בעיה | תקלה בהתקנת mtkclient בלינוקס
-
-
-
נראה שהוא כותב לך להתקין
sudo apt install python3-xyz
@avrasha כתב בבעיה | תקלה בהתקנת mtkclient בלינוקס:
הוספתי נקודה לאחר ההערה
אגב לקחת ריווח? ככה (ריווח ואז נקודה)
pip3 install .
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין mtk client וכשאני מנסה לכתוב את הפקודה pip3 install זה מה שהוא כותב לי:
כתוב שלא מומלץ להתרין חבילות פייתון בתוך חבילת מערכת ושמומץ לייצר virtual env כדי שלא יהיה התנגושיות, אבל אם בכל זאת אתה רוצה להתקין את החבילה הזאת כחבילת מערכת אז תוסיף אחרי הפקודה
--break-system-packages
זה נהיה הסטנדרט באובנטו מאז 23.04 שלא ניתן להקין חבילת PIP כחבילת מערכת בברירת מחדל
-
@אני-אני-אני כתב בבעיה | תקלה בהתקנת mtkclient בלינוקס:
אגב לקחת ריווח? ככה (ריווח ואז נקודה)
לקחתי רווח
-
@לא-מתייאש כתב בבעיה | תקלה בהתקנת mtkclient בלינוקס:
כתוב שלא מומלץ להתרין חבילות פייתון בתוך חבילת מערכת ושמומץ לייצר virtual env כדי שלא יהיה התנגושיות, אבל אם בכל זאת אתה רוצה להתקין את החבילה הזאת כחבילת מערכת אז תוסיף אחרי הפקודה
--break-system-packages
זה נהיה הסטנדרט באובנטו מאז 23.04 שלא ניתן להקין חבילת PIP כחבילת מערכתכבוד הפרופסור אתה באמת חושב שאני יודע לייצר virtual env? אני אפילו לא יודע מה זה אומר
-
@avrasha מה אתה רוצה להתקין בדיוק ? תשלח לי קישור
mtkclient להלן הקישור
https://github.com/bkerler/mtkclient?tab=readme-ov-fileאבל העלילה מסתבכת כי התקנתי אובונטו חדש עכשיו גירסה 24 והוא עושה לי בעיות. אני לא מצליח לעבור לתפריטים בעברית והוא גם לא מצליח לעשות לי את הפקודה הבאה:
sudo mount -t ext4 -o loop system.img system
mount: /root/system: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/loop14, missing codepage or helper program, or other error.
dmesg(1) may have more information after failed mount system call -
@avrasha מה אתה רוצה להתקין בדיוק ? תשלח לי קישור
mtkclient להלן הקישור
https://github.com/bkerler/mtkclient?tab=readme-ov-fileאבל העלילה מסתבכת כי התקנתי אובונטו חדש עכשיו גירסה 24 והוא עושה לי בעיות. אני לא מצליח לעבור לתפריטים בעברית והוא גם לא מצליח לעשות לי את הפקודה הבאה:
sudo mount -t ext4 -o loop system.img system
mount: /root/system: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/loop14, missing codepage or helper program, or other error.
dmesg(1) may have more information after failed mount system callgit clone https://github.com/bkerler/mtkclient cd mtkclient pip3 install . --break-system-packages
-
@לא-מתייאש מדהים. התחיל להתקין אבל בסוף כתב:
ERROR: THESE PACKAGES DO NOT MATCH THE HASHES FROM THE REQUIREMENTS FILE. If you have updated the package versions, please update the hashes. Otherwise, examine the package contents carefully; someone may have tampered with them.
unknown package:
Expected sha256 e013238fe40596b804068e34ac173514943a41bf8e5fbb4edfc7c30b00431bd5
Got 560dd8591d7b67c44b0fa6ff2d9e2950b3461a5fa0f9531eedae760cf5226244 -
@avrasha ניסיתי לעשות sudo apt upgrade והוא כותב לי
sudo apt upgrade
[sudo] password for avi:
Waiting for cache lock: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock-frontend. It is heWaiting for cache lock: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock-frontend. It is held by process 4126 (apt-get) -
@avrasha ניסיתי לעשות sudo apt upgrade והוא כותב לי
sudo apt upgrade
[sudo] password for avi:
Waiting for cache lock: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock-frontend. It is heWaiting for cache lock: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock-frontend. It is held by process 4126 (apt-get)זה אומר שמנהל חבילות Apt כבר "עסוק" עם משהו אחר, צריך פשוט להמתין או להפעיל מחדש אם זה לא עובר.
-
@לא-מתייאש מדהים. התחיל להתקין אבל בסוף כתב:
ERROR: THESE PACKAGES DO NOT MATCH THE HASHES FROM THE REQUIREMENTS FILE. If you have updated the package versions, please update the hashes. Otherwise, examine the package contents carefully; someone may have tampered with them.
unknown package:
Expected sha256 e013238fe40596b804068e34ac173514943a41bf8e5fbb4edfc7c30b00431bd5
Got 560dd8591d7b67c44b0fa6ff2d9e2950b3461a5fa0f9531eedae760cf5226244זה מעניין, אני לא יודע, יתכן שסביבה וירטואלית תפטור את זה זה באמת. בלי נדר כשיהיה לי זמן אפרט לך איך להפעיל סקריפט פייתון בסביבה וירטואלית
-
@לא-מתייאש אם נא הואלתי לדבר ואנוכי עפר ואפר...
אני מנסה לעשות mount ומקבל את השגיאה הבאה:
root@avi-Inspiron-5737:~# sudo mount -t ext4 -o loop system.img system
mount: /root/system: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/loop8, missing codepage or helper program, or other error.