בירור | יצירת קוד לדפדפן נטפרי
-
אז ככה יש אפשרות בנטפרי שהכול יהיה סגור כמובן חוץ ממה שאתה צריך ולהגדיר הכי למטה סיסמה בהגדרות סינון
תגדיר סיסמה וכל פעם שאתה רוצה לעשות חיפוש בגוגל
אז תחפש בגוגל ושהוא מעביר אותך לנטפרי תעתיק את הקישור של החיפוש תפתח אותו תשמור שינויים עם הסיסמה שהגדרת וזה יפתח לךמקווה שהיתי מובן -
@שמואל-רבינוביץ תודה אבל זה מסובך מדי
@הסקרן תוכל להגדיר סיסמא לכל תוכנה כולל דפדפנים על ידי התוכנה הזו:
https://www.cisdem.com/resource/cisdem-appcrypt-windows-user-guide.htmlהסתדרתי דרך זה
-
@הסקרן אולי תוכל לשנות את הרשאת הקריאה והרצה של הדפדפן ל"רק למנהלים"
https://support.microsoft.com/he-il/office/הגדרה-או-שינוי-של-הרשאות-עבור-תיקיה-ציבורית-b2e0440c-7873-48ec-9ff2-b1a20b723005ואז רק מנהל יוכל לפתוח את הדפדפן על ידי "הפעל כמנהל" (בקליק ימני, לא מצאתי לזה מדריך פשוט בעברית תחפש run as admin בגוגל)
-
@הסקרן
כמו שכתב @ata תוכל לשנות את ההרשאות לכרום (או לכל דפדפן אחר) בלחיצה על מאפיינים תוריד הרשאות למשתמש הרגיל ותשאיר הרשאה רק למנהלים (הכל בהנחה ויש שתי משתמשים במחשב) ואז בהפעלה של כרום תתבקש להקיש את סיסמת המנהל
המיקום של כרום בד"כ כאן: "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" -
@למה-מה-קרה גם במשמש שהוא לא מנהל?
-
@חובבן-מקצועי כתב בבירור | יצירת קוד לדפדפן נטפרי:
אגב, הם יכולים פשוט לכבות את האופציה של 'הפעל כמנהל
גם דרך משתמש שהו לא מנהל?
-
@a-y-f כתב בבירור | יצירת קוד לדפדפן נטפרי:
גם דרך משתמש שהו לא מנהל?
לא יודע, אבל מה שבטוח שאם עושים עותק לתוכנה, כל ההגדרות הללו מתבטלות
-
@למה-מה-קרה כתב בבירור | יצירת קוד לדפדפן נטפרי:
אם המשתמש לא מנהל א"א לשנות בחזרה.
אבל שוב, אפשר ליצור עותק לתוכנה
-
@חובבן-מקצועי
אתה מתכוון תוכנה ניידת? -
@למה-מה-קרה לא, אני מתכווין שאם למשל הוא עשה את ההגדרה הזאת, אפשר בקלות להעתיק את התוכנה למקום אחר - וממילא זה עובד..
-
@חובבן-מקצועי כתב בבירור | יצירת קוד לדפדפן נטפרי:
@a-y-f תמיד הם יוכלו להביא דפדפן אחר..
נכון, אבל עד שכותב הפוסט לא יטרח לומר שמדובר בילדים שפשוט מביאים לו דפדפן ממקום אחר לא טרחתי לומר שגם בבעיה זו אפשר לטפל
הדרך שאני מכיר היא עם פיירוול@חובבן-מקצועי כתב בבירור | יצירת קוד לדפדפן נטפרי:
@למה-מה-קרה לא, אני מתכווין שאם למשל הוא עשה את ההגדרה הזאת, אפשר בקלות להעתיק את התוכנה למקום אחר - וממילא זה עובד..
אני לא יודע אם זהז עובד העניין הזה של ההעתקה. (נדמלי שבהעתקת קובץ גם ההרשאות שלו מועתקות)
בכל אופן, הפיירוול יכול לפתור את זה, אבל השאלה על מה העניין של ילדים שאנחנו מדברים עליהם לעקוף בכל הכח... הם תמיד יכולים לקנות נקודה חמה פרוצה ומחשב חדש... -
@למה-מה-קרה מה זה נקרא סיסמת מנהל?