המלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות
-
@יעקב-אליעזר כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
בא לא נשכח את הסוללה הגרועה מאוד שלו!!! [אני מדבר על הסוללה המקורית בלי קומבינות].
למה? שוב, אני בסי 2 האחרון שהיה לי השתמשתי בסוללה של נוקיה 105, אבל נראה לי שזה אותה הסוללה בדיוק, ולא זכור לי שיש קטע מאוד מעצבן בסוללה שלו..
-
@חובבן-מקצועי כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
למה? שוב, אני בסי 2 האחרון שהיה לי השתמשתי בסוללה של נוקיה 105, אבל נראה לי שזה אותה הסוללה בדיוק, ולא זכור לי שיש קטע מאוד מעצבן בסוללה שלו..
זה שהתרגלת שסוללה של פלאפון אמור להחזיק רק יום אחד זה לא אומר שזה כך צריך להיות!
-
@איינשטיין כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
עיין ערך שיאומי (טאצ') למיניהם.
רחוק מלהיות מושלם, גם בתור תומך כשר.
כדי להגיע לשלימות, צריך להשתפר כל הזמן, תכל'ס לא הרבה אנשים היו רצים לקנות C2 אם הוא היה דור 4, כי:
הבלוטוס מתחבר רק למכשירים מסוימים, צריך לשדרג גם את זה.
הסוללה לא מספיק טובה-גם את זה צריך לקחת מחברה גרמנית חיצונית.
השקע טעינה ישן-לשנות עוד משהו במכשיר הישן (לא עדיף חדש??...)
פירוט שיחות אחרונות ביומן השיחות נוח, אבל מאד דל ואין מספיק מידע, (לשדרג גם את זה?)
חיבור אוזניות לא כ"כ טוב (לעדכן לחיבור אוניברסלי יותר שיתאים לרוב האוזניות ולא רק למיוחדות)
קצת איטי (נחליף מעבד?)
באגים קטנים (תתקן את השעון המעורר שלא מצלצל אם נשארת בלילה על התפריט?)
אין רשימה שחורה
בשיחה על רמקול-הצד השני סובל.
בתומך כשר:
מצלמה לא איכותית, וידאו על הפנים
לא תומך בשום אפליקציה מודרנית, נגן מובנה נוח אבל פשוט וקצת איטי (בכרטיסים גדולים בעיקר)ואת זה אני אומר כמי שהיה שרוף עליו 8 שנים ברצף, ועדיין חושב שהוא מעולה, אבל מושלם זה לא, אתה רוצה לתקן את כל זה? אז במה הוא יהיה C2?
@מישהו12 כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
אני בעד פיתרון אחר:
לשבת עם יצרן סיני, כמה מהאנשים שהכי מבינים בתחום, ולייצר מכשיר חדש לחלוטין, מותאם לגמרי לדרישות של הציבור.
נכון, זה לא יראה כמו C2 ולכן בהתחלה יהיה לו כנראה פחות סחף.
אבל גם אם יהיו אכזבות הם יהיו פחותות - ולכן לטווח הארוך, יותר יעיל ויותר כלכלי.זה לדעתי פתרון גדול, ויש שמנסים, עיין ערך 4X4 שמשתפר מעת לעת, אמנם סיני, אבל מישהו דואג לתקן באגים, ולכן הוא תופס פופולאריות ואהדה בקרב הקהל, סופסוף מישהו מקשיב לצורכי הציבור, וממשיך ללמוד מטעויות, בשונה מכל מכשיר אחר-בעיקר של חברות סיניות.
צא ולמד מגלקסי ודומיו, הרי ברור שהמכשיר הראשון הכיל כמה באגים, ובשני החליפו אותם לבאגים אחרים, (לא מידיעה, מהיכרות עם השוק הסיני) וכך בכל דבר, ובכל עדכון של מערכת הפעלה, ובכל שירות לציבור, כדי להגיע למקום טוב צריך לטעות. לכן, טלפון עם עדכונים זה הסיכוי הכי גדול להיות משהו טוב. אמנם ככשר אין עדכונים אוטומטיים וזה לא נוח, מצד זה אני מקווה שבשוק התומכי כשר יקרה משהו גדול יותר, או עם שואו או עם כמה אנשים שחולמים לעשות את זה עוד יותר טוב ממנו, בתקוה שהם מבינים שמושלם לא בא ביום אחד, וידרוש השקעה במשך כמה שנים אחרי שהמכשיר יהיה בשימוש. -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
זה בטח היה משתנה ביחד עם החלום שיעשו דור 4..
-
זה בטח היה משתנה ביחד עם החלום שיעשו דור 4..
וגם הבלוטוס, וגם אפשרות להתקין יישומים...
לכן שאלתי במה הוא יישאר C2 אחרי כל התיקונים שהצעתי -
וגם אפשרות להתקין יישומים...
זה בדיוק חלק מהמעלות של סי 2, בניגוד לנוקיה של היום. יש בו אפשרות ליישומים! (איי - אי אפשר להתקין, תגיד תודה, בנוקיה החדשים אפילו זה לא אפשרי)
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:ואת זה אני אומר כמי שהיה שרוף עליו 8 שנים ברצף, ועדיין חושב שהוא מעולה, אבל מושלם זה לא, אתה רוצה לתקן את כל זה? אז במה הוא יהיה C2?
אגב, עובדתית זה פלאפון שאוהבים! וזה לא שאוהבים את הבאגים דווקא..
-
זה בדיוק חלק מהמעלות של סי 2, בניגוד לנוקיה של היום. יש בו אפשרות ליישומים! (
יש היום יישומים כאלו? נניח ווצאפ, צ'אט, מייל, נגן מוזיקה נורמלי.
