להורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!
-
@בני-רוזנטל אני חושב שכדאי לעשות סדר
להחזיק קו טלפוני בגדול לא אמור להיות לזה עלויות יש מגוון חברות כדוגמת ימות המשיח שנותנים א השירות הזה ובמקרים מסוימים אפילו בחינם (תלוי מהבדיוק רוצים שיהיה בו)
לכוון מישהו לכתובת מדויקת אז ככה בתוך העיר אני חושב שזה הרבה פחות מסובך כיון שנותנים למאזין להכניס בערך את הכתובת ואם יש מניין באיזור אז שואלים שוב איפה הוא נמצא בדיוק משמיעים מספר תוצאות לבחירה ומשם והלאה זה פחות מסובך (אני חושב שיש לפחות שני מערכות שונות של GPS בקו טלפון שאפשר לכוון את הדרך ואם מדובר בהליכה אפשר אפילו לכוון דרך שבילים להולכי רגל (בקווים הנ"ל נראה לי צריך לבחור איך רוצים ויש אחד שאפשר לבחור אפילו תחבורה ציבורית או אופניים או הליכה או רכב וזה מתאים את הדרך המהירה ביותר לפי הסוג))
לגבי כיוון מחוץ לעיר זה בעצם הרבה יותר מסובך ולכאורה הרב יותר נצרך כמובן אז יש לי רעיון כזה שאחר שהמשתמש אומר בערך את האיזור שלו אז אם מאתרים מניין באיזור ניתן לעדכן אותו את המיקום המדויק של המניין ולפעמים זה מספיק וגם אם לא אז אפשרי לנסות לכוון דרך איזור למשל אם הוא ליד צומת של שבילים או כבישים וכולי כמובן שזה יותר מסובך אבל על זה כתבתי שבעבודה טובה זה לכאורה אפשרי בעזרת השם ובטח אם לומדים מטעויות כך שגם אם בהתחלה יהיה פשלות ויהיה אבל אם כל אחד יעדכן על הפשלות יהיה מקום לשיפור
עדכונים ניתן להשמיע בכניסה למערכת ולצנתק כמו שאמרו פה כבר אחרים (אגב ניתן לשלב ולכאורה בקלות SMS אבל זה פחות אקטואלי למי שמשתמש בטלפון כשר שבדרך כלל גם ללא SMS כך שלמי שמישתמש בקו ולא באפליקציה לרוב זה לא שימושי)
לבנות עדכונים בצינתוק עבודה אבל לא כל כך מסובכת ובטח לא מאוד יקרה ובזה אני יכול לעזור בעזרת השם (בלי התחייבות)
לא הבנתי איזה מכשירים צריך
שירות זיהוי קולי בעברית אי חושב שיש ב AI בחינם וגם אם בתשלום אז לא מאוד גבוה וכמובן שניתן לשב בין הקשות לזיהוי דיבור ואז לבקש תשלום מועט על שימוש בזיהוי דיבור שלא תמיד נצרךמקווה שעניתי על הכל וסליחה על האריכות ניסיתי להסביר ככל שניתן וזה כי אני חושב שזה יכול להיות משהו יעיל מאוד על מנת שיוכלו להישתמש גם אלו שצורכים רק תקשורת כשרה לגמרי
ברוב כבוד והערכה -
@בני-רוזנטל רעיון מעולה, כפי שכתבו החברים פה בשביל שזה יעבוד צריך המון משתמשים אז בתור התחלה אני רואה שפרסמת באתר כיפה אולי כדאי לפרסם גם בסרוגים... סו"ס הציבור הדת"ל עם יותר סמארטפונים. וכמובן גם פרסום באתרים חרדים יכול להועיל..
-
@Harwona כתב בלהורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!:
@בני-רוזנטל רעיון מעולה, כפי שכתבו החברים פה בשביל שזה יעבוד צריך המון משתמשים אז בתור התחלה אני רואה שפרסמת באתר כיפה אולי כדאי לפרסם גם בסרוגים... סו"ס הציבור הדת"ל עם יותר סמארטפונים. וכמובן גם פרסום באתרים חרדים יכול להועיל..
תודה על הפרגון. פניתי לכל האתרים הגדולים, הדתיים והחרדים, ולא פעם אחת.
בכל אופן, אם אתה (או כל מי שקורא את התגובה הזאת) יכול לשתף עם אנשים שאתה חושב שזה יועיל להם, אשמח מאוד -
@הלי מעניין מאוד, לא תיארתי לעצמי שיש חברות שמספקות שירות כזה בחינם או בזול.
לגבי ניווט בעזרת הטלפון - אם הבנתי נכון, אתה מתכוון שיש מערכות שנותנות הוראות הגעה קוליות..? זה נשמע ממש מסובך לנווט ככה, יש אנשים שבאמת מצליחים להסתדר עם דבר כזה?
