בקשת מידע | קינדל ללא ווייפיי\אינטרנט\דפדפן | קיים?
-
@חובבן-מקצועי כתב בבקשת מידע | קינדל ללא ווייפיי\אינטרנט\דפדפן | קיים?:
כתבתי פה בעבר איפה נמצא הניפוי באגים
הכשרת עם רוט?
-
@MAKRO כתב בבקשת מידע | קינדל ללא ווייפיי\אינטרנט\דפדפן | קיים?:
איך התאימות שלו לעברית? עובד חלק?
למערכת ההפעלה אין ממשק משתמש בעברית, אבל המכשיר תומך בצורה חלקה לגמרי בספרים בעברית. אפשר להוסיף פונטים בצורה מאוד פשוטה (הפונטים המובנים במכשיר נוראיים בעברית).
הממשק משתמש לא משהו גם ככה, אבל מתרגלים.ומה עם PDF, הוא מתאים לזה?
כן, פשוט עובד.
ועד כמה שידוע לי אמור לעבוד עם doc/docx.@חובבן-מקצועי כתב בבקשת מידע | קינדל ללא ווייפיי\אינטרנט\דפדפן | קיים?:
לי אישית יש אוניקס בוקס, והוא עדיף בכמה מעלות על פני קינדל, הן בגלל שזה אנדרואיד
כמה זמן הבטריה מספיקה? הקינדל שלי יכול להיטען פעם בחודשיים, תלוי כמה משתמשים כמובן. והוא מוגן מים.
אני לא אומר שהקינדל מושלמים, אבל אם לא הייתי קונה קינדל הייתי קונה אולי Kobo. -
@chaimd כתב בבקשת מידע | קינדל ללא ווייפיי\אינטרנט\דפדפן | קיים?:
@MAKRO כרגע הזמנתי את הonyx boox poke 5
יש כאן הוראות לעשות לו רוט, לא ניסיתי ולא לוקח אחריות
https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=357269 -
@chv תודה. תגובה מפורטת...
בקשר לPDF:
מישהו ביקש ממני לקנות לו אחד שיהיה מונח על הסטנדר על יד הגמרא
לשימוש של פתיחת ספר לעיון ודפדוף במהירות
האם זה הממשק מתאים לזה?
היה לי אחד של בארנס אנד נובל והיה די מסורבל כל פעם לפתוחהקינדל בחלק הזה בסדר? חיפוש לפי שם קובץ, פתיחה מיידית, דפדוף מהיר
-
@chaimd ענין של העדפה אישית כנראה... אני משתמש כבר כמה שנים באוניקס בוקס לעיון ודפדוף ומאוד נהנה, נגיש נוח ומסודר.
שאלתי האם גם הממשק של קינדל ואחרים יכול להתאים לזה, כי לא כולם מתוכננים לשליפה מהירה אלא לקריאה של ספר שלם. למשל הממשק של אוניקס עצמם יש שפחות יסתדרו איתו
אני התקנתי אפליקציות רגילות שעושות את זה לטעמי יותר נגיש ונוח
כמו למשל XODO לקריאה, ואפליקציות אחרות למיון וחיפוש -
@MAKRO כתב בבקשת מידע | קינדל ללא ווייפיי\אינטרנט\דפדפן | קיים?:
חיפוש לפי שם קובץ
קח בחשבון שאין לך מקלדת בעברית
פתיחה מיידית
תלוי בגודל הקובץ.
דפדוף מהיר
לדעתי כן, יש בהגדרות אפשרות לשנות את קצב הרענון בדפדוף.
-
@MAKRO קינדל הוא איטי. בכל דבר.
הממשק איטי, דפדוף בספריה הוא איטי ולא מאוד יעיל או ניתן להתאמה אישית.
באופן כללי הספריה לא קיבלה פיצ'רים מי יודע מה, זה אומר שיש אפשרות של 'תיקיות' לסדר בהן ספרים, אבל לא משהו מעבר לזה.
דפדוף בתוך ספר - תלוי כמובן בספר, ו-PDF יהיה יותר איטי מ-EPUB, אבל עדיין כולם יהיו איטיים יחסית למצופה. הקינדל פפרוויט האחרון (11) נחשב למהיר ביותר היום ועדיין הוא יחסית איטי, בתחושה.
אין מקלדת בעברית כך שאי אפשר לחפש ספרים עם שמות בעברית! (עריכה אני רואה שהזכירו את זה כבר)
אי אפשר להתקין אפליקציות אלטרנטיביות וכדו' המערכת שלהם סגורה. -
@chaimd כתב בבקשת מידע | קינדל ללא ווייפיי\אינטרנט\דפדפן | קיים?:
ג. אני רוצה גם לחסום התקנות וכו' אאוטנט עושים את זה?
דבר ראשון תתחדש!
אני לא יודע אם אאוטנט חוסמים התקנות..
דומני שיש להם כמה מסלולים, אני התקנתי את המסלול שחוסם את האינטרנט והוויפי, (בעצם הם גם חחסמו לי את הWIFI, וגם שמים VPN שא"א לשנות אותו[שזה בעצם מונע גם גלישה דרך בלוטוס]..)@chaimd כתב בבקשת מידע | קינדל ללא ווייפיי\אינטרנט\דפדפן | קיים?:
מקווה שבאמת יעבוד קיידרואיד
עדיין לא הבנתי איך בודקים שהמכשיר תומך שירותי גוגל.. (מה זה אומר, אם יש בו גוגל פליי מובנה?)
אני יודע כשאני מנסה להיכנס למשל לVPN הוא כותב לי:
-
@MAKRO @חובבן-מקצועי
עכשיו אני שם לב שיש בעצם איפה שקניתי שני סוגים של poke 5 מה שקניתי נקרא poke 5 lite
מצו"ב תמונות של המפרט ההבדל היחיד שמצאתי הואקצב הריענוןהרזולוציה - 212 מול 300השאלה כמה זה חשוב (המטרה היא לקבצי pdf בעיקר) ההבדל במחיר הוא 50 דולר בערך
עדיין לא הבנתי איך בודקים שהמכשיר תומך שירותי גוגל..
ראיתי כתוב באתרים השונים שתומך
-
@chaimd גם לי יש Lite, וזה עובד מעולה. (זה מה שמכרו לי בחנות, אגב, זה מאוד מוזר, בחלק מהאריזה היה כתוב רגיל, ובחלק לייט, אז יכול להיות שבעצם זה לא לייט?! [למשל, במדריך בעברית היה כתוב לייט, ונראה לי גם על הניילון שמעל היה כתוב לייט, אבל על הקרטון לא כתוב לייט], וזה שהמכשיר שלי הוא שחור זה לא נראה לי ראיה)
אגב, כמה עלה הלייט, וכמה הרגיל? (בעצם זה מה שרצית - שלא יהיה יקר מדי, לא? והלייט יכול בהחלט להוות פיתרון)
-
@חובבן-מקצועי
זה לא בארץ. יוצא בשקלים באזור 500 ללייט ו680 לרגיל -
@חובבן-מקצועי לא חושב
-
לא נראה לי שבשביל לקרוא ספרים צריך ריענון מהיר למסך
רק שכמדומני טעיתי בלשוני וזה לא קצב ריענון אלא רזולוציה