הסבר | סקירה פלאפון DOOV R17
-
מישהו יודע איזה מגן מסך מתאים לפלאפון הזה והאם ניתן להזמין מאליאקספרס
תודה -
@למה-באתי שלום לכולם, לאחרונה קניתי את הטלפון הזה באליאקספרס [משום מה באתר היה כתוב R77, למעשה הגיע מכשיר שכתוב עליו R17, וכנראה זה אכן R17, כך גם בבדיקה בADB]
האם יש למישהו מסקנות איך צורבים לו רוט? או איך משיגים קושחה כדי להשריש לבד את הקובץ בוט?
או דרך אחרת לדחוף לו תעודות אבטחה ברמת מערכת?@מישהו12 בטח יעניין אותך לשמוע [לא מוצא את השרשור בו דיברת על זה] שהכנסתי לזה סים לא כשר של חברת סקיי וזה עובד מעולה עם אינטרנט דור 4, אבל כשאני מחייג זה יורד לדור 3 [כן, אפשר לחייג אפילו שזה טוקמן, אל תשאל אותי איך ולמה].
זה הגיע מוגדר כבר על עברית, אולי בגלל שבחרתי מקלדת עברית, ואולי בגלל זה המוכר עשה התאמה כלשהי של תדרים לישראל? לא מבין בזה. -
@EBA כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
@למה-באתי שלום לכולם, לאחרונה קניתי את הטלפון הזה באליאקספרס [משום מה באתר היה כתוב R77, למעשה הגיע מכשיר שכתוב עליו R17, וכנראה זה אכן R17, כך גם בבדיקה בADB]
האם יש למישהו מסקנות איך צורבים לו רוט? או איך משיגים קושחה כדי להשריש לבד את הקובץ בוט?
או דרך אחרת לדחוף לו תעודות אבטחה ברמת מערכת?@מישהו12 בטח יעניין אותך לשמוע [לא מוצא את השרשור בו דיברת על זה] שהכנסתי לזה סים לא כשר של חברת סקיי וזה עובד מעולה עם אינטרנט דור 4, אבל כשאני מחייג זה יורד לדור 3 [כן, אפשר לחייג אפילו שזה טוקמן, אל תשאל אותי איך ולמה].
טוקמן כולל גם שיחות בד״כ
-
@מישהו12 בטח יעניין אותך לשמוע [לא מוצא את השרשור בו דיברת על זה] שהכנסתי לזה סים לא כשר של חברת סקיי וזה עובד מעולה עם אינטרנט דור 4, אבל כשאני מחייג זה יורד לדור 3 [כן, אפשר לחייג אפילו שזה טוקמן, אל תשאל אותי איך ולמה].
בF21PRO גם עובד אינטרנט דור 4, הבעיה מתחילה בשיחות.
תודה בכל אופן -
האם יש למישהו מסקנות איך צורבים לו רוט?
לכאורה רק בדרך הישנה והטובה, כמו שכתבת -
או איך משיגים קושחה כדי להשריש לבד את הקובץ בוט?
אז איפה יש קושחה? כאן יש משהו: https://mitmachim.top/post/916311
אתה מוזמן לבדוק. אגב, שים לב שיש שני סוגים, יש R17 pro, ויש גם אחד שהוא לא pro.או דרך אחרת לדחוף לו תעודות אבטחה ברמת מערכת?
לכאורה זה אפשרי רק עם רוט, (או TWRP, אבל זה כבר באמת עסק מסובך)...
-
@אזולאי כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
אז איפה יש קושחה? כאן יש משהו: https://mitmachim.top/post/916311
אתה מוזמן לבדוק. אגב, שים לב שיש שני סוגים, יש R17 pro, ויש גם אחד שהוא לא pro.אוי ואבוי לי, עשיתי את זה, והמכשיר נכנס ללופ שנדלק ונכבה כל הזמן...
המכשיר שיש לי הוא זה
חשבתי שהוא R17 כי זה מה שהיה כתוב עליו וגם בבדיקת דגם בADB זה מה שהיה כתוב, אבל עכשיו אני מבין שכנראה זה R77, וצרבתי בוט של 17 שדפק אותו.
מה עושים?
יש למישהו דרך להשיג לי את מה שצריך לצרוב בשביל קודם כל להחזיר אותו למצב נורמלי?
אח"כ ננסה שוב לעשות רוט...
תודה רבה!
@10110000 @דוד-המלך-3 @shmulik -
אוי ואבוי לי, עשיתי את זה, והמכשיר נכנס ללופ שנדלק ונכבה כל הזמן...
המכשיר שיש לי הוא זהאמנם, לא לזה כיוונת, אבל בדרך אגב עזרת לי מאוד! תודה!
נראה מכשיר פצצה. ממש QIN1+ ועם 2 סימים, או M5S רק בחצי מחיר...אשמח מאוד מאוד לשמוע עליו!
יעזור לי מאוד. -
@mefateach כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
@סוף-הרחוב אני אישית לא ממליץ עליו, בזמן ממש קצר נהרס לי המצלמה אחורית ובאופן כללי לא היה נראה לי מכשיר איכותי.
בגלל שיש כאן שני מכשירים באותו השרשור, רק אוודא: אתה מדבר על R17PRO או על R77?
-
@מישהו12 כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
בF21PRO גם עובד אינטרנט דור 4, הבעיה מתחילה בשיחות.
עדכון: בR77 הכנסתי סים כשר של הוט מובייל, ויש VOLTE למהדרין, גם בשעת השיחה.
בעזרתו הממש לא אדיבה של MTKLINET,
עזרתו היותר-מדי-אדיבה של צ'אט ג'יפיטי,
ועזרתם האדיבה בדיוק במינון הנכון של @שניאור-שמח @10110000 ובעיקר @7716508 היקר, הצלחתי לעשות רוט, להכשיר, לשנות IMEI, והערב נטשתי סופית את היאנג שליווה אותי בנאמנות 12 שנה, ועברתי למכשיר הנהדר הזה. [R77, לא R17].
תודה לכולם! -
@מישהו12 כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
אבל למה אתה מצטט אותי?
כי אותך עדכנתי שזה לא עובד, ואמרת תודה על העדכון, אז אני חוזר ומעדכן אותך שזה כן עובד.
כאן זה בפרט מבלבל...
בהתחלה נשמע כאילו הצלחת לגרום לF21PRO להיות עם VOLTEצודק, ערכתי.
אגב, אכן גם לF21 מסתובבות כבר כמה גרסאות הטוענות שעובד בהם וולטה בשיחות. [לא יודע איפה, אבל שמעתי מישהו שקנה והמוכר הבטיח לו שזה יעבוד גם בסגירת דור 3]
-
@10110000 כתב בהסבר | סקירה פלאפון DOOV R17:
@EBA אבל יש לך 3g? ומה עשית בסוף?
צרבתי בוט מהרום המקורי, בשביל להחזיר אותו לעבוד, אם זו השאלה שלך.
ומה עשיתי בשביל שיעבוד הVOLTA? כלום, פשוט הכנסתי סים של הוט מובייל, כשר.
לפני כן בדקתי עם סים של סקיי, שם בשיחה זה ירד לדור 3.
אולי זה בגלל שינוי האיימיאי שלקחתי מ4X4 כשר מקורי? לא יודע.