סקר | באיזה נגנים השתמשתם ואתם ממליצים?
-
לפי דעתי נגני האולטרות מצוינים באיכות אבל אחרי כמה חודשים הבטריה מתחילה להתנפח (מניסיון על 2 נגנים שונים מהסדרה)
והסופר סטאר לפעמים המסך שלו קצת יוצא מהמקום ואנדרואיד קצת ישן@ממענדל אולי תוסיף גם את סדרת המנגן -
@מגנוס-קרלסן כתב בסקר | באיזה נגנים השתמשתם ואתם ממליצים?:
אולי תוסיף גם את סדרת המנגן
אי אפשר לערוך סקר קיים (אבל כפי שכתבתי, אפשר לבחור בנגן אחר ולפרט בפוסט על מה מדובר).
בכל מקרה הוספתי שם שהחסרתי את סדרת "המנגן". -
@א-מ-ל כתב בסקר | באיזה נגנים השתמשתם ואתם ממליצים?:
@ממענדל כתב בסקר | באיזה נגנים השתמשתם ואתם ממליצים?:
@א-מ-ל תוכל לפרט, לתועלת הקוראים, על איזה נגן אתה מתכוון?
נגן m200 מאלי אקספרס, כבר לא מוכרים אותו.
הוא שימש אותי ומשמש אותי בנאמנות כבר למעלה משנתיים.מוכרים אותו.. רק שעכשיו יותר נפוץ M390,...
הוא פחות נוח יותר גדול... הוא צר וארוך.. -
אך ורק אבל אך ורק
JELLY !! -
@דודי-ענהאל זה טלפון ולא נגן...
-
@דודי-ענהאל כתב בסקר | באיזה נגנים השתמשתם ואתם ממליצים?:
אך ורק אבל אך ורק
JELLY !!שאתה משלם 800 על זה..
ועוד באליאקספרס..
מעדיף שיאומי רדמי.. -
@2580 כתב בסקר | באיזה נגנים השתמשתם ואתם ממליצים?:
@דודי-ענהאל זה טלפון ולא נגן...
אצלי הוא נגן, ואפילו אני שוכח שהוא פון וכך גם כל מי שרואה אותו- לא חושב שהוא פון
אז מה ההבדל שהמגירה מכילה אפשרות לסים, וליד הסלפי יש רמקול?! נו בסדר....@אביעד כתב בסקר | באיזה נגנים השתמשתם ואתם ממליצים?:
אך ורק אבל אך ורק
JELLY !!שאתה משלם 800 על זה..
ועוד באליאקספרס..
מעדיף שיאומי רדמי..קודם כל לא אמרתי ג'לי סטאר, אמרתי - ג'לי, וניתן להשיג את ה 2E ב400 באליאקספרס, ויש לך אחלה אחריות של יוניהרץ, ובתור נגן -עובר את כל נגני האנדרואיד הקיימים בשוק החרדי (שבסביבות המחיר הזה)
וגם את הג'לי סטאר - בהמון זמנים בשנה ניתן להשיג ב550-600, אני ספציפית קניתי לפני חודש ושילמתי 620
וזה כבר רמה אחרת של מכשיר, יכול גם להכיל משחקים ממש כבדים!
ושוב - הכי חשוב- לא נראה סמארטפון - כמו שיאומי רדמי- זה הרי כל העניין! -
אצלי הוא נגן, ואפילו אני שוכח שהוא פון וכך גם כל מי שרואה אותו- לא חושב שהוא פון
אז מה ההבדל שהמגירה מכילה אפשרות לסים, וליד הסלפי יש רמקול?! נו בסדר....ההבדל הראשון הוא לגבי ההכשרה (אם מכשירים עם רוט... וד"ל) כמו כן זה עניין מציאותי אני יכול לקרוא גם לסמארטפון נגן כי אני משתמש בו לנגן אבל זה סמארטפון...