הסבר | סקירה פלאפון DOOV R17
-
@חיים-ש כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
@DYDY6137 איך מפעילים אפשרות מפתח?
לוחצים בהגדרות על מס' בוליד כמה פעמים עד שנפתח אפשרויות מפתח
-
@חיים-ש הכבל שלך הוא של העברת נתונים?
אם אתה מחבר אותו למחשב שהוא דלוק אתה רואה את השם של המכשיר במחשב שלי? -
@חיים-ש הכבל שלך הוא של העברת נתונים?
אם אתה מחבר אותו למחשב שהוא דלוק אתה רואה את השם של המכשיר במחשב שלי? -
@חיים-ש לא יודע מה להגיד
אם אתה באשדוד אתה מוזמן -
@חיים-ש לא יודע מה להגיד
אם אתה באשדוד אתה מוזמן@אחוות-טרמפיסטים אני מחפש מישהו שיודע לעשות גירסא מלאה כולל שינוי IMEI אתה יודע ?
-
@אחוות-טרמפיסטים אני מחפש מישהו שיודע לעשות גירסא מלאה כולל שינוי IMEI אתה יודע ?
@חיים-ש כרגע לא
-
דרך אגב, יש מכשיר אחר (מאותה החברה אך תחת שם אחר (כמו שהרבה חברות סיניות עושות), בדקתי את הפרטים של הטלפון בAIDA64 וזה כותב DOOV ולא SERVO), נק' SERVO R17 (לא פרו) - כמעט באותו גודל כמו הF21 PRO (טיפה יותר עבה), עם אנדרואיד 13, וגם הוא עם 2 סימים או סים וכרטיס זיכרון, ומצלמה קדמית במקום נורמלי ולא בפינה התחתונה.
קניתי אחד, ולפני הקנייה שאלתי את המוכר האם זה עובד בארה"ב והוא ענה שכן... מסתבר שזה לא עובד (אם יש למישהו עצה - אשמח לדעת).
עשיתי רוט אך אני לא מצליח להוסיף קבצים (כן מצליח למחוק או לשנות). כותב ש"אין מקום פנוי".
יש למישהו פתרון לזה? (הפלשתי VBMETA עם ביטול, עדיין לא עובד). -
דרך אגב, יש מכשיר אחר (מאותה החברה אך תחת שם אחר (כמו שהרבה חברות סיניות עושות), בדקתי את הפרטים של הטלפון בAIDA64 וזה כותב DOOV ולא SERVO), נק' SERVO R17 (לא פרו) - כמעט באותו גודל כמו הF21 PRO (טיפה יותר עבה), עם אנדרואיד 13, וגם הוא עם 2 סימים או סים וכרטיס זיכרון, ומצלמה קדמית במקום נורמלי ולא בפינה התחתונה.
קניתי אחד, ולפני הקנייה שאלתי את המוכר האם זה עובד בארה"ב והוא ענה שכן... מסתבר שזה לא עובד (אם יש למישהו עצה - אשמח לדעת).
עשיתי רוט אך אני לא מצליח להוסיף קבצים (כן מצליח למחוק או לשנות). כותב ש"אין מקום פנוי".
יש למישהו פתרון לזה? (הפלשתי VBMETA עם ביטול, עדיין לא עובד).@מאן-דבעי-חיי כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
יש למישהו פתרון לזה?RO2RO מודל
תחפש בפורום יש על זה מדריך להגדלת המקום בסיסטם -
יש למישהו פתרון לזה? (הפלשתי VBMETA עם ביטול, עדיין לא עובד).@מאן-דבעי-חיי כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
SERVO R17 (לא פרו)
זה בדיוק הDOOV R77 PRO, דובר בפורום, זה המכשיר שלי היום.
-
@מאן-דבעי-חיי כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
SERVO R17 (לא פרו)
זה בדיוק הDOOV R77 PRO, דובר בפורום, זה המכשיר שלי היום.