בקשת מידע | ביצוע היפוך טקסט לתגיות של קבצי מוזיקה
-
יש לי נגן שקורא עברית רק הפוך, מימין לשמאל,
את שמות הקבצים הצלחתי להפוך, על ידי הסקריפט הזה,
כך שבמחשב זה מופיע הפוך ובנגן זה מופיע ישר.אני צריך סקריפט/תוכנה שתהפוך לי גם את הכיתוב של כל הMetadata. (שם הרצועה אמן, אלבום וג'אנר)
ביקשתי מGPT שיעדכן את זה בסקריפט
וזה מה שהוא נתן לי, בצירוף הערה שעלי להתקין את מודול Mp3Tag לpowershel.# הגדרת נתיב התיקייה $rootPath = Read-Host "הזן את נתיב התיקייה שברצונך לשנות:" $rootPath = [System.IO.Path]::GetFullPath($rootPath) # קבלת כל הפריטים בתיקייה הראשית ובתתי התיקיות $items = Get-ChildItem -Path $rootPath -Recurse # מעבר על כל פריט והחלפת סדר האותיות בעברית אם הוא שם קובץ, כותרת רצועה, אמן, אלבום או ג'אנר foreach ($item in $items) { # בדיקה אם הפריט הוא קובץ if ($item.File) { # קבלת שם הקובץ $baseName = $item.BaseName # קבלת סיומת הקובץ $extension = $item.Extension # החלפת סדר האותיות בעברית בשם הקובץ $newName = "" for ($i = $baseName.Length - 1; $i -ge 0; $i--) { $newName += $baseName[$i] } # טיפול ב-Metadata של הקובץ $tagTypes = @("Title", "Artist", "Album", "Genre") foreach ($tagType in $tagTypes) { # קבלת ערך ה-Tag $tagValue = Get-Mp3Tag -Path $item.FullName -Property $tagType if ($tagValue) { # החלפת סדר האותיות בעברית בערך ה-Tag $newTagValue = "" for ($i = $tagValue.Length - 1; $i -ge 0; $i--) { $newTagValue += $tagValue[$i] } # עדכון ערך ה-Tag Set-Mp3Tag -Path $item.FullName -Property $tagType -Value $newTagValue } } # יצירת שם הקובץ החדש $newFileName = $newName + $extension # שינוי שם הקובץ Rename-Item -Path $item.FullName -NewName $newFileName -Force } }
הבעיה שלא הצלחתי להתקין את מודול Mp3Tag, אז לא עובד לי הסקריפט.
והקוד הזהInstall-Module Mp3Tag -Force
שהוא נתן לי בשביל התקנת המודול, לא עובד לי (בנטפרי)
אשמח מאוד לפיתרון.
תודה רבה -
@ejay כתב בבקשת מידע | ביצוע היפוך טקסט לתגיות של קבצי מוזיקה:
מאחר וכבר הפכת את שם הקובץ
אז נשאר רק להכניס אותו לטאג לפי התבנית
של שם הקובץהבנתי את זה,
אבל שם הקובץ ושם התג הוא לא אותו דבר,
אם הייתי צריך לבחור בין שניהם הייתי בוחר בתג.
נעזוב את זה, ונניח שפתרתי את שם הרצועה,
יש לי אפשרות להיפוך הטקסט של אמן וכו'?במולטי טאג אתה יכול להוסיף טאגים שונים
אפשר הכוונה להיפוך הטקסט?