המלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות
-
@רמיזא כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@A0533057932 כמדומני שהועדה היום השתפרה לאין ערוך, זה כבר לא כמה עסקנים שמכניסים כסף לכיסם, יש להם את הנהלים והאחריות הכבידה של כלל הציבור, אני בטוח שאתה במקומם לא היית עושה שום דבר אחרת ממה שהם עושים,
אני הייתי מוסיף נגן נורמלי וחומרה איכותית וכו׳
תחשוב רגע שאתה אחראי על ציפור הנפש של הציבור החרדי כל החלטה שלהם הוא הרת גורל אמיתית.
נכון, הם באמת פישלו בענק ולא התנהגו כמי שכל הצביון החרדי מוטל העליו
ולכן המון בחורי ישיבות ובחורות סמינר קונים פלאפונים תומכי כשר ושיאומי חצי טאצ׳ - הכל בגלל הוועדה שעושה פלאפונים זבל -
@2580 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@A0533057932 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@2580 ברור שיש כאלו שמחזיקים פלאפונים לא כשרים
איך זה רלוונטי?
יש כאלה עם סמארטפונים
יש כאלה עם אייפונים
יש כאלה עם טאבלטים
יש כאלה עם אייפדים
יש כאלה עם מחשביםזה רלוונטי כיון שהאלו עם סמארטפונים הם בודדים וגם הם מחביאים אותם מתחת לריצפה
ברצינות?
יש מלא ישיבות שיש בחורים עם סמארטפונים וכשהרב עובר מכניסים לכיס
אף אחד לא מתבייש בזה כמעטמה שגם גורם לכך שיהיה פחות סחף לכך בין השאר בגלל שהרבה פחות יודעים על זה... מאז השיאומי חצי טאץ' מה שקרה שאנשים הרגישו מאוד בנח ללכת עם זה גם כלפי חוץ ברמות כשרות שונות ומשונות צה שגרם להדבקה המונית...
@A0533057932 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
מה זה קשור לנושא שהפסיקו להכשיר מכשירים
והתחילו להביא רק זבל?אכן לא קשור ואני בהחלט חושב להפסיק את הנושא...
איך תעשה את זה בדיוק?
לגופה של שאלה לא התחילו להביא זבל בכוונה אלא עם התקדמותו של העולם לסמארטפונים פסק הייצור של המכשרים הכשרים האיכותיים... ולנו אין כח קניה מספיק חזק כדי שיהיה שווה למישהו לפתח מכשיר מוצלח באמת...
-
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
ברצינות?
אף אחד לא מתבייש בזה כמעטאני לא יודע איזה ישיבות אתה מכיר...
-
ברצינות?
אף אחד לא מתבייש בזה כמעטאני לא יודע איזה ישיבות אתה מכיר...
קול תורה, מיר ברכפלד, מיר ירושלים, וולפסון, פוניבז׳ ועוד רבות...
-
קול תורה, מיר ברכפלד, מיר ירושלים, וולפסון, פוניבז׳ ועוד רבות...
ממה שאני שמעתי לפחות על חלק מישיבות אלו זה לא נכון וגובל בהוצאת שם רע...
-
@משה-הישראלי האמת שלא הבנתי מילה ממה שכתבת... קראת את כל התכתובת? אשמח להסבר (זה לא בשביל לקנטר)
-
@2580
אחרי הכל יש בישיבות סמארטפונים
השאלה היא רק אם זה שיואמי פרוץ או מכשיר אמיתי-
יש ישיבות קטנות וסגורות שאין שם כלום
-
יש יותר גדולות שיש רק כמה עם C2 שיואמי יאנג נגנים וכו'
-
כנ"ל + סמארטפונים מתחת לרצפה
-
סמארטפון בלי בושה
אבל היום לא משנה איזה ישיבה גם באלו שיש סמארטפונים מוחבאים וגם באלו שיש רק סנק בנוקיה 110 אף אחד לא מחביא כלום. הוא כמובן לא רוצה שיקחו לו את זה ויזרקו אותו מהישיבה
אבל בעיקרון אין לאף אחד בעיה לקנות מה שהוא רוצה@2580 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
זה רלוונטי כיון שהאלו עם סמארטפונים הם בודדים וגם הם מחביאים אותם מתחת לריצפה מה שגם גורם לכך שיהיה פחות סחף לכך בין השאר בגלל שהרבה פחות יודעים על זה... מאז השיאומי חצי טאץ' מה שקרה שאנשים הרגישו מאוד בנח ללכת עם זה גם כלפי חוץ ברמות כשרות שונות ומשונות זה שגרם להדבקה המונית...
אתה שואל באיזה צד אני . דהיינו מה המסקנה שלי.
אני שואל גם אותך . אין פה דעה ברורה כל אחד עם 100 דעות אחרות.
