gps igo mio c230
-
@YANKEV כן, צריך לנחש מה היה השם של התיקיה והקובץ בכרטיס המקורי.
בכרטיס החדש אני רואה ששמת טוב את הקבצים, אתה מכבה את המכשיר במתג מאחורה כל פעם לפני שאתה מנסה להפעיל אותו עם הכרטיס? כל פעם אחרי ששינית משהו בכרטיס תכניס אותו למכשיר ואז תכבה במתג מאוחורה ותדליק ואז תנסה להפעיל. -
@YANKEV רגע אני רואה בתמונה של החדש שהקובץ נקרא autorun_ABC.exe שזה בדיוק מה שכתבתי לך אבל נראה שלא מוצגות אצלך סיומות לקבצים מוכרים מה שמעלה לי את החשש שהשם של הקובץ כולל הסיומת הוא autorun_ABC.exe.exe שזה לא טוב, תפתח את הקובץ DATA ותעלה תמונה.
-
- יתכן, אני צריך צילום של זה כדי להבין יותר במה בדיוק מדובר.
- הוא מחפש כנראה את החיבור לאנטנה הפנימית, כשאתה לוחץ על ההודעה מחפש לווינים מופיע חלון של מצב הקליטה, תצלם אותו. בעקרון כדי לחסוך את החיפוש צריך להגדיר לו את החיבור לאנטנת GPS בקובץ SYS רק שבשביל זה צריך לדעת באיזה מספר יציאה האנטנה ומה המהירות שלה שזה קצת תהליך..
- כן, עוד לא הגיע אלי מכשיר מבוסס wince או windows mobile שלא הצלחתי להפעיל עליו IGO.
-
@YANKEV לגבי הפוגיקום: התרשמתי שאתה מבין עניין אז אני יכתוב לך את העיקרון: המכשיר מפעיל את התוכנה לפי השם של התיקיה והקובץ, אז תשנה את השם של התיקיה הישנה, תשים את החדשה ותשנה את השם של התיקיה והקובץ של החדשה שיהיו בדיוק כמו שהישנה עכשיו שזה WAZE. אם יש בעיות..
אחרי זה נוציא מהתוכנה הישנה את ההגדרות של האנטנת GPS כדי להגדיר בחדשה. -
@YANKEV אני איתך כרגע על הMIO, תעתיק את כל מה שיש בכרטיס שיהיה גם במכשיר.
קובץ SYS עוד מילא (אגב, תעלה אותו לכאן צריך לראות אותו) אבל תיקית SAVE לא מעבירים ממכשיר למכשיר, זה פתח לבעיות. אם לא עובד בלי זה צריך למצוא את הבעיה.
לסיכום תעתיק הכל גם למכשיר ושלא תהיה תיקיית SAVE בשניהם.