המלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות
-
@חובבן-מקצועי כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
בטח שיש עליו, ויהיה עליו כיוון שבדור שלוש עדיין יש אינטרנט! (הבנתי שבדור 2 אין כבר אינטרנט, ופלאפונים מהדור של אז לא מצליחים להתחבר לרשת)
ואם יעשו דור 4 אז מהבחינה הזו לא הרווחנו כלום לא נראה לי שדפדפן אופרה ב c2 פחות נח מכרום בשיאומי מקשים
-
@א-ר כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
ואם יעשו דור 4 אז מהבחינה הזו לא הרווחנו כלום לא נראה לי שדפדפן אופרה ב c2 פחות נח מכרום בשיאומי מקשים
כשאתה אומר אם יעשו, אתה נראה לי מתכווין לחרדים שירימו את הכפפה, כי לא נראה לי שזולתנו יש עוד מישהו שמעדיף סימבאיין על אנדרואייד, ככה שאם כבר יעשו כזה פלאפון, יגדירוהו מראש שלא יהיה עם אינטרנט!
-
@א-ר כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
לא נראה לי שדפדפן אופרה ב c2 פחות נח מכרום בשיאומי מקשים
לא יודע איך קוראים לזה בשפה מקצועית אבל יש משהו טכנולוגי כלשהו (נראה לי java שמוטמע בדפדפן) שמאפשר לדברים לזוז בתוך אתרים. יש את זה בטלפוני אנדרואיד \ אייפון. (וכן - גם בשיאומי מקשים). בסימביאן את זה.
מה שאומר, שכל הטכנולוגיות הממוצעות \ מתקדמות רצות על הדבר הזה. בסימביאן אין את זה! מה שהופך את האינטרנט לכמעט בלתי שמיש(טכנולוגיות מתקדמות = סימון לייק, צפיה בסרט או כל דבר שזז בתוך הדפדפן)... בקיצור אי אפשר באמת לקרוא לזה אינטרנט -
נוקיה C2 זה לא בהגדרה המדויקת סימביאן זה יותר נקרא S40
וסימביאן נקרא מערכות הפעלה מדגם S60אגב, בקשר לסיבמיאן, עדיין וישנם קבוצות בטלגרם וברדיט שמנסים לעדכן את סימביאן.
נראה לי שלסביאן ^3 יש עדכון.. אבל זה מגע -
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
אתה מדבר מהשנים האחרונות או מעל לפני ארבה שנים
לפי מה שכתבו בפורום כבר אין אינטנט עליו וגם שמעתי מכמה אנשים .
לי אישית יש א' פתוח לגמרי.שהורדתי את התפריט אבל אני יכול להחזיר אותו ולבדוקבטח שיש עליו, ויהיה עליו כיוון שבדור שלוש עדיין יש אינטרנט! (הבנתי שבדור 2 אין כבר אינטרנט, ופלאפונים מהדור של אז לא מצליחים להתחבר לרשת)
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
@יוסי461 לא כ"כ מבין את אלו שעושים את השיאומי סמארטפון ואת הסי 2 - כשר וצדיק, אני מכיר כמה שחרשו על האינטרנט של הסי 2 ומעדיף לא לפרט עד כמה, והוא מסוכן ובעייתי לא פחות, רק שההבדל הוא - שהאנדרואידים יותר נוחים וקלים לתפעול, מה גם שמכשירי אנדרואיד באים בד"כ עם מעבד וראם חזקים יותר, ולכן הכל מהיר יותר.
וגם יש עוד הבדל ענק, בסי 2 אי אפשר לראות סרטים באינטרנט! (וזה משנה בהמון!!) [מה שאין בשיאומי, גם המקשים, ששמה אתה יכול לראות סרטים בכיף, וגם המסך יותר גדול, ונוח לצפייה]
אפשר להוריד חופשי סרטים, (מידיעה) ואז אין בכלל הבדל!
-
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
אפשר להוריד חופשי סרטים, (מידיעה) ואז אין בכלל הבדל!
לא נכון! נניח משיהו רוצה לצפות ביוטיוב, בסי 2 זה לא אפשרי כל כך! (כן, אז הוא יכול להעתיק את הקישור, ולהכניס אותו לאתר שיוריד לו את הסרטון, אבל אז הוא צריך שהסרטון יתמוך לו בסי 2, שזה לא תמיד תומך.. הרבה יותר מסובך מסתם להיכנס בשיאומי לדפדפן, ולראות סרטון ביוטיוב חופשי.. [מה גם שכדי להוריד את הסרטון בסי 2 זה לוקח הרבה מאוד זמן..])
