוץ מהבעיה של היצר הרע שהזכיר @2580 שזה כל אחד אחראי על עצמו, ואף אחד אינו יכול לקחת את הבחירה שה' נתן לכל אחד, אבל אחד הדברים שגרמו לרעות בשדות זרים הוא הפלאפונים "הטובים" שיש עם חותמת.
אם היה פלאפון כשר נורמלי! החצי טאצ' לא היה תופס כזו פופולריות.
ואנו תפילה שגדולי ישראל יצליחו לגדור את הפירצה, ויבוא לציון גואל.אתה צריך להבין, שמבחינת הוועדה, פלאפון צריך לשמש רק לשיחות, אולי זה היה תקף ללפני עשר שנים, אבל היום, כל זמן שלא יתקנו את העוול שאין פלאפון אחד נורמלי, זה רק מגביר את הפזילה החוצה לפלאפונים טרפים לגמרי, למחצה לשליש ולרביע. -
@דאנציג כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
ועל זה @A0533057932 ענה, שלאפל יש אפשרות לעשות חסימה אמתית והרמטית לכל מה שצריך, רק צריך לגרום להם לרצות לעשות את זה.
הם לא צריכים להוציא פלאפון בלי אינטרנט כדי שלא תוכל לחבר לו אינטרנט, כי הם שולטים על כל הפלאפונים שלהם שליטה מלאה, כך שהם יכולים לעשות איתם גם כשזה בכיס של הרוכש מה שהם רוצים.לאפל וודאי אין סיבה להמציא כזה פלאפון,
אפל מוכרת הכי הרבה פלאפונים בשנה (בשנתיים האחרונות) ואין לה שום עניין לייצר פלאפון שיימכר רק ב: 100,000 עותקים (במקרה הכי הכי רחוק) -
@pcinfogmach
הפוסט כבר הכפיל את כמות הצפיות מהדרישה שלך...