שאלה | האם זה סוג של עקיצה או טעות
-
@שלמה-ווייס רק אני לא מבין משהו
אם אתה באמת חייב להם מה הקשר עורך דין ?
וכי הם לא יכולו להתקשר להגיד לך בעצמם שלא שילמתה ושתשלם או לפחות לתת לך את המספר שלהם שתתקשר אליהם להסדיר את זה
ובנוסף על סכום כזה מערבים עורך דין, רק העורך דין עולה יותר כסף
לדעתי מחר תתקשר לחברה ותסביר להם הכי פשוט שכבר שילמתה ויש לך הוחכות .
ואלי תגלה שבאמת זה לא קשור אליהם -
@חיים-כהן-1 jpeg זה לא הכי משנה ברור לי שזה אמיתי כי יש להם את כל הפרטים שלי וגם את סכום החיוב לאותו חודש רק שקצת נראה לי שזה עוקץ כי זה חשבונית ישנה שיש סבירות שאני לא אתחיל לחפש אם שילמתי אותה וכן את החשבונית הזאת אני אף פעם לא משלם אלא ספק התקשורת שלי משלם אותה כל חודש כמו כל הקידומות לחיוג חו"ל, וגם מדובר בסכום פעוט שאני לא אמור להתעסק איתו, מה שאני קצת חושד שהם עושים את זה קבוע להרבה אנשים ואנשים פשוט נרתעים מהאיומים ומשלמים.
-
@שלמה-ווייס לא אומר שזה מאה אחוז בעיה , אבל זה נראה קצת חשוד
אני הייתי מברר את זה טובב מול החברה -
@שלמה-ווייס אולי להתקשר למישהו בארץ שיעשה לך ועידה איתם ?
-
אפשר לאיים עליהם שתפנה למשרד התקשורת, זה עובד מנסיון.
פעם היתה לי בעיה עם חברה אחת, ובתחילה רדפתי אחריהם, אחרי פניה למשרד התקשורת הם רדפו אחרי והתנצלו...משרד התקשורת - פניות הציבור ותלונות - פנייה בתנאי שפנו לחברה ולא ענו או שענו ואין זה מספק.
pnyot@mos.gov.il...
-
למעשה הסתדרתי ברוך השם, אני עדיין לא בטוח שזה היה טעות כי אחרי שהוכחתי ששילמתי להם טענו שזוכתי על זה והוכחתי שזה לא נכון וככה נסגר התיק, פשוט לא נראה לי שלחברה תהיה כזאת טעות שיחשבו שזוכתי כי זה תהליך ואין להם שום מסמך שמרמז כזה דבר, ולכך אם עוד משהו נתקל אתם בכזה דבר שייברר טובבב.
-
@שלמה-ווייס המלצה: תבקש מסמך שהתיק נסגר
-
@חיים-כהן-1 צודק אני באמת בקשתי
-
@חיים-כהן-1 ועכשיו, טענה חדשה- המפעיל שלי לא העביר להם את התשלום,
כבר פשוט משתגע מהם כל רגע משנים את התביעה ולא מסכימים לרדת מהעץ, מה אני אמור לעשות? -
@שלמה-ווייס אמר בשאלה | האם זה סוג של עקיצה או טעות:
@חיים-כהן-1 ועכשיו, טענה חדשה- המפעיל שלי לא העביר להם את התשלום,
כבר פשוט משתגע מהם כל רגע משנים את התביעה ולא מסכימים לרדת מהעץ, מה אני אמור לעשות?תתלונן במשרד התקשורת
-
@שלמה-ווייס בררתי מול המפעיל שלי ואמרו לי שלא שייך כזה מציאות כי המשיכה נעשית עי 015 ואם מופיע לי בבנק ששילמתי אז המקום היחיד שקבלו את זה זה 015