בירור | נגן עם מצלמה ברור ????? ניתון וויפיו WIFI
-
@צדיק-0 כתב בבירור | נגן עם מצלמה ברור ????? ניתון וויפיו WIFI:
@עם-ישראל-חיי abd גם מסיר אחריות על פי רוב
אאוטנט בפרוש אומרים שזה לא מסיר אחריות
ולגבי אאוטנט האפליקציה שלהם משבשת את המכשיר לגמרי
למה אתה אומר את זה?
@עם-ישראל-חיי מה שאאוטנט אומרים לא באמת משנה מה שמשנה הוא בתקנון של האחריות על פי רוב הפעלת מצב מפתח מספיק כדי להסיר את האחריות
ולגבי זה שזה משבש זה מנסיון של מעל 5 אנשים שהביאו לי לצרוב אחרי שהאפליקציה של אאוטנט עשתה להם מלא בעיות (אה וגם זה שהבלוטוס עושה בעיות אפשר להחשיב כראיה שהאפליקציה שלהם משביתה דברים חשובים)
וחוץ מזה שהיא זוללת מהמעבד וכל הזמן פועלת ברקע
הדברים נכתבו מידיעה מלפני שנתיים מאז יתכן והם שינו / שיפרו את האפליקציה ואני לא מכיר -
@עם-ישראל-חיי מה שאאוטנט אומרים לא באמת משנה מה שמשנה הוא בתקנון של האחריות על פי רוב הפעלת מצב מפתח מספיק כדי להסיר את האחריות
ולגבי זה שזה משבש זה מנסיון של מעל 5 אנשים שהביאו לי לצרוב אחרי שהאפליקציה של אאוטנט עשתה להם מלא בעיות (אה וגם זה שהבלוטוס עושה בעיות אפשר להחשיב כראיה שהאפליקציה שלהם משביתה דברים חשובים)
הדברים נכתבו מידיעה מלפני שנתיים מאז יתכן והם שינו / שיפרו את האפליקציה ואני לא מכיר@צדיק-0
פשוט אין לי אפשרות ללייקים אתה יודע 20 ליום
-
@צדיק-0
פשוט אין לי אפשרות ללייקים אתה יודע 20 ליום
-
הדברים נכתבו מידיעה מלפני שנתיים מאז יתכן והם שינו / שיפרו את האפליקציה ואני לא מכיר