בקשת מידע | יש הבדל בין איפוס להתקנה נקיה?
-
@חובבן-מקצועי כתב בבקשת מידע | יש הבדל בין איפוס להתקנה נקיה?:
נ.ב. משום מה יש במחשב שתי כוננים קשיחים, והווינדווס מותקן על הHHD בעוד יש במחשב כונן SSD, השאלה היא איך אני עכשיו מתקין על הSSD באופן שיימחק את ההתקנה שיש בHHD. (כי אני לא רוצה שיהיה על המחשב ריבוי אתחולים, זה תוקע את המחשב...)
אאל"ט, עד כמה שתתקין מערכת הפעלה על ה SSD ותקבע בביוס שזה יעלה - אוטומטי אין משמעות למערכת ההפעלה של הHDD.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 וזה שיש בHHD מחיצת מערכת (EFI) - זה לא יגרום למערכת שאתקין בSSD להתקין את קבצי המערכת במחיצת מערכת שיש בHHD?
-
@חובבן-מקצועי לא מבין בזה.
לא נראה לי. -
@צדיק-וטוב-לו-0 וזה שיש בHHD מחיצת מערכת (EFI) - זה לא יגרום למערכת שאתקין בSSD להתקין את קבצי המערכת במחיצת מערכת שיש בHHD?
יש מצב גדול שאתה צודק כי אני ניסיתי פעם להתקין מערכת הפעלה על כונן נוסף במחשב ואחת מהמחיצות שלו נמצאת על הכונן הישן (לא יודע איזו אבל המערכת הפעלה לא עולה בלי הכונן הישן)
-
הפתרון הפשוט הוא פשוט להוציא את הכונן HDD בזמן התקנת מערכת ההפעלה על הSSD
-
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | יש הבדל בין איפוס להתקנה נקיה?:
@הריב-ש כתב בבקשת מידע | יש הבדל בין איפוס להתקנה נקיה?:
ולא אמור להיות שום בעיה שיש מערכת הפעלה על ה HDD לא אמור להשפיע כלל על המהירות של המחשב
פשיטא שכן!
הרי המערכת עולה יותר לאט.למה מערכת שעולה מSSD אמורה לעלות לאט יותר בגלל שגם בHDD יש מערכת מה הקשר ביניהם???
-
@בדיוק-להיפך אתה צודק, לא הבנתי נכון.
חשבתי שאמרת שמערכת מHDD בהשוואה למערכת מSSD לא איטית יותר.
זה שיש עוד מערכת על כונן אחר אכן לא אמור למיטב ידיעתי להשפיע.