לגבי סמס - אני בא מהציבור הדתי לאומי, ולמרות שיש אצלנו לא מעט אנשים עם נוקיה, כמעט ולא שמעתי על מישהו שאין לו אפילו סמס - מה הבעיה עם סמס?
ועוד קושיה - האפליקציה שימושית מאוד בין השאר ביצירת מניינים בשטח, במיקומים שקשה מאוד להסביר איך להגיע בדיוק לשם למי שאין לו מפה, בטח אם אתה לא יודע מה המיקום המדויק שלו... למרות שאפשר פשוט להחליט שלמניינים כאלה הקו הטלפוני לא מיועד מלכתחילה. -
@בני-רוזנטל נשתדל לענות אחד אחד בעזרת השם
אני אכן מתכוון הוראות הגעה קולית ותתפלא אבל זה לא כזה מסובך כי כמו שאפשר לעשות סימן של שתי שבילים לדוגמא ואז ימינה(לא בדקתי אם באפליקציה שלך זה בדיוק ככה אבל סתם להמחשה) אז אפשר גם להגיד בפיצול השבילים הבא פנה ימינה (בסך הכל לא מדובר לכאורה על יותר משלושים סוגי פקודות וגם אם כן אפשר תמיד להוסיף ) אני כמובן לא אומר שזה באותו נוחות של אפליקציה אבל בהחלט אפשרי)
לגבי SMS אני חושב שחבל לסטות מהנושא (אולי בפרטי) ואני גם חושב שאני לא מוסמך לענות על זה ועוד משהו אני חושב שחבל להיגרר לוויכוחים על רקע דתי פה זה בסך הכל פורום שכולנו מנסים לעזור אחד לשני וכולנו יהודים אז בא נשאיר את זה בצד רק אציין כעובדה שבאופן כללי לכל מי שיש פלאפון כשר מוועדת הרבנים אז לפחות באופן רשמי אין לו SMS
לגבי מנינים בשטח אז כתבתי על זה שכמובן בעיר זה הרבה יותר קל לנווט ובשטח אז ככה לעדכן איפה המנין אפשרי זאת אומרת האיש אומר את האיזור שהוא באיזור מסוים ומקריאים אלו מנינים יש באיזור ככה קודם כל מי שנמצא במקום שהוא מכיר יסתדר גם בלי ניווט ומי שלא אז אפשר תמיד להגיד למשל במסלול אז מנקודת הפתיחה של המסלול לאחר כך וכך מטרים יש לפנות ימינה אז ברור שזה הרבה פחות יעיל אבל עדיין האיש יוכל לעבור בין הפקודות עד שהוא יגיע למיקום בו הוא נמצא ומשם להתקדם לפי ההוראות (כמובן שכפי שכבר כתבתי אני מאמין שבהתחלה יהיה עם זה בעיות אבל בהמשך אחרי שכל מי שלא יסתדר עם משהו יעדכן אז מצד אחד יוכלו לנסות לשדרג ולתקן לפי הצורך ומצד שני אנשים ילמדו יותר איך לתפעל ואז בעזרת השם אפשר להגיע למשהו מוצלח
כמובן ששום דבר כאן לא בא כדרישה אלא כהצעה וניסתי בסך הכל לענות על השאלות שנשאלו -
@הלי שבוע טוב,
לגבי הsms - כמובן שלא התכוונתי להתווכח, רק שאלתי בדרך אגב מתוך סקרנות.
