הצעת ייעול | חידון אמריקאי קצר שייעשה לפני פתיחת פרופיל בפורום
-
@פסנתר-שקוף כתב בהצעת ייעול | חידון אמריקאי קצר שייעשה לפני פתיחת פרופיל בפורום:
אבל קצת מכביד מדי...
הרבה יותר מכביד זה כמות הספאם שיש פה בפורום!
-
@חובבן-מקצועי צודק!
אבל, אני חושב שזה לא יפתור את הבעיה...
אנשים עוברים על החוקים - לא מחוסר ידיעה אלא כתוצאה מהעדר פיקוח... -
@פסנתר-שקוף כתב בהצעת ייעול | חידון אמריקאי קצר שייעשה לפני פתיחת פרופיל בפורום:
@חובבן-מקצועי צודק!
אבל, אני חושב שזה לא יפתור את הבעיה...
אנשים עוברים על החוקים - לא מחוסר ידיעה אלא כתוצאה מהעדר פיקוח...אני לא מסכים עם זה אף אחד לא רוצה שיוציאו אותו אפילו באחוז אחד
וחוץ מיזה שיש פיקוח -
@חובבן-מקצועי כתב בהצעת ייעול | חידון אמריקאי קצר שייעשה לפני פתיחת פרופיל בפורום:
יהיה לו שאלון אמריקאי (מעין כמו שיש לפני שמתקינים את וויפרי)
אם אתה כבר מזכיר את השאלון של נטפרי, אז כדאי באמת שהשאלות יהיו בסדר אקראי, כמו שהם עושים (אאל"ט).
אני לא רוצה להגיד, אבל אולי אפשר לעשות, למשתמשים חדשים, לפני כל נושא חדש שהם פותחים יוצגו להם שלושה / ארבעה שאלות ורק אחר כך הם יוכלו להמשיך עם הנושא...
זה יותר קל מאשר כמו שיש בפורומים אחרים כמו 'תחומים' שההנהלה עוברת על כל פוסט של משתמשים חדשים... -
@יוסף-אלחנן כתב בהצעת ייעול | חידון אמריקאי קצר שייעשה לפני פתיחת פרופיל בפורום:
@חובבן-מקצועי כתב בהצעת ייעול | חידון אמריקאי קצר שייעשה לפני פתיחת פרופיל בפורום:
יהיה לו שאלון אמריקאי (מעין כמו שיש לפני שמתקינים את וויפרי)
אם אתה כבר מזכיר את השאלון של נטפרי, אז כדאי באמת שהשאלות יהיו בסדר אקראי, כמו שהם עושים (אאל"ט).
אני לא רוצה להגיד, אבל אולי אפשר לעשות, למשתמשים חדשים, לפני כל נושא חדש שהם פותחים יוצגו להם שלושה / ארבעה שאלות ורק אחר כך הם יוכלו להמשיך עם הנושא...
זה יותר קל מאשר כמו שיש בפורומים אחרים כמו 'תחומים' שההנהלה עוברת על כל פוסט של משתמשים חדשים...הבעיה בנטפרי שכל פעם זה אותם שאלות רק הסדר משתנה...
-
@יוסף-אלחנן חברה... הכל זה עניינים טכניים, מה שאנחנו צריכים עכשיו זה לראות שהציבור מביע בזה עניין וכבר הציעו לעיל באיזו דרך צריך לעשות את זה, שהציבור יראה את ההצבעה בעד כמין סקר...
-
@בדיוק-להיפך
א. לזה התכוונתי.. (בתכל'ס, אני מכיר את התשובות לזה בעל פה...)ב. אפשר גם לערוך 20 שאלות, נגיד, ולתת למערכת להציג 3 /4 שאלות מתוכם באופן אקראי...
-
@יוסף-אלחנן תוך רבע שעה אתה תראה קובץ שמסתובב ב"רשת האפילה" שבו יש את התשובות. (אלא אם כן זה יהיה ממש ממש קל ופשוט שלא יצטרכו את זה...)
-
תוך רבע שעה אתה תראה קובץ שמסתובב ב"רשת האפילה" שבו יש את התשובות
וואו, דרמה!
@יוסף-אלחנן כתב בהצעת ייעול | חידון אמריקאי קצר שייעשה לפני פתיחת פרופיל בפורום:
א. לזה התכוונתי.. (בתכל'ס, אני מכיר את התשובות לזה בעל פה...)
בכל זאת...
גם כשאתה מעתיק במבחן אתה יודע את התשובות...
-
@יוסף-אלחנן יפה מאוד תלמידיי...
זה בדיוק מה שבאתי לומר - "ממה נפשך" אם זה יהיה קשה ומרגיז (ועושה ת'עבודה) אז אנשים יעקפו את זה איכשהו (וזה מה שהתכוונתי בדוגמה שהבאתי...) ואם זה יהיה קל ממש - זה לא יהיה יעיל... -
אז אנשים יעקפו את זה איכשהו (וזה מה שהתכוונתי בדוגמה שהבאתי...
סבבה, אז ש'יעקפו' את זה בדוגמא שהבאת וככה כל פעם בפתיחת נושא חדש, הם ישננו כמה שאלות מתוך השאלות שיש על החוקים...
-
@יוסף-אלחנן יפה מאוד תלמידיי...
זה בדיוק מה שבאתי לומר - "ממה נפשך" אם זה יהיה קשה ומרגיז (ועושה ת'עבודה) אז אנשים יעקפו את זה איכשהו (וזה מה שהתכוונתי בדוגמה שהבאתי...) ואם זה יהיה קל ממש - זה לא יהיה יעיל...אף אחד לא מחפש להתאמץ כדי לא לדעת את הכללים
ומי שמחפש לעבור על הכללים למרות הידיעה עליו אנחנו לא מדברים
לדעתי זה יעיל מאוד -
אולי שמישהו יצור סקר?
כמו ש
שהציבור יראה את ההצבעה בעד כמין סקר...
-
-