המלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות
-
@A0533057932 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
האם ידוע לך כמה עולה סטיק וויפי קטן?
וכמה בחורים מחזיקים כזה?
כמה בחורים מחזיקים מחשב?אני בהחלט יודע על הפערים חד משמעית ועדיין עומד על דעתי...
-
@2580 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@ישראל-142 ספר על זה לבחורי הישיבות... (אתה צודק שזה פחות נפוץ אבל...)
לא מזמן נתקלתי בבחור עם אינטרנט פרוץ בשיאומי קין 1...אבל עדיין זה לא סיבה שלא יהיו גם כאלה כשרים, גם בנוקיה 208 אם רוצים אפשר לגלוש
ומי שמתאמץ תמיד ימצא דרך לגשת לאינטרנט -
@2580 ברור שיש כאלו שמחזיקים פלאפונים לא כשרים
איך זה רלוונטי?
יש כאלה עם סמארטפונים
יש כאלה עם אייפונים
יש כאלה עם טאבלטים
יש כאלה עם אייפדים
יש כאלה עם מחשביםזה רלוונטי כיון שהאלו עם סמארטפונים הם בודדים וגם הם מחביאים אותם מתחת לריצפה מה שגם גורם לכך שיהיה פחות סחף לכך בין השאר בגלל שהרבה פחות יודעים על זה... מאז השיאומי חצי טאץ' מה שקרה שאנשים הרגישו מאוד בנח ללכת עם זה גם כלפי חוץ ברמות כשרות שונות ומשונות צה שגרם להדבקה המונית...
מה זה קשור לנושא שהפסיקו להכשיר מכשירים
והתחילו להביא רק זבל?אכן לא קשור ואני בהחלט חושב להפסיק את הנושא...
לגופה של שאלה לא התחילו להביא זבל בכוונה אלא עם התקדמותו של העולם לסמארטפונים פסק הייצור של המכשרים הכשרים האיכותיים... ולנו אין כח קניה מספיק חזק כדי שיהיה שווה למישהו לפתח מכשיר מוצלח באמת...
-
@ישראל-142 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
אבל עדיין זה לא סיבה שלא יהיו גם כאלה כשרים, גם בנוקיה 208 אם רוצים אפשר לגלוש
ומי שמתאמץ תמיד ימצא דרך לגשת לאינטרנטב208? פחות אין שם כלום (אין אפילו WIFI...) והאינטרנט ממש לא מוצלח... (גם כשהיה 208 נפוץ בעולם ה'עבירה' הייתה סרטים ומשחקים ולא אינטרנט...)
לגבי המאמץ הייצר הרע קשה לו לשכנע אותך להתאמץ מאוד אבל זה כבר נמצא בכיס וכ"כ קל (ויש דפדפן כרום שהוא לא כזה גרוע...)
-
אבל עדיין זה לא סיבה שלא יהיו גם כאלה כשרים, גם בנוקיה 208 אם רוצים אפשר לגלוש
ומי שמתאמץ תמיד ימצא דרך לגשת לאינטרנטב208? פחות אין שם כלום (אין אפילו WIFI...) והאינטרנט ממש לא מוצלח... (גם כשהיה 208 נפוץ בעולם ה'עבירה' הייתה סרטים ומשחקים ולא אינטרנט...)
לגבי המאמץ הייצר הרע קשה לו לשכנע אותך להתאמץ מאוד אבל זה כבר נמצא בכיס וכ"כ קל (ויש דפדפן כרום שהוא לא כזה גרוע...)
אדם ילך לקנות שני מכשירים
אחד כשר לחלוטין ואחד טרף?
זה מה שאתה פוחד? -
@2580
אז אתה גם נגד הקין 1 הכשר, או לא?הוא נגד
-
@A0533057932 לא אבל מכשיר טרף שנראה כשר... וכשהישיבה תבדוק הוא פשוט יוציא את הסים ויקח מכשיר (כשר) מחבר שלו...
@2580 האם הבעיה היא בשיאומי
או הבעיה היא במי שלא השקיע פתרונות עד אז להוציא מכשירים?אותה בעיה שהייתה עם האינטרנט עצמו
עסקו כל הזמן בצעקות שאסור בכלל
ושכחו שצריך לתת פיתרון למי שכן משתמש
ורק אחרי הרבה אסונות התחילו לספק פתרונותבזה אני ממש מסכים איתך רק שזה באמת שאלה לגדולי ישראל הרי נניח שאם לא היו נפתחים הסינונים למיניהם האינטרנט אכן היה הרבה פחות נפוץ בציבור החרדי... (ולא התכוונתי לרגע שהוועדה עושה את התפקיד שלה נאמנה... הרבה פוליטיקה מלוכלכת שוחד ושלמונים עוברים שם...)
-
@A0533057932 לא אבל מכשיר טרף שנראה כשר... וכשהישיבה תבדוק הוא פשוט יוציא את הסים ויקח מכשיר (כשר) מחבר שלו...
