המלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות
-
ואז?
אדרבא היא מתקדמת ולכן השמע בשיחה ברור מאד
ויש נוחות שימוש
פשר לרשום תזכירים נוחים
אפשר להפעיל עשרות שעונים מעוררים
אנשי קשר מפורטים מאד
ועוד הרבה מעלות טובותטוב פעם המכשירים היו יותר דומים ככל שמתקדם יש פערים מהכשר ללא כשר
מאד קל לחסום לחלוטין ברמה שלא ניתן לעשות שום דבר עיין הדרן שחלק גדול מהדגמים שלהם חסום לחלוטין לצריבה מחדש
אוקי אז כנראה לא מצאו משהו שיחסום הרמתי פלאפון כשר
ההלכה
החינוך
הנושא שצריך להחזיק פלאפון כשרנו באמת הלוואי שנהיה בדרגה הזו
נ.ב. אתה שואל מה ימנע מאבא שקנה לבן סמסונג A1 למשל שהבן יפרוץ אותו
או שאתה שואל מה ימנע מהבן לקנות סמסונג אחר לא כשרזה אותו דבר אם הוא קונה או פורץ ואף אחד לא ידע על זה עצם שיהיה אופציה כזו
זה הנושא
זה לא נושא אחר
האם הפלאפון הוא כשר או לאכשרויות זה משהו אחר לגמרי זה עינין של התנהלות
אני לא חושב שיש השוואה לפלאפונים שזה עינין אחר -
@ד-י זה הטענה
לא ניסו לייצר אנדרואיד כשר
ולהפך
זה שיהיה ברור בצורה ברורה שמכשיר יכול להיות כשר ויכול להיות לא
יאפשר הרבה יותר אמינות לכשרות
כי זה יאפשר בדיקה על מספר סידורי האם הוא כשר או לא?
יאפשר עוד הרבה פתרונות חוץ מממה שיש היום
שזה בו נחפש זבל ונביא לחרדים -
@ד-י כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
טוב פעם המכשירים היו יותר דומים ככל שמתקדם יש פערים מהכשר ללא כשר
הפערים הם רק בגלל שאחרי היאנג עשו עצירה והפסיקו להוציא כשרים
לכן היום זה נראה לך מאד מוזר להעלות על הדעת מכשיר S23 למשל שיהיה בו רק שיחות (לא תומך כשר - כשר לחלוטין)אני מדגיש
כוונתי היא שצריך לייצר מכשירים כשרים לחלוטין
ללא שום אפליקציות
ללא אופציה להתקין שום דבר
פשוט מגע עדכני
אנדרואיד מתקדם
עם נוחות שימוש -
@A0533057932 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
אני מדגיש
כוונתי היא שצריך לייצר מכשירים כשרים לחלוטין
ללא שום אפליקציות
ללא אופציה להתקין שום דבר
פשוט מגע עדכני
אנדרואיד מתקדם
עם נוחות שימושבכגון דא. הציבור מצביע ברגליים [-או בידיים לעניינו]. הכוונה שאם אכן ייצרו מכשיר כזה אז וועדת 'הרבנים' תתחנן שמישהו יתייחס אליהם.....
-
@A0533057932 מחילה, אבל גם בארה"ב ובאירופה ציבור היראים הולכים עם טלפונים שונים משאר הגויים, למרות ששם אין ועדה,
רוב ציבור החסידי והליטאי משתמשים עם טלפון מקשים, צודק שיש שם SMS ויש הרבה גם עם שיאומי חצי טא'צ ששם זה מותר לכתחילה עם סינון TAG ובלי אינטרנט, כי הסינון שם הוא על הטלפון עצמו, ורוב האנשים לא יקנו סמארטפון רגיל כשאר הגויים. -
@רמיזא כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@A0533057932 מחילה, אבל גם בארה"ב ובאירופה ציבור היראים הולכים עם טלפונים שונים משאר הגויים, למרות ששם אין ועדה,
רוב ציבור החסידי והליטאי משתמשים עם טלפון מקשים, צודק שיש שם SMS ויש הרבה גם עם שיאומי חצי טא'צ ששם זה מותר לכתחילה עם סינון TAG ובלי אינטרנט, כי הסינון שם הוא על הטלפון עצמו, ורוב האנשים לא יקנו סמארטפון רגיל כשאר הגויים.בדיוק
יש את TAG שנותנים הכשר על מכשיר
כלומר אני מביא אליהם מכשיר והם חוסמים אותו
זה בדיוק מה שאני מנסה לומר כבר המון פוסטים
שהוועדה כיום לא ממלאת את תפקידה -
@A0533057932 קח לדוגמא את TAG (לא שאני יודע מה רמת החסימה אבל...) ותאר לעצמך שבשיבה פלונית יהיה מותר טלפונים עם הכשר זה (קח לדוגמא ישיבה עם לא קצת בחורים ככה שא"א לאכוף את זה פיזית...) כמה שיאומי חצי טאץ' לא כשרים יהיה?!
דרך אגב זה רעיון שחשבו עליו בכמה ישיבות לעשות טלפון שונה ואפילו השמוע אומרת שבחברון השקיעו ע"ז כסף (על פיתוח...) ובסוף התברר שזה ניתן לפריצה די בקלות... ללנדא יש שיאומי חצי טאץ' כשרים מטעם הישיבה ויש לא מעט גם כאלה שאינם כשרים... -
@2580 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
@A0533057932 קח לדוגמא את TAG (לא שאני יודע מה רמת החסימה אבל...) ותאר לעצמך שבשיבה פלונית יהיה מותר טלפונים עם הכשר זה (קח לדוגמא ישיבה עם לא קצת בחורים ככה שא"א לאכוף את זה פיזית...) כמה שיאומי חצי טאץ' לא כשרים יהיה?!
