המלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות
-
@אבי-ים אין היום נוקיה
זהו שיש אבל זה חברה חדשה על השם הזה ואין להם שום קשר עם הישן ואין להם את מערכות ההפעלה המקוריות של נוקיה המקורי
כך שלשחזר את ה C2 נוקיה ושואו ושיואמי באותו דרגה (חוז מזה שהם מבוססי אנדרואיד -רק נתתי דוגמה לחברות) -
@חובבן-מקצועי כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
@משה-הישראלי תשנה את הכותרת של השרשור, אתה כתבת סי 2 החדש, משמע שיצא סי 2 חדש, לדעתי תקרא לנושא: "למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות"
- איך אני משנה עכשיו את הכותרת ?
אם הייתי כותב כמו שכתבת אתה לא היית נכנס לשרשור (אולי ספיציפית כן אבל בטח גררתי יותר מסוקרנים שבאמת מחכים לו)
ך
ובאמת היו שלקחו את זה עד הסוף
@א-ר כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
תעשה הרשמה מוקדמת
אני נרשם 3 מכשירים
עד 400 שקל זה שווה@EBA אם לו מותר להביע משאלות לי מותר לענות לו בציניות קצת
-
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
ובאמת היו שלקחו את זה עד הסוף
אז אני אחדש פה לחבר'ה כמה דברים.
ישבתי על משהו דומה בעבר.
כולל פניה לנוקיה, כשהיה לי כבר יבואן שאמר שהוא יטפל בצד הכספי והכל, רק ביקש מסיבותיו שלו שאני אתכתב עם נוקיה.
לא התקדם מכל מיני סיבות.
מצד שני, לא בוטל לחלוטין מעולם...
לכו תדעו...
עריכה:
לא אתן עוד פרטים ובבקשה לא לפנות אלי בנושא. -
@מישהו12 כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
לא אתן עוד פרטים ובבקשה לא לפנות אלי בנושא.
אז לא נפנה
רק אציין שאני נתתי פה דבר חדש
לא לנוקיה אלא לחברות אחרות שיבנו חיקוי מקורי
שיענה על דרישות הציבור
אז אם @מישהו12 פנית רק לנוקיה ולא לאחרים
ועדיין יש לך את החומר מאז -
@משה-הישראלי אני פניתי בגלל שכל מיני אנשים פנו אלי ואמרו שכדאי.
אישית, אני לא מאמין בחיקוי לC2. הסיכוי שנצליח לייצר חיקוי שישביע רצון אנשים הוא אפסי.
גם אם זה יהיה מכשיר טוב, ברגע שהוא בהשוואה לC2 אין לו סיכוי.
אני בעד פיתרון אחר:
לשבת עם יצרן סיני, כמה מהאנשים שהכי מבינים בתחום, ולייצר מכשיר חדש לחלוטין, מותאם לגמרי לדרישות של הציבור.
נכון, זה לא יראה כמו C2 ולכן בהתחלה יהיה לו כנראה פחות סחף.
אבל גם אם יהיו אכזבות הם יהיו פחותות - ולכן לטווח הארוך, יותר יעיל ויותר כלכלי. -
@איינשטיין כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
לדעתי הסיבה האמיתית שאין פלאפון טוב זה מטעמי כשרות.
עיין ערך שיאומי (טאצ') למיניהם.
אפשר לייצר פלאפון מצוין, והצליחו אפילו להגיע לטלפון חכם,
אבל זה לא נחשב כשר...מצויין וכשר זה לא סותר.
ראה ערך C2 -
-
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
שמישהו ייצר פלאפון שיהיה דומה בכמה שיותר לC2
בא לא נשכח את הסוללה הגרועה מאוד שלו!!! [אני מדבר על הסוללה המקורית בלי קומבינות].
-
@יעקב-אליעזר כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
בא לא נשכח את הסוללה הגרועה מאוד שלו!!! [אני מדבר על הסוללה המקורית בלי קומבינות].
למה? שוב, אני בסי 2 האחרון שהיה לי השתמשתי בסוללה של נוקיה 105, אבל נראה לי שזה אותה הסוללה בדיוק, ולא זכור לי שיש קטע מאוד מעצבן בסוללה שלו..
-
למה? שוב, אני בסי 2 האחרון שהיה לי השתמשתי בסוללה של נוקיה 105, אבל נראה לי שזה אותה הסוללה בדיוק, ולא זכור לי שיש קטע מאוד מעצבן בסוללה שלו..
זה שהתרגלת שסוללה של פלאפון אמור להחזיק רק יום אחד זה לא אומר שזה כך צריך להיות!
