שיתוף | דפדפן ARC- התרשמות קצרה
-
אחרי ש @י-פל כתב פה https://mitmachim.top/post/784996 על הדפדפן
מביא קצת התרשמות שלי
אז בגיקטיים כתבו על זה
וסיכום הדברים שם:עיקרי הדברים
- Arc הוא דפדפן אינטרנט חדש המציע חוויית גלישה שונה.
- הוא כולל תכונות כמו טאבים ניתנים להתאמה אישית וסרגל צד לגישה קלה לסרטונים.
(ג'מיני)
עוד מג'מיני
דפדפן Arc: סקירה כללית
Arc הוא דפדפן חדש יחסית שהושק בסוף 2022 על ידי The Browser Company. הוא מיועד להיות חלופה לדפדפנים פופולריים כמו כרום, אדג' ופיירפוקס, ומציע מספר תכונות ייחודיות וחוויית גלישה משופרת.הנה כמה מהמאפיינים העיקריים של Arc:
- עיצוב מודרני: Arc ניחן בממשק משתמש נקי ומינימליסטי, עם סרגל טאבים בצד המסך במקום בחלקו העליון. ניתן להתאים אישית את המראה והתחושה של הדפדפן עם ערכות נושא וצבעים שונים.
- "Spaces" ופרופילים: Arc מאפשר לכם ליצור "Spaces" נפרדים עבור שימושים שונים, כמו עבודה, לימודים ובידור. ניתן להתאים אישית כל Space עם מועדפים, הגדרות ואף ערכות נושא משלו. בנוסף, ניתן ליצור פרופילים נפרדים עבור משתמשים שונים, מה שמקל על שיתוף הדפדפן עם אחרים.
- תמונה בתוך תמונה (PIP): Arc כולל תכונה PIP מובנית המאפשרת לכם לצפות בסרטונים מכל אתר אינטרנט בחלון קטן צף מעל שאר החלונות. ניתן לשנות את גודל החלון, להזיז אותו ולשלוט בהפעלת הסרטון בקלות.
- חלונות מרובים: Arc מאפשר לכם לגרור ולהפיל אתרים כדי ליצור בקלות חלונות מרובים זה לצד זה. ניתן ליצור עד ארבעה חלונות מרובים בו זמנית.
- התמקדות בפרטיות: Arc שם דגש על פרטיות המשתמשים ומציע מספר תכונות שנועדו להגן על נתוניכם. הדפדפן כולל חוסם מעקב מובנה, מצב גלישה פרטית ומחיקת עוגיות וקובצי זמניים בקלות.
- תמיכה בהרחבות: Arc תומך בהרחבות של כרום, כך שתוכלו להוסיף את התכונות והפונקציות האהובות עליכם.
- Arc זמין כיום עבור Windows ו-macOS. גרסת בטא זמינה גם עבור מערכות iOS.
יתרונות:
- עיצוב מודרני ומינימליסטי
- "Spaces" ופרופילים להתאמה אישית
- תמונה בתוך תמונה (PIP)
- חלונות מרובים
- התמקדות בפרטיות
- תמיכה בהרחבות
חסרונות:
- דפדפן חדש יחסית עם קהילה קטנה
- פחות תוספים זמינים בהשוואה לדפדפנים פופולריים אחרים
- לא זמין כיום עבור Linux
לסיכום:
Arc הוא דפדפן חדש ומבטיח המציע מספר תכונות ייחודיות וחוויית גלישה משופרת. אם אתם מחפשים דפדפן חדש ששם דגש על פרטיות, התאמה אישית וקלות שימוש, Arc בהחלט שווה בדיקה.
עד כאן מהרשתמהשימוש שלי כרגע לא היה הכי נח, אין לו שפה עברית כרגע, שימוש בתוספים לא הכי נח.
מוזמנים להוסיף...קצת צילומי מסך
שני מרחבים (כל אחד והכרטיסיות שלו, המעבר בהחלקה לצדדים)
מסך ההגדרות
אגב בהרשמה לדפדפן הוא מבקש שם, מייל, וסיסמה.
ולוחצים על יצירת חשבון.
אצלי הוא לא עבר לחלון אחר שמראה שנרשמתי, אלא צריך אחר כך ללחוץ על לחצן הכניסה להכניס מייל וסיסמהמוזמנים להוסיף משלכם...
להורדה -
-
@יום_שמח כתב בשיתוף | דפדפן ARC- התרשמות קצרה:
תמיכה בהרחבות: Arc תומך בהרחבות של כרום, כך שתוכלו להוסיף את התכונות והפונקציות האהובות עליכם.
@יום_שמח כתב בשיתוף | דפדפן ARC- התרשמות קצרה:
פחות תוספים זמינים בהשוואה לדפדפנים פופולריים אחרים
????
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | דפדפן ARC- התרשמות קצרה:
@י-פל כתב בשיתוף | דפדפן ARC- התרשמות קצרה:
כעת אני תופס שאין שם תרגם לעברית
אם הוא אכן תומך בתוספים של דפדפן כרום, תתקין את תוסף התרגום של כרום
הוא בהחלט תומך.
אתה מתכוון לזה? זה מתרגם מילים, משפטים, לא דפים!
-
@צדיק-תמים
אצלי משום מה לא עובד
התפריט לחצן ימני כתוב לי בעברית כל היתר אנגלית
ובלי אופציה לתרגום באתרים
-
@יעקב-מ-פינס אולי בגרסת הווינדוס זה לא קיים, אין לי מושג
-
@צדיק-תמים
לא מספיק?