דרך אגב זה רעיון שחשבו עליו בכמה ישיבות לעשות טלפון שונה ואפילו השמוע אומרת שבחברון השקיעו ע"ז כסף (על פיתוח...) ובסוף התברר שזה ניתן לפריצה די בקלות... ללנדא יש שיאומי חצי טאץ' כשרים מטעם הישיבה ויש לא מעט גם כאלה שאינם כשרים...0 פלאפונים
כמובן זה יצטרך פיקוח מצד הישיבה לוודאות זאת
אבל אותו בחור שיקנה מכשיר נוסף חוץ מהכשר שלו
יקנה באותו מידה טאבלט -
(קח לדוגמא ישיבה עם לא קצת בחורים ככה שא"א לאכוף את זה פיזית...)
המציאות בשטח מוכיחה שאתה טועה
בישיבה כזאת לא ניתן לאכוף שום דבר
וזה גופה הבעיה בוועדה היום
שמסתכלים איך נראה הפלאפון
במקום מה הוא באמת -
@A0533057932 אז שנינו מסכימים שהפתרון היחיד הוא טלפון שמשקף את מה שהוא באמת... ולא נראה לי שהוועדה הכשירה עד היום מכשירים לא כשרים שנראים כשרים... ככה שעם החלק השני אני לא יכול להסכים איתך...
דרך אגב בהקשר לזה
זה לא נכון בעליל לא צריך להגיע לפוניבז' כדי שלא יהיה אפשר לבדוק פעם בשבוע לכל בחור את הטלפון... וגם בפוניבז' אף אחד לא יסתובב עם סמארטפון בגלוי...
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
אם תגיע ל-2K צפיות בפוסט אולי יש על מה לדבר
הגענו!
-
@A0533057932 אז שנינו מסכימים שהפתרון היחיד הוא טלפון שמשקף את מה שהוא באמת... ולא נראה לי שהוועדה הכשירה עד היום מכשירים לא כשרים שנראים כשרים... ככה שעם החלק השני אני לא יכול להסכים איתך...
לא שמשקף
אלא פלאפון שמשנה מה יש בו
ולא משנה המראה שלודרך אגב בהקשר לזה
זה לא נכון בעליל לא צריך להגיע לפוניבז' כדי שלא יהיה אפשר לבדוק פעם בשבוע לכל בחור את הטלפון... וגם בפוניבז' אף אחד לא יסתובב עם סמארטפון בגלוי...
לא צריך פעם בשבוע
מספיק לבדוק פעם אחת מה המכשיר של הבחור
בחור שילך לקנות מכשיר נוסף לא כשר יקנה גם טאבלט באותה מיד -
לא צריך פעם בשבוע
בחור שילך לקנות מכשיר נוסף לא כשר יקנה גם טאבלט באותה מידספר לי על זה... ואני מדבר מנסיון...
-
לא צריך פעם בשבוע
בחור שילך לקנות מכשיר נוסף לא כשר יקנה גם טאבלט באותה מידספר לי על זה... ואני מדבר מנסיון...
מניסיון שהרגילו אותך שמספיק שמכשיר נראה כשר לומר מה הוא
ואז לבכות שיש מכשיר שנראה כשר אבל הוא בעצם לא?במקום להתחיל להתרגל שמכשיר כשר או מכשיר עם כשרות
(נ.ב. ישיבה שמתירה פלאפונים ולא מספקת משל עצמה היא הבעייתית פה - ועל זה נאמר - לא העכבר גונב אולא החור) -
לא צריך פעם בשבוע
ואז לבכות שיש מכשיר שנראה כשר אבל הוא בעצם לא?במקום להתחיל להתרגל שמכשיר כשר או מכשיר עם כשרות
(נ.ב. ישיבה שמתירה פלאפונים ולא מספקת משל עצמה היא הבעייתית פה - ועל זה נאמר - לא העכבר גונב אולא החור)לא. מניסיון אמיתי מסיפורים מציאותיים בישיבות (יש לי מאגר סיפורים על זה...) ולא רק תיאורטי...
@2580 האם ידעת שהיום נגן קטן זה סמארטפון לכל דבר ועניין ?
לא מדוייק בכלל גם נגנים שלא הוכשרו כלל (לא ידוע לי על ישיבה שיש שם WIFI פתוח לכלל הציבור...)
-
לא צריך פעם בשבוע
(נ.ב. ישיבה שמתירה פלאפונים ולא מספקת משל עצמה היא הבעייתית פה - ועל זה נאמר - לא העכבר גונב אולא החור)לא מניסיון בישיבות (יש לי מאגר סיפורים על זה...)
@2580 האם ידעת שהיום נגן קטן זה סמארטפון לכל דבר ועניין ?
לא מדוייק בכלל גם נגנים שלא הוכשרו כלל (לא ידוע לי על ישיבה שיש שם WIFI פתוח לכלל הציבור...)
האם ידוע לך כמה עולה סטיק וויפי קטן?
וכמה בחורים מחזיקים כזה?
כמה בחורים מחזיקים מחשב?