זה לא בדיוק יישומים, בדור שלנו.
זה יישומים מהדור הקודם, בהחלט תפילון ומנהל קבצים, ולא יודע מה עוד מעניין, אולי משחקים זה נחמד, אבל לא מאפשר להתקדם מדי.@חובבן-מקצועי כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
אגב, עובדתית זה פלאפון שאוהבים! (ולא שאוהבים את הבאגים דווקא..)
לכן, אני מעדיף שישאירו אותו בדיוק כך, ולנצל כל רגע שאפשר להשתמש.
ולמצוא פתרונות איך להפעיל מכשירים שטרם היו בשימוש, ולא עובדים בארץ -
פוסט זה נמחק!
-
זה לא אפשרי בשום דרך להחליף את האנטנה לדור 4?
זה דורש גם שינוי בתוכנה, ולא שינוי קל.
אם כבר, תנסה רק לשנות לו את הIMEI לדור 4, וכבר פתרת את הבעיה לשנה וחצי הקרובות... -
פוסט זה נמחק!
-
זה דורש גם - משמע מדבריך שזה אפשרי?
לא, אני לא מבין עד כמה לא, אם הייתי יותר מבין הייתי מסביר לך שהוא לא תומך, נקודה.
-
@דוד-טרייטל הרי ה4*4 זה גם לא יצור מיוחד כשר מישהו לקח את הטלפון שזה היה והתאים אותו לחרדים
ואני חושב שהרבה טלפונים היום זה ככה אז למה האנשים שעושים את הפס יצור הזה לא הולכים על טלפונים יותר נוחים -
תכל'ס לא הרבה אנשים היו רצים לקנות C2 אם הוא היה דור 4
לא נכון, כי:
הבלוטוס מתחבר רק למכשירים מסוימים, צריך לשדרג גם את זה.
א. אם מישהו לוקח יוזמה ועושה מכשיר חדש, הוא מן הסתם יחליף גם את הבלוטוס לגירסה נורמלית יותר, כי הבלוטוס של ה c2 הוא בגירסת 2.1! היום אנחנו אוחזים בכל מכשיר נורמלי בגירסה 5.0 ומעלה.
ב. יכול להיות שאתה מכיר את הנוקיה הכשרה, ואם אני זוכר נכון ספציפית בכשרה היו בעיות עם הבלוטוס. היום בנוקיות החדשות הכשרות כבר אין את הבעיות האלה.הסוללה לא מספיק טובה-גם את זה צריך לקחת מחברה גרמנית חיצונית.
הסוללה פחות או יותר כמו הנוקיות דור 4 שיש היום.
השקע הזה הוא אמנם ישן אבל מאוד נפוץ ואפשר לקנות אותו בזול בכל חנות.
פירוט שיחות אחרונות ביומן השיחות נוח, אבל מאד דל ואין מספיק מידע
את האמת אני לא כ"כ זוכר איזה פירוט שיחות יש שם, אבל מה כבר צריך שיהיה?! כתובת IP של המתקשר?!...
חיבור אוזניות לא כ"כ טוב
לפי מה שאני זוכר יש לו חיבור אוזניות רגיל, לא?
קצת איטי (נחליף מעבד?)
מישהו כאן אמר פעם שכבר לא מייצרים את המעבד הזה.. אז כנראה שכן, יעשו לו מעבד קצת יותר נורמלי
באגים קטנים (תתקן את השעון המעורר שלא מצלצל אם נשארת בלילה על התפריט?)
אין רשימה שחורהכמו שאמרתי מקודם - כנראה שיטפלו בזה...
אגב הנושא הזה של הצעה לחידוש מכשירי סימביאן ישנים דור 4 נפתח כמה פעמים, ואיכשהו נגמר בסוף בכלום -
@רפאל-vnkl התקדמנו כמה שנים טובות מאז שיצרו את הC2 שייצרו משהו חדש ודומה בלי כל הבעיות שהזכרת פה
-
@מתמחה-בטופ
אני קניתי פלאפון מחברה סינית
ועובד על אותו סוג כמו ה4*4 וה Q7
פלאפון אחד מתקפל כשר (רק עם הודעות -בלי מצלמה) ועוד אחד לא כשר
אבל על אותו מערכת הפעלהמי שבאמת מתחבר ל4*4 יכול לבדוק את הפלאפונים מהסוג הזה ולהכשיר א' בשבילו
-
@מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
שייצרו משהו חדש ודומה בלי כל הבעיות שהזכרת פה
נכון, הוא חדש ואין לו את הבעיות שהוזכרו פה, אבל אין לו את כל הייתרונות של c2... כגון ישומים, התאמה אישית עד הסוף ואיכות מעולה
-
@רפאל-vnkl שייצרו
-
-
@מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
@רפאל-vnkl התקדמנו כמה שנים טובות מאז שיצרו את הC2 שייצרו משהו חדש ודומה בלי כל הבעיות שהזכרת פה
דרך אגב
כמי שפתח את האשכול והדיון פהבדיוק על זה מדברים
יש פה הודעות של כן-לא-כן-לא
מדברים על פלאפון חדש טוב =רק מה הרבה מנסים לעשות את זה יש שואו ויש שיאומי ויש את הכשרים בארץ וכו' בחו"ל גם כל אחד מביא משהו טוב בשבילו
אבל כמי שיודעים שיש C2 לכמה אלפים !!!{מקווה שכמה מליונים -אף אחד לא יודע לתת מספר מדויק}
ונוקיה כבר לא בדיוק קיימת וכו'
אז את הרעיון של שואו למשל שעשה על מערכת אנדרואיד במקום השיואמי שאינו כשר בתכלית
הצעתי על C2מקווה שהובנתי