החזרת תעודות בC2 (בקטגוריית אבטחה)
-
@אמיץ אמר בהחזרת תעודות בC2 (בקטגוריית אבטחה):
@מישהו12 לא נראה לי שיצרו את זה שם, כמו שכבר אמרתי מישהו כנראה הוריד את זה מאנשהוא ועד כמה שאני זוכר זה היה באשכול "שיתוף קבצים לנוקיה C2". בכל מקרה לא הוזכר שם שזה עם תעודה, במקרה עליתי על זה.
עכשיו, שאלת המיליון: מישהו יכול לתת לי לפחות איזה רעיון, אולי מישהו יכול להלוות/להשכיר לי דונגל רק בשביל לעשות ROOT, או לומר לי אם יש איזו חנות בב"ב או באלעד שתיתן לי את השירות הזה בחינם או בתשלום סימלי? אני תקוע!!!מה הקשר לדונגל?????????
-
@מישהו12 אמר בהחזרת תעודות בC2 (בקטגוריית אבטחה):
@מישהו12 לא נראה לי שיצרו את זה שם, כמו שכבר אמרתי מישהו כנראה הוריד את זה מאנשהוא ועד כמה שאני זוכר זה היה באשכול "שיתוף קבצים לנוקיה C2". בכל מקרה לא הוזכר שם שזה עם תעודה, במקרה עליתי על זה.
עכשיו, שאלת המיליון: מישהו יכול לתת לי לפחות איזה רעיון, אולי מישהו יכול להלוות/להשכיר לי דונגל רק בשביל לעשות ROOT, או לומר לי אם יש איזו חנות בב"ב או באלעד שתיתן לי את השירות הזה בחינם או בתשלום סימלי? אני תקוע!!!מה הקשר לדונגל?????????
בשביל לצרוב, מה לא ברור?!
-
@מישהו12 כי הבעיה היא שהחיבור USB מקולקל ואני לא יכול לצרוב עליו ROOT, חשבתי שה-JAD יעזור אבל כל זמן שאני לא יודע להחזיר את התעודה ההיא אני עדיין צריך לאשר כל פעולה של היישום כמו בטלן, אני משתגע!
דונגל לא קשור
-
-
@Yair אמר בהחזרת תעודות בC2 (בקטגוריית אבטחה):
@מישהו12 אם זה כשר אורגינל אז גם fbus לא יעזור כי הם שמו דבק על הנקודות חיבור.
ברגע שאתה מג'מפר נקודה אחרת אתה פשוט מחבר את הכבל יואסבי והוא חוזר לעבוד.א)אמרו פעם שאפשר לקלף
ב)מה פירוש מג'מפר? מלשון jump? מה הקשר? -
@מישהו12 תכלס הסתדרתי, אפשר להחזיר דרך מובימב; בתיקיית סרטיפיקאטס שנמצאת בהיידן פולדרס יש תיקייה ששם שוכנים לבטח כל קבצי התעודות.
עכשיו יש לי בעיה אחרת, שזה עובד רק עם היישום הייעודי שלו ואפילו שניסיתי לערוך את היישום עצמו לעברית, מופיעה לי השגיאה יישום לא חוקי, למחוק?
יש אפשרות להערים על הJAD המקובע הזה?
@אלישי מה אתה אומר?
בכל מקרה הנה הקבצים באנגליתBlueFTP.jar BlueFTP.jad -