עזרה | עזרה בתיקון בריק בסמסונג - גם בתשלום, מישהו יכול לעזור??
-
@1020 כתב בעזרה | עזרה בתיקון בריק בסמסונג - גם בתשלום, מישהו יכול לעזור??:
המכשיר הוא גרנד פריים+ G532F [מעבד MTK] לא נדלק ולא נכנס למצב הורדה בכלל, אחרי תקלה בצריבה.
אם מישהו יכול לעזור בזה מרחוק/בירושלים או להפנות אותי לאחד כזה אשמח, תודה לכל המסייעים...אני יכול לעשות לך צריבה מרחוק, פנה אליי באישי או במייל
-
-
@אני-אני-אני כן זה זה.
-
@1020
תוריד גירסא מפה
https://samfw.com/firmware/SM-G532F/ILO/G532FXWU1AQG5 -
@אני-אני-אני להוריד גירסא אני יודע... המכשיר לא נכנס למצב הורדה ולא נדלק.
-
@אני-אני-אני כתב בעזרה | עזרה בתיקון בריק בסמסונג - גם בתשלום, מישהו יכול לעזור??:
@1020
לא חשבתי שאתה לא יודע רק אמרתי תוריד את זה קודם למחשב שלך ואח"כ ננסה,
בכל מקרה תוציא את הבטריה ל 10 שניות תכניס למטען לעוד כ 10 שניות תוציא תחזיר בטריה ותכניס לטעינה כבוימה הקשר? הפלאפון נתקע בגלל צריבה
-
@מתושלח-הבבלי
אתה יכול להסביר את שאלתך? -
@אני-אני-אני הפלאפון היה הלי בטריה יומיים ואחר כך עם ואחר כך בלי..
לא עזר. -
@אני-אני-אני הוא לא שאל
הוא רק לא מבין מה הקשר בין מה שרשמת לבין זה שלמכשיר אין גרסה בגלל צריבה כושלת
לבין להוציא בטריה -
@A0533057932 כתב בעזרה | עזרה בתיקון בריק בסמסונג - גם בתשלום, מישהו יכול לעזור??:
@אני-אני-אני הוא לא שאל
הוא רק לא מבין מה הקשר בין מה שרשמת לבין זה שלמכשיר אין גרסה בגלל צריבה כושלת
לבין להוציא בטריהבדיוק!
-
@A0533057932
לנסות לגרום לאיפוס הזיכרון של הטלפון
כי אין שום סיבה שבהתעסקות עם אודין המכשיר לא יכנס למצב הורדה גם אם הצריבה היתה כושלת
(אא"כ התעסקו עם תוכנה אחרת ושם מחקו מחיצות) -
@אני-אני-אני כתב בעזרה | עזרה בתיקון בריק בסמסונג - גם בתשלום, מישהו יכול לעזור??:
@A0533057932
כי אין שום סיבה שבהתעסקות עם אודין המכשיר לא יכנס למצב הורדה גם אם הצריבה היתה כושלת
(אא"כ התעסקו עם תוכנה אחרת ושם מחקו מחיצות)הכל תלוי בשאלה באיזה שלב נדפק הצריבה
כי גם מחיצת הבוט מתעדכנת בצריבה -
@A0533057932
(אא"כ התעסקו עם תוכנה אחרת ושם מחקו מחיצות)אני לא שמעתי שכשמוציאים סוללה המכשיר מתאפס, אחרת מה עושה מי שנדפק לא הסוללה?
-
@A0533057932 כתב בעזרה | עזרה בתיקון בריק בסמסונג - גם בתשלום, מישהו יכול לעזור??:
כי גם מחיצת הבוט מתעדכנת בצריבה
נכון אבל מצב ההורדה לא יושב על הבוט אם אני זוכר טוב
-
@מתושלח-הבבלי כתב בעזרה | עזרה בתיקון בריק בסמסונג - גם בתשלום, מישהו יכול לעזור??:
אני לא שמעתי שכשמוציאים סוללה המכשיר מתאפס
לאיזה איפוס אתה חושב שאני מתכוין?
-
כי גם מחיצת הבוט מתעדכנת בצריבה
נכון אבל מצב ההורדה לא יושב על הבוט אם אני זוכר טוב
מצב הורדה יושב על רכיב אחר בכלל וזה באמת מוזר
-
@מתושלח-הבבלי כתב בעזרה | עזרה בתיקון בריק בסמסונג - גם בתשלום, מישהו יכול לעזור??:
אני לא שמעתי שכשמוציאים סוללה המכשיר מתאפס
לאיזה איפוס אתה חושב שאני מתכוין?
איפוס הזיכרון של הפלאפון זה מה שכתבת למעלה לא?
-