המלצה | מדריך - כך תצרו קו טלפון ע"י "ימות המשיח פתרונות תקשורת" - בחינם.
-
שלום לכם.
בהמלצה הזו אדריך איך נוכל ליצור קו טלפון לשימוש אישי בחינם.קדימה!
בכדי ליצור את קו הטלפון ניגש לאתר yemot.co.il.
נבחר ב-להצטרפות > לפתיחת מערכת תכנים אונליין ללא עלות.
כעת נעבור לאתר שבו ניצור את המערכת שלנו.
נלחץ על הכפתור הכחול במרכז (האפשרות היחידה) - "click here to start". (לדוברי עברית אפשר לתרגם את הדף ע"י תרגום גוגל).
כעת צריך להכניס את מספר תעודת הזהות שלנו, נמלא עוד כמה פרטים, נאמת מספר טלפון."המערכת מוכנה"!
אפשר להתחבר לאתר ולשלוט במערכת (חלק אפשר גם ע"י המספר עצמו בהקשת קוד הניהול), מה תהיה הקלטת התפריט הראשי, מה יכילו השלוחות, וכיו"ב.כשיצרתי מערכת משום-מה לא קיבלתי את קוד הניהול. אבל אפשר בלי כל בעיה לאפס סיסמא ברגע שתרצו להיכנס לניהול המערכת ממספר הטלפון שיצרתם תוכלו לשחזר את הקוד לפי ההוראות.בהצלחה!
אני מוכן לקבל שאלות כאן בפוסט או בצ'אט. -
האם יש אפשרות ליצור מספר טלפון שאליו יבוצע הפניית שיחות למכשיר שלי?
לדוגמא בשהות בחו"ל? -
@אני-אני-אני
לפי שאלתך אני מבין שלא בחרת באפשרות המובאת במדריך.
באיזה אפשרות בחרת בתפריט "להצטרפות"? -
@אני-אני-אני
לדעתי לא
אבל אולי זה האפשרות השנייה "לפתיחת מספר וירטואלי (המספר הנוסף) ללא עלות חודשית וללא עלות שיחות"?
אני מכיר רק את האפשרות הראשונה שהבאתי במדריך.
בהצלחה! -
@אני-אני-אני כתב בהמלצה | מדריך - כך תצרו קו טלפון ע"י "ימות המשיח פתרונות תקשורת" - בחינם.:
לדוגמא בשהות בחו"ל?אתה עכשיו בחו"ל
הולך להיות בחו"ל
כי אני עשיתי כזה דבר. {לא על קבלת השיחות לטלפון - זה מאוד יקר} אבל אני יכול לבדוק מי מתקשר וגם השארת הודעות וכו' וכמובן עוד הרבה דברים
אבל כל ענין לגופורק לציין שאפשר לעשות כמעט כל דבר בקווים של ימות - פחות או יותר
-
@אני-אני-אני כתב בהמלצה | מדריך - כך תצרו קו טלפון ע"י "ימות המשיח פתרונות תקשורת" - בחינם.:
לדוגמא בשהות בחו"ל?אפשר דרך SIP ואז זה על חשבון הגלישה [או בחיבור לרשת WIFI מקומית]
-
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | מדריך - כך תצרו קו טלפון ע"י "ימות המשיח פתרונות תקשורת" - בחינם.:
הולך להיות בחו"ל
לא אבל מברר להמשך אם אפשר לעשות משהו כזה
-
-