המלצה | למה לא מייצרים סי 2 חדש?, ואני שואל ברצינות
-
@יוסי461 לא כ"כ מבין את אלו שעושים את השיאומי סמארטפון ואת הסי 2 - כשר וצדיק, אני מכיר כמה שחרשו על האינטרנט של הסי 2 ומעדיף לא לפרט עד כמה, והוא מסוכן ובעייתי לא פחות, רק שההבדל הוא - שהאנדרואידים יותר נוחים וקלים לתפעול, מה גם שמכשירי אנדרואיד באים בד"כ עם מעבד וראם חזקים יותר, ולכן הכל מהיר יותר.
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
@רפאל-vnkl
נו באמת אני מבין שאמחמו חיים בדור של כאן ומיד
אבל 600 צפיות זה אומר 600 צפיות ולא 2K רק בגלל שמשהו מסקרן לא אומר שהוא באמת מעניין....עכשיו תעשה חשבון כמה אחוז מהציבור מחוברים למתמחיםTOP
ותקבל תוצאה של +++ -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
@יוסי461 לא כ"כ מבין את אלו שעושים את השיאומי סמארטפון ואת הסי 2 - כשר וצדיק, אני מכיר כמה שחרשו על האינטרנט של הסי 2 ומעדיף לא לפרט עד כמה, והוא מסוכן ובעייתי לא פחות, רק שההבדל הוא - שהאנדרואידים יותר נוחים וקלים לתפעול, מה גם שמכשירי אנדרואיד באים בד"כ עם מעבד וראם חזקים יותר, ולכן הכל מהיר יותר.
אגב
יש את הC2 האנגלי שאי אפשר לפרוץ - זה כדוגמת השואו .
אדרבה אולי אחד מהמתכנתים פה יסכים לנסות -
@דודי-ענהאל
אתה מדבר מהשנים האחרונות או מעל לפני ארבה שנים
לפי מה שכתבו בפורום כבר אין אינטנט עליו וגם שמעתי מכמה אנשים .
לי אישית יש א' פתוח לגמרי.שהורדתי את התפריט אבל אני יכול להחזיר אותו ולבדוק -
למעשה מצאתי כמה מכשירים, ואם @pcinfogmach ו @מישהו12 ועוד כמההחברה יוזמתיים ירימו את הכפפה, אולי זה יכול להתקדם:
1.
בקצרה: זה אנדרואיד 8, מתקפל, מקשים, (לפי מה שהבנתי ללא טאצ'), דור 4, שני סימים, מעבד MTK, ראמ 1, ו8 GB.
קישור
2.
בקצרה: אותו דבר, רק אנדרואיד 11, עם אפשרות ל2 ראמ, ו16 GB. (לדעתי מראה יותר כשר)
קישור
3.
בקצרה: כמו הראשון בנתונים, רק לא מתקפל, (ולדעתי הכי יפה).
קישור
4.
בקצרה: מתקפל, אנדרואיד 11, אבל 1 ראמ, ו8 GB (לדעתי מראה כשר מאוד, אבל אנדרואיד 11 על 1 ראמ חלש קצת..)
קישור
||יאללה חברה בואו נהיה מעשיים יותר, אין לי בעיה שתפסלו, רק שתביאו רעיונות אחרים...|| -
בזמנו, שהסי 2 התחיל הוא היה כשפרצו אותו כמו כל מכשיר לא כשר אז. עוד שנתיים שלוש לדעתי אינסטגרם וכו' כבר לא יתמכו באנדרואיד 4 . וזה יהיה אותו דבר
-
@דודי-ענהאל
רק כמה שאלות על המתקפלים
הרביעי איזה חברה /איך נראה מבחוץ נדמה לי שאני מכיר את זה
והראשון האם העובי של המסך באמת עבה כפי שנראה בתמונה ולא כל כך דקאני כבר מחפש לאימי שתחי' שנים ארוכות פלאפון טוב (היה לה תמיד 208) עם גודל גופן ענק ומצאתי כמה מתקפלים אבל היא לא אוהבת שהחלק של המסך דקאין לי גישה לקישורים !
-
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
אגב
יש את הC2 האנגלי שאי אפשר לפרוץ - זה כדוגמת השואו .
