בעיה | אנשי קשר נמצאים ולא נמצאים ?!! משהו מוזר מאד!! לא ראיתם מעולם!
-
יש לי נוקיה סי 2 ויש בו אנשי קשר - רואים את זה כנכנסים נגיד לזכרון (בהגדרות אנשי קשר) ורואים ש 30 אחוז בשימוש ו70 פנוי, עוד רואים את זה כמתקשרים אליי אני רואה את השם שלו ואת התמונה אפילו, אבל...-
כשאני לוחץ על אנשי קשר בדרך הרגילה הוא מראה לי כאילו הכל ריק (אפילו שבהגדרות אמור להיות מוצג זיכרון הפל') !!!
ואם אני עושה הוספה זה מוסיף איש קשר וכשאני יוצא מהעריכה שלו חזרה לאנשי קשר אני מוצא את כל האנשי קשר שאמורים להיות לידו מבחינת סדר האותיות (לדוגמא הוספתי "משה" אז שאני חוזר לאנשי קשר פתאום יש את כל ה"משה" שהכנסתי בעבר לפל' )
ואם אני יוצא לגמרי מהאנשי קשר כשאני חוזר גם ה"משה" החדש נעלם
קיצור מוזר מאד אני לא יודע אם זה וירוס או משהו אחר
אם מישהו יידע איך לעזור אני יעלה תמונותמתנצל על ההסבר המייגע לא מצאתי דרך טובה יותר להסביר את הבעיה בדיוק -
@עזיז כתב בבעיה | אנשי קשר נמצאים ולא נמצאים ?!! משהו מוזר מאד!! לא ראיתם מעולם!:
יש לי נוקיה סי 2 ויש בו אנשי קשר - רואים את זה כנכנסים נגיד לזכרון (בהגדרות אנשי קשר) ורואים ש 30 אחוז בשימוש ו70 פנוי, עוד רואים את זה כמתקשרים אליי אני רואה את השם שלו ואת התמונה אפילו, אבל...-
כשאני לוחץ על אנשי קשר בדרך הרגילה הוא מראה לי כאילו הכל ריק (אפילו שבהגדרות אמור להיות מוצג זיכרון הפל') !!!
ואם אני עושה הוספה זה מוסיף איש קשר וכשאני יוצא מהעריכה שלו חזרה לאנשי קשר אני מוצא את כל האנשי קשר שאמורים להיות לידו מבחינת סדר האותיות (לדוגמא הוספתי "משה" אז שאני חוזר לאנשי קשר פתאום יש את כל ה"משה" שהכנסתי בעבר לפל' )
ואם אני יוצא לגמרי מהאנשי קשר כשאני חוזר גם ה"משה" החדש נעלם
קיצור מוזר מאד אני לא יודע אם זה וירוס או משהו אחר
אם מישהו יידע איך לעזור אני יעלה תמונותמתנצל על ההסבר המייגע לא מצאתי דרך טובה יותר להסביר את הבעיה בדיוקהגדרות אנשי קשר> הצג מ> סים ופלאפון.
בהצלחה.