שיתוף | סלקום עברו לדור 4!
-
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | סלקום עברו לדור 4!:
כל דבר כזה מצריך הרבה שינוים ותיקונים לכן זה מגיע וחוזר זה לא שהם עושים צחוק זה שהם עדיין בעמצע עבודה על זה)
לדוגמה אוצריא יש כל גרסה יש בעיות שצצות ופתרונות וכדומה לכן זה בא וחוזרובהוט פלאפון ופרטנר זה עובד כבר חצי שנה אז זה או צחוק או זלזול
-
@דוד-טרייטל לי לא עובד היום בירושלים
אם כי הקליטה שלי גם ככה גרועה אבל נתונים 4g בגולן עובד
עריכה זה חזר לעבוד עושים מאיתנו צחוק -
מאתמול יש לי סלקום, אחד בQ7 ואחד בג'ילי 2. בשניהם זה לא חוזר לדור 4 אחרי שעובר ל3.
בשניהם (אולי) רוב הזמן בVOLTE הקול נשמע דחוס ומתכתי באופן מטריד ומחרפן.
אני שוקל לעבור להוט
ועוד משהו מעניין הרבה פעמים בדור 3, השיחה בHD (לא סתם שרשום למעלה HD אלא ממש באמצע המסך בפרטי השיחה) חשבתי אולי גם כשכתוב למעלה דור 3, השיחה עצמה תפסה ב4. וצ"ע -
@b3b3b3b3b3 כתב בשיתוף | סלקום עברו לדור 4!:
יש שאינם אוהבים וקשה להם להתחבר לסאונד המודרני של שיחות HD, אני מבין, מדובר בתדרים שלא התרגלנו לשמוע בטלפון, פתאום שומעים כל הברה בצורה חדה ולפעמים קצת כואבת מרוב שהיא מודגשת, הישן והמוכר הוא עדין, ולמעשה לענ"ד עבר פיתוח ארוך יותר בשנים, לעומת ה-HD שהוא חדש, ובאמת קצת דחוס, אבל ללא פסק מעביר הרבה יותר אינפורמציה, ושווה לדעתי להתרגל אליו, לפחות כדי לפתור את
בעיית האותיות באנגלית (מכירים את זה שמקריאים לכם מייל וזה S או F? וגם D או B...לא שומעים...),@b3b3b3b3b3 כתב בשיתוף | סלקום עברו לדור 4!:
ועוד משהו מעניין הרבה פעמים בדור 3, השיחה בHD (לא סתם שרשום למעלה HD אלא ממש באמצע המסך בפרטי השיחה) חשבתי אולי גם כשכתוב למעלה דור 3, השיחה עצמה תפסה ב4. וצ"ע
אכן, הבחנתי בדבר, שבחלק מהחברות יש שיחות HD בדור 3, בסלקום ובגולן זה אקראי, (פעם כן ופעם לא) ובהוט זה תמיד-בתנאי שהמנוי שמעבר לקו הוא גם בהוט ויש לו לפחות דור 3 ומעלה.
המצב הזה מתרחש גם במכשירי דור 4 שלא תומכים VOLTE ברמת גרסה -
@דוד-טרייטל
באמת נכון מה שאתה אומר שלא מפספסים הברות.
אבל לגבי הסאונד, נראה לי שהכי טוב ונכון זה לשמוע את הקול הכי קרוב ל-איך שהוא נשמע במציאות,
ואצלי לפחות זה נשמע כאילו בוא בתוך בריכה, מדבר בצלילה
וזה לא קורה כל פעם שהשיחה בHD, אז כנראה זה קורה כשהשיחה בדור 4 בVOLTE
ואני מקווה שזה לא יהיה כך לתמיד, וזה רק בגלל שעדיין זה לא מבושל מספיק. -
@b3b3b3b3b3 כתב בשיתוף | סלקום עברו לדור 4!:
מאתמול יש לי סלקום, אחד בQ7 ואחד בג'ילי 2. בשניהם זה לא חוזר לדור 4 אחרי שעובר ל3.
אני שוקל לעבור להוט
ועוד משהו מעניין הרבה פעמים בדור 3, השיחה בHD (לא סתם שרשום למעלה HD אלא ממש באמצע המסך בפרטי השיחה) חשבתי אולי גם כשכתוב למעלה דור 3, השיחה עצמה תפסה ב4. וצ"ע@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | סלקום עברו לדור 4!:
אכן, הבחנתי בדבר, שבחלק מהחברות יש שיחות HD בדור 3, בסלקום ובגולן זה אקראי, (פעם כן ופעם לא) ובהוט זה תמיד-בתנאי שהמנוי שמעבר לקו הוא גם בהוט ויש לו לפחות דור 3 ומעלה.
המצב הזה מתרחש גם במכשירי דור 4 שלא תומכים VOLTE ברמת גרסהבסוף יצאתי מבולבל. יש 3 מונחים שמוזכרים כקשורים, דור 4. VOLTE. HD. אבל די נראה שאין קשר מחויב. ויכול להיות HD בלי דור 4, וכן יכול להיות דור 4 בלי VOLTE,
אז באמת מעניין מה כל אחד נותן,
אם יש כאן איזה מומחה שמבין על בטוח, אשמח לשמוע -
@b3b3b3b3b3 שיחות HD עובדות בדור 3.5 ו4, בחלק מהפלאפונים בדור 3.5 הHD יהיה מסומן באדום ובדור 4 בלבן
VOLTE זה מה שמאפשר שיחות ע"ג דור 4 ואם יהיה לך דור 4 בלי VOLTE (כמו שיאומי F21 PRO) יוכל להיות לך אינטרנט בדור 4 בלי שיחות בדור 4 מה שאומר בעצם שבפלאפון כשר אין משמעות לדור 4 בלי VOLTE כי אין בו אינטרנט.
לא תמיד יופיע לכם HD בדור 4 זה תלוי אם מי שמדבר איתך הפלאפון שלו תומך בשיחות HD ובעוד דברים טכנים.