-
@איינשטיין כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
עיין ערך שיאומי (טאצ') למיניהם.
רחוק מלהיות מושלם, גם בתור תומך כשר.
כדי להגיע לשלימות, צריך להשתפר כל הזמן, תכל'ס לא הרבה אנשים היו רצים לקנות C2 אם הוא היה דור 4, כי:
הבלוטוס מתחבר רק למכשירים מסוימים, צריך לשדרג גם את זה.
הסוללה לא מספיק טובה-גם את זה צריך לקחת מחברה גרמנית חיצונית.
השקע טעינה ישן-לשנות עוד משהו במכשיר הישן (לא עדיף חדש??...)
פירוט שיחות אחרונות ביומן השיחות נוח, אבל מאד דל ואין מספיק מידע, (לשדרג גם את זה?)
חיבור אוזניות לא כ"כ טוב (לעדכן לחיבור אוניברסלי יותר שיתאים לרוב האוזניות ולא רק למיוחדות)
קצת איטי (נחליף מעבד?)
באגים קטנים (תתקן את השעון המעורר שלא מצלצל אם נשארת בלילה על התפריט?)
אין רשימה שחורה
בשיחה על רמקול-הצד השני סובל.
בתומך כשר:
מצלמה לא איכותית, וידאו על הפנים
לא תומך בשום אפליקציה מודרנית, נגן מובנה נוח אבל פשוט וקצת איטי (בכרטיסים גדולים בעיקר)ואת זה אני אומר כמי שהיה שרוף עליו 8 שנים ברצף, ועדיין חושב שהוא מעולה, אבל מושלם זה לא, אתה רוצה לתקן את כל זה? אז במה הוא יהיה C2?
@מישהו12 כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
אני בעד פיתרון אחר:
לשבת עם יצרן סיני, כמה מהאנשים שהכי מבינים בתחום, ולייצר מכשיר חדש לחלוטין, מותאם לגמרי לדרישות של הציבור.
נכון, זה לא יראה כמו C2 ולכן בהתחלה יהיה לו כנראה פחות סחף.
אבל גם אם יהיו אכזבות הם יהיו פחותות - ולכן לטווח הארוך, יותר יעיל ויותר כלכלי.זה לדעתי פתרון גדול, ויש שמנסים, עיין ערך 4X4 שמשתפר מעת לעת, אמנם סיני, אבל מישהו דואג לתקן באגים, ולכן הוא תופס פופולאריות ואהדה בקרב הקהל, סופסוף מישהו מקשיב לצורכי הציבור, וממשיך ללמוד מטעויות, בשונה מכל מכשיר אחר-בעיקר של חברות סיניות.
צא ולמד מגלקסי ודומיו, הרי ברור שהמכשיר הראשון הכיל כמה באגים, ובשני החליפו אותם לבאגים אחרים, (לא מידיעה, מהיכרות עם השוק הסיני) וכך בכל דבר, ובכל עדכון של מערכת הפעלה, ובכל שירות לציבור, כדי להגיע למקום טוב צריך לטעות. לכן, טלפון עם עדכונים זה הסיכוי הכי גדול להיות משהו טוב. אמנם ככשר אין עדכונים אוטומטיים וזה לא נוח, מצד זה אני מקווה שבשוק התומכי כשר יקרה משהו גדול יותר, או עם שואו או עם כמה אנשים שחולמים לעשות את זה עוד יותר טוב ממנו, בתקוה שהם מבינים שמושלם לא בא ביום אחד, וידרוש השקעה במשך כמה שנים אחרי שהמכשיר יהיה בשימוש. -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
השקע טעינה ישן-לשנות עוד משהו במכשיר הישן (לא עדיף חדש??...)
זה בטח היה משתנה ביחד עם החלום שיעשו דור 4..
-
זה בטח היה משתנה ביחד עם החלום שיעשו דור 4..
וגם הבלוטוס, וגם אפשרות להתקין יישומים...
לכן שאלתי במה הוא יישאר C2 אחרי כל התיקונים שהצעתי -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
וגם אפשרות להתקין יישומים...
זה בדיוק חלק מהמעלות של סי 2, בניגוד לנוקיה של היום. יש בו אפשרות ליישומים! (איי - אי אפשר להתקין, תגיד תודה, בנוקיה החדשים אפילו זה לא אפשרי)
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:ואת זה אני אומר כמי שהיה שרוף עליו 8 שנים ברצף, ועדיין חושב שהוא מעולה, אבל מושלם זה לא, אתה רוצה לתקן את כל זה? אז במה הוא יהיה C2?
אגב, עובדתית זה פלאפון שאוהבים! וזה לא שאוהבים את הבאגים דווקא..