כל הרעיון של ממשק טלפוני הוא מאוד מעניין, אבל קשה לי להאמין שיש טעם להתחיל לעבוד עליו כשאפילו האפליקציה עוד לא צברה כמות מספקת של משתמשים... כלומר, למה שזה יצליח איפה שהאפליקציה לא?תודה על הנכונות בכל אופן
-
@בני-רוזנטל
אתה לא מתמצא כל כך בסיפור של הקווים ובסים הכשר (כך נראה)אז רק נספר פה שזה הולך בגדול וקווים בציבור החרדי זה ענק
יש קווים שהם כמו מתמחים טופ וכאלו דברים פורומים שלמים וכו'בוא נסכם את זה כך. הקו זה לא עוד מערכת זה פשוט הפצת האפליקציה למי שרוצה להתקשר מטלפון כשר (שהם בעצם חלק הגדול שמחפשים מנין
אז יש פה כמה דברים @הלי דבר ראשון בוא נבנה מערכת פשוטה שאפשר רק לשמוע מיקום מנין בצורה טובה (דהיינו בלי שום שינוים במערכת חוץ מאפשרות הוספת מספר אנשים למנין הקיים. ולהגיע פיזית למקום
אחרי זה נעבוד על המערכת שתעבוד ביחד עם האפליקציה
שימו לב לזה אני לא יודע אם משהו ייצא מזה אבל הרעיון טוב
ואולי בסוף נשתמש עם זה
אבל זה כבר שלב שנילמה אני כותב את ההודעה@בני-רוזנטל כתב בלהורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!:
@הלי שבוע טוב,
כל הרעיון של ממשק טלפוני הוא מאוד מעניין, אבל קשה לי להאמין שיש טעם להתחיל לעבוד עליו כשאפילו האפליקציה עוד לא צברה כמות מספקת של משתמשים... כלומר, למה שזה יצליח איפה שהאפליקציה לא?תודה על הנכונות בכל אופן
אז לכן הגבתי שדבר ראשון תפרסם את זה בקו שניתן לשמוע את הרעיון של המנינים אני גם לא ראיתי איך זה עובד . אני על מחשב פשוט עם חסימה חזקה של נטפרי קהילתי
ולא יזיק לעשות API פשוט -
@שמואל-ש לא זוכר עכשיו אבל אני זוכר שראיתי וכשיתחילו לעבוד ע לזה אחפש ואמצא בעזרת השם ובכל אופן לא חושב שזה אמור להיות הדבר שישנה כל כך לקו כי בסך הכל לא כזה מסובך לבקש להקליד מספר אותיות למשל התחלה של עיר וכולי ולהריץ חיפוש ואם מאוד רוצים אפשר להשתמש בתשלום ואולי לבקש תשלום מועט (מנויים למשל) על מנת להשתמש בזיהוי קולי
-
-
@ממענדל כתב בלהורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!:
תודה רבה, אז אכן יש להם מערכת שאפשר לפתוח בחינם.
רק לא הבנתי, האם המספר טלפון שעליו אני מבצע את האימות הוא יהיה המספר של הקו?
||אגב, לפני שאני אבדוק את המערכת שלהם בעצמי, יודע להגיד לי אם להפוך את הקו לסוג של api לאפליקציה שלי ידרוש תשלום או שגם זה הם נותנים בחינם?|| -
@בני-רוזנטל בגדול לא חייב להיות שיהיה אותו דבר
להשתמש בAPI לא כזה מסובך ויש לי עם זה ניסיון וממש אשמח לעזור לך בזה אם תרצה כמובן
אני מתעסק רבות עם המערכות שלהם גם בAPI וגם ברגיל -
@בני-רוזנטל כתב בלהורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!:
רק לא הבנתי, האם המספר טלפון שעליו אני מבצע את האימות הוא יהיה המספר של הקו?
לא.
אגב, לפני שאני אבדוק את המערכת שלהם בעצמי, יודע להגיד לי אם להפוך את הקו לסוג של api לאפליקציה שלי ידרוש תשלום או שגם זה הם נותנים בחינם?אני לא ממש מבין בתחומים האלה...
-
@הלי כתב בלהורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!:
@בני-רוזנטל בגדול לא חייב להיות שיהיה אותו דבר
להשתמש בAPI לא כזה מסובך ויש לי עם זה ניסיון וממש אשמח לעזור לך בזה אם תרצה כמובן
אני מתעסק רבות עם המערכות שלהם גם בAPI וגם ברגילתודה רבה!
ניסיתי לשלוח הודעה בפרטי, משום מה האתר לא מאפשר לי... -
@בני-רוזנטל יש איזה דרך שאוכל ליצור איתך קשר?
כתובת מייל, אתר, דף, וכולישים לב שאם אתה לא רוצה לפרסם את המייל למשל אז אם אתה עונה לי תשובה למשל וכותב את כתובת המייל אתה יכול אחרי השליחה למחוק את המייל או הפוסט כי אני מקבל התראה ישירה למייל שלי עם כל הפוסט וכך תוכל למחוק מיד
לחילופין אם תרצה תוכל להפוך את המייל שבפרופיל לגלוי באמצעות ההגדרות
לגבי הודעות פריות באתר לא יודע למה אבל גם לי לא עובד -
@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:
צ'אטים
משתמשים חדשים אינם יכולים להשתמש בפלטפורמת הצ'אט זמן מה, בכפוף לשיקול החלטת המערכת. -
@מישהו12 כתב בלהורדה | אפליקציה להשלמת מניינים - חובה לכל יהודי!:
@בני-רוזנטל אגב, זה שונה מהותית מTfilaFinder?
כן. בתפילה פיינדר אתה יכול למצוא בתי כנסת או מניינים קבועים.
באצנטר אתה יכול למצוא או לארגן מניינים מזדמנים, כך שאם אתה בטיול, או להבדיל יושב שבעה ח"ו וכו' זה הפתרון המושלם.
-
או יושב שבעה
חס ושלום! ל"ע.
תודה על ההסבר.