אדרבה אולי אחד מהמתכנתים פה יסכים לנסותאני פרצתי אותו יום אחרי שקניתי
אפשר גם להחליף תפריט וגם לצרוב מחדש -
@איש-פשוט-מאוד
מאה זאת אומרת פרצת
פשוט הכנסת למחשב או שיש לך מכשירי מעבדה -
@משה-הישראלי חיברתי למחשב
והשתמשתי בתוכנות שיש בפורום -
לי אישית יש א' פתוח לגמרי.שהורדתי את התפריט אבל אני יכול להחזיר אותו ולבדוקבטח שיש עליו, ויהיה עליו כיוון שבדור שלוש עדיין יש אינטרנט! (הבנתי שבדור 2 אין כבר אינטרנט, ופלאפונים מהדור של אז לא מצליחים להתחבר לרשת)
וגם יש עוד הבדל ענק, בסי 2 אי אפשר לראות סרטים באינטרנט! (וזה משנה בהמון!!) [מה שאין בשיאומי, גם המקשים, ששמה אתה יכול לראות סרטים בכיף, וגם המסך יותר גדול, ונוח לצפייה]
-
@חובבן-מקצועי כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
בטח שיש עליו, ויהיה עליו כיוון שבדור שלוש עדיין יש אינטרנט! (הבנתי שבדור 2 אין כבר אינטרנט, ופלאפונים מהדור של אז לא מצליחים להתחבר לרשת)
ואם יעשו דור 4 אז מהבחינה הזו לא הרווחנו כלום לא נראה לי שדפדפן אופרה ב c2 פחות נח מכרום בשיאומי מקשים
-
@א-ר כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
ואם יעשו דור 4 אז מהבחינה הזו לא הרווחנו כלום לא נראה לי שדפדפן אופרה ב c2 פחות נח מכרום בשיאומי מקשים
כשאתה אומר אם יעשו, אתה נראה לי מתכווין לחרדים שירימו את הכפפה, כי לא נראה לי שזולתנו יש עוד מישהו שמעדיף סימבאיין על אנדרואייד, ככה שאם כבר יעשו כזה פלאפון, יגדירוהו מראש שלא יהיה עם אינטרנט!
-
@א-ר כתב בהמלצה | C2 החדש . ועכשיו ברצינות:
לא נראה לי שדפדפן אופרה ב c2 פחות נח מכרום בשיאומי מקשים
לא יודע איך קוראים לזה בשפה מקצועית אבל יש משהו טכנולוגי כלשהו (נראה לי java שמוטמע בדפדפן) שמאפשר לדברים לזוז בתוך אתרים. יש את זה בטלפוני אנדרואיד \ אייפון. (וכן - גם בשיאומי מקשים). בסימביאן את זה.
מה שאומר, שכל הטכנולוגיות הממוצעות \ מתקדמות רצות על הדבר הזה. בסימביאן אין את זה! מה שהופך את האינטרנט לכמעט בלתי שמיש(טכנולוגיות מתקדמות = סימון לייק, צפיה בסרט או כל דבר שזז בתוך הדפדפן)... בקיצור אי אפשר באמת לקרוא לזה אינטרנט -
נוקיה C2 זה לא בהגדרה המדויקת סימביאן זה יותר נקרא S40
וסימביאן נקרא מערכות הפעלה מדגם S60אגב, בקשר לסיבמיאן, עדיין וישנם קבוצות בטלגרם וברדיט שמנסים לעדכן את סימביאן.
נראה לי שלסביאן ^3 יש עדכון.. אבל זה מגע -
לי אישית יש א' פתוח לגמרי.שהורדתי את התפריט אבל אני יכול להחזיר אותו ולבדוקבטח שיש עליו, ויהיה עליו כיוון שבדור שלוש עדיין יש אינטרנט! (הבנתי שבדור 2 אין כבר אינטרנט, ופלאפונים מהדור של אז לא מצליחים להתחבר לרשת)
וגם יש עוד הבדל ענק, בסי 2 אי אפשר לראות סרטים באינטרנט! (וזה משנה בהמון!!) [מה שאין בשיאומי, גם המקשים, ששמה אתה יכול לראות סרטים בכיף, וגם המסך יותר גדול, ונוח לצפייה]
אפשר להוריד חופשי סרטים, (מידיעה) ואז אין בכלל הבדל!
-
אפשר להוריד חופשי סרטים, (מידיעה) ואז אין בכלל הבדל!
לא נכון! נניח משיהו רוצה לצפות ביוטיוב, בסי 2 זה לא אפשרי כל כך! (כן, אז הוא יכול להעתיק את הקישור, ולהכניס אותו לאתר שיוריד לו את הסרטון, אבל אז הוא צריך שהסרטון יתמוך לו בסי 2, שזה לא תמיד תומך.. הרבה יותר מסובך מסתם להיכנס בשיאומי לדפדפן, ולראות סרטון ביוטיוב חופשי.. [מה גם שכדי להוריד את הסרטון בסי 2 זה לוקח הרבה מאוד זמן..])
יש אגדה שאומרת שפעם הגיעו למשגיח ואמרו לו שבחורים גולשים סרטים בסי 2, אז המשגיח אמר שהגיהנום שלהם הוא שהם גולשים בסי 2.. -
להעתיק את הקישור
נדמה לי שגם אין כפתור העתקה וצריך להעתיק ידנית