עזרה | מגן מסך סיליקון-שווה משהו?
-
שלום רציתי לדעת האם מישהו יודע האם מגן סיליקון שנמכר בחיתוך לפי מידה באמת מגן מנפילות או רק משריטות
והאם זה כמו זכוכית או פחות
אם אפשר רק מי שיודע מנסיון -
@מתושלח-הבבלי
יצא לי לעבוד בחנות טלפונים
סליקון:
1.המגע מאוד יחסית קשה
2.שריטות הוא מגן
3.נפילות לא מה שידוע לי אבל נראה לי שלא
זכוכית:
1.המגע מאוד קל
2.שריטות הוא נישרט יחסת
3.נפילות לפעמים קורה שהמגן זכוכית נשבר או לפעמים המסך עצמו נשבר תלוי מה עוצמת המכה
חג שמח!!!! -
פוסט זה נמחק!
-
@נהוראי-נתן
מה????? -
-
@מתושלח-הבבלי
מגן מסך מסיליקון:- גמישות: מגני מסך מסיליקון גמישים יותר מזכוכית, מה שהופך אותם לקלים יותר להתקנה על מסכים מעוקלים או מכשירים עם משטחים לא שטוחים.
- בלימת זעזועים: מגיני סיליקון יכולים לספוג פגיעות טוב יותר מזכוכית, ומגנים על המסך מפני נזקים עקב נפילות מגובה או פגיעות.
- תכונות ריפוי עצמי: לחלק ממגני מסך סיליקון יש תכונות ריפוי עצמי, כאשר שריטות או סימנים קלות עלולים להיעלם עם הזמן.
מגן מסך מזכוכית:
- עמידות: מגני מסך מזכוכית הם בדרך כלל עמידים ועמידים יותר ממגני סיליקון, ומספקים הגנה טובה יותר מפני שריטות וסדקים (לגבי נפילות יתנפץ או המגן או המסך...).
- בהירות: מגיני זכוכית מציעים בהירות ושקיפות טובים יותר, שומרים על המראה והתחושה המקוריים של המסך מבלי להשפיע על רגישות המגע.
- חלקות: מגיני זכוכית לרוב מספקים חווית מגע חלקה יותר בהשוואה לסיליקון, מה שמקל על הניווט והאינטראקציה עם המסך.
בסופו של דבר, הבחירה בין מגני מסך מסיליקון וזכוכית תלויה בצרכים וההעדפות הספציפיות שלך. אם אתה נותן עדיפות לגמישות ובלימת זעזועים, סיליקון עשוי להיות האפשרות הטובה יותר. עם זאת, אם עמידות ובהירות חשובים לך יותר, אז מגן מסך זכוכית עשוי להיות הבחירה המועדפת.
-
@yj05485 כתב בעזרה | מגן מסך סיליקון-שווה משהו?:
@מתושלח-הבבלי
מגן מסך מסיליקון:- גמישות: מגני מסך מסיליקון גמישים יותר מזכוכית, מה שהופך אותם לקלים יותר להתקנה על מסכים מעוקלים או מכשירים עם משטחים לא שטוחים.
- בלימת זעזועים: מגיני סיליקון יכולים לספוג פגיעות טוב יותר מזכוכית, ומגנים על המסך מפני נזקים עקב נפילות מגובה או פגיעות.
- תכונות ריפוי עצמי: לחלק ממגני מסך סיליקון יש תכונות ריפוי עצמי, כאשר שריטות או סימנים קלות עלולים להיעלם עם הזמן.
מגן מסך מזכוכית:
- עמידות: מגני מסך מזכוכית הם בדרך כלל עמידים ועמידים יותר ממגני סיליקון, ומספקים הגנה טובה יותר מפני שריטות וסדקים (לגבי נפילות יתנפץ או המגן או המסך...).
- בהירות: מגיני זכוכית מציעים בהירות ושקיפות טובים יותר, שומרים על המראה והתחושה המקוריים של המסך מבלי להשפיע על רגישות המגע.
- חלקות: מגיני זכוכית לרוב מספקים חווית מגע חלקה יותר בהשוואה לסיליקון, מה שמקל על הניווט והאינטראקציה עם המסך.
בסופו של דבר, הבחירה בין מגני מסך מסיליקון וזכוכית תלויה בצרכים וההעדפות הספציפיות שלך. אם אתה נותן עדיפות לגמישות ובלימת זעזועים, סיליקון עשוי להיות האפשרות הטובה יותר. עם זאת, אם עמידות ובהירות חשובים לך יותר, אז מגן מסך זכוכית עשוי להיות הבחירה המועדפת.
משום מה עושה רושם שהעתקת את זה מ-gpt
(זה מנסיון?) -
@מתושלח-הבבלי
אני אישית השתמשתי במגן זכוכית ונפל והתנפץ המסך עברתי למגן סיליקון וכבר 5 שנים בערך לא קרה כלום למסך (והיו נפילות!...) -
-
@yj05485 כתב בעזרה | מגן מסך סיליקון-שווה משהו?:
@מתושלח-הבבלי
אני אישית השתמשתי במגן זכוכית ונפל והתנפץ המסך עברתי למגן סיליקון וכבר 5 שנים בערך לא קרה כלום למסך (והיו נפילות!...)איפה קנית?
-
@מתושלח-הבבלי
ירושלים בחנות בגאולה,
אבל אפשר להזמין גם באלי אקספרס!
(הרבה יותר זול!!)