עזרה | נעילת מייל אוטומטי
-
@kasnik הכל טוב, אחי!
@LEVI-H
הנה קוד שביקשתי מGPT, זה טוב ?import os def delete_cookies(): # המיקום של קבצי הקוקיס תלוי במערכת ההפעלה ובדפדפן, לדוגמה: # Chrome: ~/Library/Application Support/Google/Chrome/Default/Cookies # Firefox: ~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/<Profile Name>/cookies.sqlite # כאן יש להזין את הנתיב של קובץ הקוקיס שלך cookie_path = "/path/to/cookies/file" try: # בודק אם קובץ הקוקיס קיים ומחיקתו if os.path.exists(cookie_path): os.remove(cookie_path) print("קובץ הקוקיס נמחק בהצלחה.") else: print("קובץ הקוקיס אינו קיים.") except Exception as e: print("אירעה שגיאה במחיקת קובץ הקוקיס:", e) # קריאה לפונקציה כדי למחוק את קובץ הקוקיס כשנפתח דף מייל delete_cookies()
-
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | נעילת מייל אוטומטי:
@kasnik הכל טוב, אחי!
@LEVI-H
הנה קוד שביקשתי מGPT, זה טוב?import os def delete_cookies(): # המיקום של קבצי הקוקיס תלוי במערכת ההפעלה ובדפדפן, לדוגמה: # Chrome: ~/Library/Application Support/Google/Chrome/Default/Cookies # Firefox: ~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/<Profile Name>/cookies.sqlite # כאן יש להזין את הנתיב של קובץ הקוקיס שלך cookie_path = "/path/to/cookies/file" try: # בודק אם קובץ הקוקיס קיים ומחיקתו if os.path.exists(cookie_path): os.remove(cookie_path) print("קובץ הקוקיס נמחק בהצלחה.") else: print("קובץ הקוקיס אינו קיים.") except Exception as e: print("אירעה שגיאה במחיקת קובץ הקוקיס:", e) # קריאה לפונקציה כדי למחוק את קובץ הקוקיס כשנפתח דף מייל delete_cookies()
לא התכוונתי לקוד שיעשה את זה..
יש אופצייה מובנת כזאת בדפדפן -
@LEVI-H התכוונתי לספוט שלך
https://mitmachim.top/post/782280 -
@יוסף-אלחנן כן, אבל הקוד הזה שGPT כתב, הוא מוחק את הקוקיז, ולא דורש סיסמה כמו שכתבתי...
-
@LEVI-H הוא כותב לי שצריך להתקין ספריה , וגם כן להתקין דרייברים...
קיצור, עדיף את מה שאתה אמרת
@LEVI-H כתב בעזרה | נעילת מייל אוטומטי:
מגדירים מחיקת קוקיז (עוגיות) אוטומטית לgmail ביציאה מהדפדפן, וכך בכל פעם שתיכנס בחזרה, הא ידרוש את הסיסמה שלך לgmail
-
@יוסף-אלחנן או להתקין את התוסף של הנעילה לדפדפן....
-
@kasnik
שוב, @מגנוס-קרלסן רוצה לנעול את המייל לבד ולא את כל הדפדפן, אתה מביא רעיון מעולה, אבל לא זה הפתרון... -
@kasnik
שוב, @מגנוס-קרלסן רוצה לנעול את המייל לבד ולא את כל הדפדפן, אתה מביא רעיון מעולה, אבל לא זה הפתרון...לא זה מה שהוא ביקש.
הוא לא ביקש דווקא רק את המייל אלא שהמייל ינעל...
כך אני הבנתי. -
פוסט זה נמחק!
-
חברים לא הבנתי למעשה יש אפשרות או שלא
גם לכל הדפדפן
כיון שיש לי תוסף של קוד אבל זה שטויות זה לא עובד
זה עובד רק אם סוגרים את המחשב -
@kasnik אני דווקא עשיתי את זה פעם וזה לא עבד כל כך טוב.
אני לא התכוונתי על התוסף ספציפית.
עליו אני יודע שאפשר להפיל אותו בשניה.
יש דפדפן (אני לא זוכר איזה) שיש בו נעילה מובנת (לא תוסף). -
@יוסף-אלחנן לא אמרתי שלא...
אני רק הצעתי עוד אופציה.... -
-
@יוסף-אלחנן לא אני חיפשתי את זה רק כדי לעזור.
אני לא משתמש עם סיסמה בכלל גם לא על המחשב.