להורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!
-
@בני-רוזנטל יש איזה דרך שאוכל ליצור איתך קשר?
כתובת מייל, אתר, דף, וכולישים לב שאם אתה לא רוצה לפרסם את המייל למשל אז אם אתה עונה לי תשובה למשל וכותב את כתובת המייל אתה יכול אחרי השליחה למחוק את המייל או הפוסט כי אני מקבל התראה ישירה למייל שלי עם כל הפוסט וכך תוכל למחוק מיד
לחילופין אם תרצה תוכל להפוך את המייל שבפרופיל לגלוי באמצעות ההגדרות
לגבי הודעות פריות באתר לא יודע למה אבל גם לי לא עובד -
@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:
צ'אטים
משתמשים חדשים אינם יכולים להשתמש בפלטפורמת הצ'אט זמן מה, בכפוף לשיקול החלטת המערכת. -
@מישהו12 כתב בלהורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!:
@בני-רוזנטל אגב, זה שונה מהותית מTfilaFinder?
כן. בתפילה פיינדר אתה יכול למצוא בתי כנסת או מניינים קבועים.
באצנטר אתה יכול למצוא או לארגן מניינים מזדמנים, כך שאם אתה בטיול, או להבדיל יושב שבעה ח"ו וכו' זה הפתרון המושלם.
-
@בני-רוזנטל כתב בלהורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!:
או יושב שבעה
חס ושלום! ל"ע.
תודה על ההסבר.
-
@הלי המייל שלי זה
atsenterapp@gmail.com
שלח הודעהאגב, היום התחלתי לעבוד על הקו, וכבר הצלחתי לעשות ממשק שמאתר מניינים לפי כתובת שמקלידים.
יש להם (ימות המשיח) מערכת מצוינת וזה מדהים שהם נותנים כל כך הרבה דברים בחינם... זה איזה פרויקט התנדבותי? מאיפה המימון שלהם? -
זה איזה פרויקט התנדבותי? מאיפה המימון שלהם?
למיטב ידיעתי הם מרוויחים מדמי הקישוריות -כל שיחת טלפון החברה צריכה לתת להם סכום מסויים.
-
@aiib כתב בלהורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!:
זה איזה פרויקט התנדבותי? מאיפה המימון שלהם?
-כל שיחת טלפון החברה צריכה לתת להם סכום מסויים.
איזו חברה?
-
-
נראה לי שכדי שזה יצבור תאוצה צריך שיהיו גם מנינים קבועים שמופיעים במערכת , בכל הארץ
אפשר אולי לבקש מנדרים פלוס את כל השעות של המינים המעודכנים אצלם ברשימות בתי הכנסיות בכל הארץ , ואם הם לא נותנים , אפשר להעתיק ידנית וזה קצת יותר קשה אבל מאוד משמעותי לנגישות הקו כי על מניין קבוע לא יטרחו אנשים לעדכן כל יום שיש מניין , ואפשר שהמערכת תגיד שיש כך וכך מנינים קבועים ויש מניין שעכשין נוצר .
עוד דבר כדאי לענ"ד שתעשה אפשרות להשאיר תגובות בקו כי יש אנשים שלא יגיעו להגיב לך בפורום ,[אני רוצה להעביר הלאה לחברים שאין להם גישה לאינטרנט]
ולסיום ממש יישר כח על היוזמה!!! -
@קו-הרהיטים לפי מה שהבנתי יש גם מנינים קבועים תראה כאן