עזרה | נעילת מייל אוטומטי
-
@מגנוס-קרלסן למחשב ספציפי? אפשר לכתוב סקריפט שידרוש סיסמה, ולהריץ אותו בכל פעם שgmail נטען...
-
@מגנוס-קרלסן מה ש @LEVI-H כתב
-
-
@מגנוס-קרלסן תגדיר שקבצי קוקיס ימחקו בכל פעם שאתה יוצא מה כרטיסיה
-
@מגנוס-קרלסן מגדירים מחיקת קוקיז (עוגיות) אוטומטית לgmail ביציאה מהדפדפן, וכך בכל פעם שתיכנס בחזרה, הא ידרוש את הסיסמה שלך לgmail
-
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | נעילת מייל אוטומטי:
@מגנוס-קרלסן תגדיר שקבצי קוקיס ימחקו בכל פעם שאתה יוצא מה כרטיסיה
זה כמו להיכנס תמיד במצב אורח.
-
@נעזר1000 כתב בעזרה | נעילת מייל אוטומטי:
זה כמו להיכנס תמיד במצב אורח.
@מגנוס-קרלסן כתב בעזרה | נעילת מייל אוטומטי:
אני לא רוצה לעשות יציאה או דרך אנונימי
@LEVI-H כתב בעזרה | נעילת מייל אוטומטי:
@מגנוס-קרלסן למחשב ספציפי? אפשר לכתוב סקריפט שידרוש סיסמה, ולהריץ אותו בכל פעם שgmail נטען...
אתה יכול לעשות את זה?
אני לא יודע לכתוב סקריפטים... -
@מגנוס-קרלסן כתב בעזרה | נעילת מייל אוטומטי:
אני רוצה שהמייל שלי יצרוך סיסמא כל פעם שיפתחו אותו
מישהו יודע איך עושים את זה?https://mitmachim.top/post/637213
שם מדובר על נעילת דפדפן -
@מגנוס-קרלסן מגדירים מחיקת קוקיז (עוגיות) אוטומטית לgmail ביציאה מהדפדפן, וכך בכל פעם שתיכנס בחזרה, הא ידרוש את הסיסמה שלך לgmail
למה זה לא טוב?
-
-
@יוסף-אלחנן סורי מתנצל
-
למה זה לא טוב?
לא אמרתי לא טוב הצעתי עוד אופציה
-
@kasnik הכל טוב, אחי!
@LEVI-H
הנה קוד שביקשתי מGPT, זה טוב ?import os def delete_cookies(): # המיקום של קבצי הקוקיס תלוי במערכת ההפעלה ובדפדפן, לדוגמה: # Chrome: ~/Library/Application Support/Google/Chrome/Default/Cookies # Firefox: ~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/<Profile Name>/cookies.sqlite # כאן יש להזין את הנתיב של קובץ הקוקיס שלך cookie_path = "/path/to/cookies/file" try: # בודק אם קובץ הקוקיס קיים ומחיקתו if os.path.exists(cookie_path): os.remove(cookie_path) print("קובץ הקוקיס נמחק בהצלחה.") else: print("קובץ הקוקיס אינו קיים.") except Exception as e: print("אירעה שגיאה במחיקת קובץ הקוקיס:", e) # קריאה לפונקציה כדי למחוק את קובץ הקוקיס כשנפתח דף מייל delete_cookies()
-
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | נעילת מייל אוטומטי:
@kasnik הכל טוב, אחי!
@LEVI-H
הנה קוד שביקשתי מGPT, זה טוב?import os def delete_cookies(): # המיקום של קבצי הקוקיס תלוי במערכת ההפעלה ובדפדפן, לדוגמה: # Chrome: ~/Library/Application Support/Google/Chrome/Default/Cookies # Firefox: ~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/<Profile Name>/cookies.sqlite # כאן יש להזין את הנתיב של קובץ הקוקיס שלך cookie_path = "/path/to/cookies/file" try: # בודק אם קובץ הקוקיס קיים ומחיקתו if os.path.exists(cookie_path): os.remove(cookie_path) print("קובץ הקוקיס נמחק בהצלחה.") else: print("קובץ הקוקיס אינו קיים.") except Exception as e: print("אירעה שגיאה במחיקת קובץ הקוקיס:", e) # קריאה לפונקציה כדי למחוק את קובץ הקוקיס כשנפתח דף מייל delete_cookies()
לא התכוונתי לקוד שיעשה את זה..
יש אופצייה מובנת כזאת בדפדפן -
@LEVI-H התכוונתי לספוט שלך
https://mitmachim.top/post/782280