יש לדבר זה פתרונות
אולם אני מרגיש שגנבתי את הנושא הרבה יוצר רחוק בהנושא המקורי
כך שנעצור פה לבנתיים -
בזה אני ממש מסכים איתך רק שזה באמת שאלה לגדולי ישראל הרי נניח שאם לא היו נפתחים הסינונים למיניהם האינטרנט אכן היה הרבה פחות נפוץ בציבור החרדי... (ולא התכוונתי לרגע שהוועדה עושה את התפקיד שלה נאמנה... הרבה פוליטיקה מלוכלכת שוחד ושלמונים עוברים שם...)
ואגב
כעת אני מסכים שיש פה נושא לדון עליו
הנקודה היא שהוועדה לא שאלה איש
וזה התלונה עליה
כי לעצם העניין יש צורך בגדולי ישראל שיכריעו בעניין -
@A0533057932
@שלמה-ווייס כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:@יהודה-10 על וועד הרבנים יש לי בטן מלאה ואין לי כח להתחיל להקיא פה אבל מכיוון ולצערנו בינתיים הם היחידים אז אין אפשרות אחרת, אני אישית קיבלתי יחד עם @שמואל-ש. הצעה שכל מכשיר שנרצה להביא נוכל להכשיר אצלם ובאמת רציתי להביא לארץ מכשיר איכותי אבל ככל שנכנסתי לסיפור ראיתי שזה פשוט לא אפשרי, לא קיים מכשיר דור 4 שהוא לא סמארטפון/אייפון והוא איכותי.
ולגבי הוויכוח האם יש לחשוש לעשות כשר בגלל שיש לא כשר שנראה אותו דבר
אני לא רוצה להיכנס לוויכוח אבל אני חושב שיש כן כזה צד, כי למשל ביאנג יש המון אנשים שיש להם יאנג עם אינטרנט וכו' כי מבחוץ זה נראה רגיל, אבל הם לא הולכים לקנות שום מכשיר אחר יותר מתקדם אפילו שזה נראה כמעט אותו דבר כמויאנג כי זה נראה לא כשר
אז כרגע אף אחד לא קונה מכשיר גדול כי אין כזה כשר וכולם יבינו שזה לא כשר, אבל ברגע שיהיה כזה לא כשר אז יהיו כאלה שיקנו בדיוק כזה אבל לא כשר כי מבחוץ זה נראה כשר אפילו שלמעשה אין על זה מדבקה, כי אף אחד לא הולך לקחת את המכשיר שלו ולהסתכל אם יש עליו מדבקה -
@שמואל-ש כלומר
יש אנשים שהולכים עם אינטרנט
ויתכן שיהיו יותר אנשים שילכו עם אינטרנט כי הם לא רואים בזה בעיה
ובגלל זה לשאר הציבור אין שום מכשיר כשר
אבל שלא יסתירו את הדברים
ושיאמרו מי הרבנים שהחליטו על זה
כי מה שקרה ברגע שכבר לא היה ברירה כי לא הסתכלו על דבר שנקרא דור 4
הגדר שאתה מדבר עליו נפרץ לחלוטין ברמה הזויה
כי כולו היה בנוי על מראה ולא על תוכן
בשונה ממה שהיה עם היה ברור שיש פלאפון כשר ויש לא כשר -
@שמואל-ש
אני לא זוכר מי שאל את זה
אבל א' שאל אתמול על מה שאמרו שמהיאנג לא נותנים אם יש כזה לא כשר. ושאלתו שהרי יש את הנוקיה 208 וכו' שנתנו הכשר
זה בעצם התירוץ ש C2 נראה פלאפון קטן וכשר ואם הרוב בארץ כשרים בעיקרון אין בעיה איתו (אלו שיקנו תומך כשר מילא יקנו את זה השאלה רק איזה מכשיר
אבל בשיאומי וכו' זה כבר המכשירים הגדולים וכנ"ל אצל@שמואל-ש -
@A0533057932 אכן
אבל שניכם צודקים
יש את המציאות של המכשירים
ויש את המציאות שהוועדה לא מתנהלת -
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
אבל א' שאל אתמול על מה שאמרו שמהיאנג לא נותנים אם יש כזה לא כשר. ושאלתו שהרי יש את הנוקיה 208 וכו' שנתנו הכשר
הם היו באותו זמן
ואז החליטו שלא יתנו כשרות (ללא שאלת הרבנים - אז כבר הפסיקו להקשיב לרבנים)הטעם שלהם הוא אכן כנראה שלא יקנו תומך כשר של מתקדם יותר
התוצאה היא המצב היוםולאור זה שיש את נטפרי ונתיב ואתרוג
נראה שדעת גדולי ישראל שלא כדעת הוועדה
אלא שעלינו להכשיר בשביל רוב מוחלט של הציבור גם עם יש מיעוט כאלה שבגלל זה יכשלו