יש אגדה שאומרת שפעם הגיעו למשגיח ואמרו לו שבחורים גולשים סרטים בסי 2, אז המשגיח אמר שהגיהנום שלהם הוא שהם גולשים בסי 2.. -
להעתיק את הקישור
נדמה לי שגם אין כפתור העתקה וצריך להעתיק ידנית
-
@רפאל-vnkl דווקא בסי 2 יש כזה דבר ההעתקה והדבקה.. (לא יודע אם זה אפשרי גם בעריכת כתובת URL, אבל אני יודע שיש כזה דבר העתק הדבק לטקסט בסי 2)
-
יש גם את זה
https://www.alibaba.com/product-detail/T9-keypad-button-smart-keypad-feature_1601005484865.html?spm=a2700.details.0.0.304c7fd6d4HzBl
ונראה שהיה לו ניסיון עם חרדים -
חברה
הפיתרון היחיד שנראה לי בינתיים
שמישהו ייצר פלאפון שיהיה דומה בכמה שיותר לC2 (יכול גם אנדרואיד- העיקר דומה = קצת יותר גדול והתוכנה בפנים שירוץ )ועכשיו למשקיעים.
מה דעתכם
מתחברים
סוברים שלא יצליח
שכן יצליח
מה שבטוח אם יהי כזה דברתשנה כבר את הכותרת C2 חדש למשהו קצת אחר זה נראה שיש באמת C2 חדש וזה גורם לכולם להתלהב סתם,
לא יפה!!!! -
@חובבן-מקצועי לא יפה!
-
@פדאל כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
לא יפה!
למי אתה כותב לא יפה? לי או לו.. (כי עשית לי תיוג)
-
-
@משה-הישראלי שום חברה לא תייצר כיום מכשיר שלא תומך בדור 4, והמעבדים של C2 ו-208 פיזית לא יכולים להתממשק עם אנטנת LTE - דור 4.
ולכן אין סיכוי שנוקיה יעשו אב טיפוס חדש עם מעבד וארכיטקטורה חדשה שמתאימים לדור 4, וידמו את C2 או 208 במערכת ההפעלה והתכונות שלה.
מה גם - שאם נוקיה ישתמשו עם המעבד שכל הטלפונים החדשים הכשרים משתמשים בו, הקליטה ואיכות השיחה יהיו באותו "איכות" ורמה כמו כל המכשירים החדשים הנמכרים כיום, ואז לא הרווחנו כלום.
ולכן לא הגיוני שיהיה בשוק מכשיר שדומה ל-C2 או ל-208 ברמת איכות הקליטה והשיחה, אם מישהו כן יצליח לשכנע את נוקיה לעשות מכשיר עם מעבד שמתאים לכל תדרי דור ה-4 כאן במדינה, (ואין הרבה מעבדים כאילו למכשירי פיצ'ר פון), תבוא עליו ברכה, למרות שכאמור גם אם נוקיה תרוויח מאה מליון דולר על הייצור הזה, קשה מאוד לצפות שהם יעשו את זה, וכ"ש שהם לא ירויחו עשירית מהסכום הזה. -
שיהיה דומה בכמה שיותר לC2 (יכול גם אנדרואיד- העיקר דומה = קצת יותר גדול והתוכנה בפנים שירוץ )
אם אפשר גם אנדרואיד ויותר גדול אז במה זה יהיה דומה ל-c2, הייחודיות ה-C2 זה המערכת הפעלה שלו
וגם חייבים דור 4 וסוללה יותר טובה, בפרט בשביל דור 4 ואנדרואיד, שדורשים לפחות פי שלוש
-
@מישהו12 כתב בהמלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות:
ובאמת היו שלקחו את זה עד הסוף
אז אני אחדש פה לחבר'ה כמה דברים.
ישבתי על משהו דומה בעבר.
כולל פניה לנוקיה, כשהיה לי כבר יבואן שאמר שהוא יטפל בצד הכספי והכל, רק ביקש מסיבותיו שלו שאני אתכתב עם נוקיה.
לא התקדם מכל מיני סיבות.
מצד שני, לא בוטל לחלוטין מעולם...
לכו תדעו...
עריכה:
לא אתן עוד פרטים ובבקשה לא לפנות אלי בנושא. -
@ישראל-142
העיקרון הוא באמת
אנדרואיד וכו'
אבל עם הכל שיהיה כמה שיותר דומה לC2 מבחינת מערכת ותוכנה
זהיינו כל הבאגים שיש ומתקנים בעדכוני האנדרואיד הם פשוט מעבודה על הבאג שפנו לחברה ולמתכנת
אבל לא לוקחים מכשיר אחר ובונים עליו