הסבר | סקירה פלאפון DOOV R17
-
@דודי-ענהאל היא נכדה של אחד האנשים הבכירים בבני ברק לנושאים הללו, יש לה אישור ממנהל הסמינר מבין החשובים בבני ברק להחזיק כזה, אבל היא לא רוצה שאלות וכאלו אז לא רוצה שיואמי
-
@מלכהלה אם תוכלי למסור לבכיר מבני ברק, שיש לי כמה שאלות אליו, וכמה הבהרות, כי דבריו מאוד מאוד תמוהים בעיניי! (כמובן בלי לזלזל בכלל)
כי אפילו מבינת מראית עין (שלזה יצאו כמה תחליפים) הוא כלל לא תחליף ולא מועיל כי גם הוא גדול ובעל מסך טאצ', ובגלל המצלמה האחורית הייתי אומר שהוא נראה עוד יותר סמארטפון..
כמובן שכל זה לא אומר שאי אפשר להכשיר מכשיר כזה, מי שבאמת חשובות לו האפשרויות של המכשיר ורוצה לשמור על היראת שמיים שלו זה בהחלט אפשרי עם שלל הגירסאות ואפשרויות ההכשרה שיש היום, ובמיוחד כאן בפורום. -
@דודי-ענהאל אולי לא קראת בעיון את כל דבריי, הבחורה הזו בת להורים חירשים, היא כבר לא מסוגלת לנוקיות וליו"ב שצריך ללחוץ 3 פעמים על כל מקש, כל פעם שהיא הולכת לקניות היא נעזרת באחותה הקטנה שבבית, כבר לפני חצי שנה העלתה את הנושא מול סבא שלה, הוא אמר שבעיקרון הוא מאוד נגד זה, אבל אם זה יעזור להתנהלות היומיומית, אין עם זה בעיה, הוא אמר לה שאפי' שיואמי (דגם מסויים), והיא לא רצתה בגלל שזה שיואמי! בקיצור, ואז היה הפיליפס הדפקט ברמה מזעזעת!, אז זו האופציה האחרונה?....!
ואתה מוזמן להציג את שאלותיך, נעביר. -
@מלכהלה אני גם חושב שאפשר לעשות גירסה כשירה ברמה גבוהה די בקלות אבל כמו שכתבתי זה מצריך מאמץ ולכן צריך ביקוש, אבל אם הבעיה זה המקשים והיא לא רוצה שיומי בגלל שזה "שיומי" (שאני מבין את זה מאוד)- אולי אפשר BlackBerry פה ופה סתם לדוגמא, יש לו את כל המקשים וגם טאצ' והוא לא אנדרואיד (שזה לעניינו מעלה), אבל אין לי מושג לגבי רמת הכשרות.
-
@שניאור-שמח כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
הסרטון של @אור-יוסף במג'יקוד
https://send.magic*****ode.me/send-file/file/7c2d2409562b188a88064136e376bec3469260d1/viewלהוריד כוכביות
תודה רבה! אבל זה גם נחסם
-
@מלכהלה אולי את לא ממש מבינה בנושא הזה, וזה בסדר גמור, אבל האמת היא שאין שום הבדל מבחינת כשרות בין שיאומי חצי טאצ' ל- DOOV הנ"ל, וכשתחזיקי אותו ביד ותעברי עליו, וכן על השאיומי חצי טאצ' למיניהם אולי תביני אותי.
העיקרון הוא - מכשיר אנדרואיד שיש לו מסך טאצ'- לא יתירו יותר בשום מקום!!
ואני אשמח להבין מה ראית במכשיר הזה יותר כשר חוץ מזה שקוראים לו DOOV ולא שיאומי? (מה גם שראיתי שאמרו שזו חברת בת של שיאומי ובאמת רואים ל הממשק והקופסא של המכשיר שזה ממש אותו דבר) -
@דודי-ענהאל היא מתכוונת מבחינת סטיגמה זה עדיף לה