לכל ענין שבתוך הנושא השלישי שבענין ה... בפורום ה.. יש שלוש מחלוקות ובכל א' עשרים ושלוש שיטות -
-
@משה-הישראלי אני אנסה להסביר למה התכוונתי לא אמרתי שבישיבות אין סמארטפונים בסה"כ עניתי לגבי הטענות נגד וועדת הרבנים (לא שאני אוהב אותם מי יודע מה... אבל...) למה הם לא מכשירים דגם כגון שיאומי חצי טאץ' לדוגמא באופן כזה שיהיה כשר לחלוטין באמת... (שהרי לפי הנחיותיהם א"א לא מכשיר הדומה ללא כשר ולא מכשיר בעל מערכת הפעלה אנדרואיד) והתשובה היא שבחור ישיבה גם אם יש לו סמארטפון והוא מחביא את זה אז זה בעיה שלו אבל אם הוא מסתובב אם זה ומראה לכל החברים שלו זה נהיה בעיה כללית וכן בשיאומי וכן בכל תאווה שהייצר הרע מצליח להפיל מישהו אחד והוא מצליח לגרור אחריו רבים וטובים... ולכן אם שיאומי הוא מכשיר שהוא לא מאושר כלל (על כל סוגיו וגרסאותיו גם הכשרות שבהם...) אז ממילא בעיני אנשים זה יהיה חריג כמו סמארטפון בידי בחור ישיבה (כן אני יודע שיש אבל זה חד משמעית חריג...) אז אף אחד לא יקנה את זה ואם זה יהיה מאושר אז היום עתניאל יקנה כזה מאושר ואז חבירו עשאל יקנה מושגח קצת ואח"כ חבירו אדוניהו יקנה פרוץ (ולאף אחד זה לא יראה סמארטפון רח"ל...) ואדוניהו יראה למתתיהו איזה טלפון מגניב יש לו (יש לי גם וואטסאפ וגם זה נראה כשר...) ומכאן הדרך קצרה להתפשטות הנגע...
שוב אני לא מדבר מצד הנזק למחזיק הסמארטפון עצמו זה בעיה שיש להתמודד איתה בנפרד אבל לא זה מה שניסתה וועדת הרבנים לעשות... (לכן לא אכפת לי למה בפועל הוא מחביא העיקר שהוא מחביא...) ותאמין לי יש מצב שעדיף שאלו שיש להם שיאומי פרוץ בישיבה שזה כבר יהיה סמארטפון (ככה יהיה להם יותר נוח וגם) סיכוי יותר גדול שהישיבה תטפל בזה ושחברים שלהם שכן קצת שומרים על עצמם יתרחקו מהם...@איציק-2 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
וגם בפוניבז' אף אחד לא יסתובב עם סמארטפון בגלוי...
מניסיון, זה לא נכון!!
בהקשר לזה לא התכוונתי דווקא למקום מסויים אלא לרעיון...
וגם:
@איינשטיין כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@איציק-2 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
וגם בפוניבז' אף אחד לא יסתובב עם סמארטפון בגלוי...
מניסיון, זה לא נכון!!
אני מוחה!!! אין אפילו 0.5% מהישיבה שיסתובבו עם סמארטפון בגלוי.
ואולי צ"ל דשני פוניבז' יש...
מתנצל על האריכות...
-
אני חושב שלא כדאי בפלטפורמה כזאת לדבר בגנות ישיבות
-
@שטרן כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@מתושלח-הבבלי אני חושב שלא כדאי בפלטפורמה כזאת לדבר בגנות ישיבות
מי דיבר בגנות ישיבות?
-
מכיוון שהזכירו לעיל את המירס
מי שבאמת זוכר את המכשירים של מירס (- כמדומני שהם היו הראשונים שנתנו לוועדת הרבנים) זה היה מכשיר פצצה עם הרבה מאוד מעלות זה מחזיק לי עד היום (רק שזה מונח בצד... מחוסר שימוש כיוון שזה לא תומך בסים אחר מעניין אם אפשר לפרוץ את זה?)
ואאל''ט אחד מהסיבות שמירס נסגר זה היה בגלל התקופה שעברו לסמארטפונים
מה החברה אומרים על המירס? אולי יש איזשהו דרך לקנות מהם את התוכנה והמכשיר ? -
@משה-הישראלי ודור 4 מה יהיה עליו?
-
נכון, הם באמת פישלו בענק ולא התנהגו כמי שכל הצביון החרדי מוטל העליו
באמת כל המושג תומך כשר התחיל בגלל המחירים המופקעים
אני זוכר שהיה 208 תומך כשר בהתחלה ב-370₪, ואחרי כמה ימים אני רואה בעיתון 208 כשר וועדת הרבנים רק 699₪
-
@משה-הישראלי השאלה אם זה אפשרי בכלל כמו שאמרו לגבי נוקיה כפי שכתבו למעלה סימיביאן קוד פתוח