הסבר | לפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי +Qin1s | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!
-
@המביט-לארץ אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
rg160
כנראה שהוא מתכוין לזה https://ruggear.com/product/rg160/
Android 4.4.2 (KitKat) -
@יוסי1212 אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
@המביט-לארץ אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
rg160
כנראה שהוא מתכוין לזה https://ruggear.com/product/rg160/
Android 4.4.2 (KitKat)כעע
-
@המביט-לארץ פשוט אלללוף מטורף מדהים איזה עבודה נפלאה חוסך קריאה של ששננייםם בפורום.
-
@המביט-לארץ יש לי שיאומי בגירסה של @M-H-B עשיתי איפוס למכשיר ושהפעלתיו מחדש המקלדת על מספרים ואין לי דרך להפעיל את המקלדת
-
@איציק אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
@המביט-לארץ יש לי שיאומי בגירסה של @M-H-B עשיתי איפוס למכשיר ושהפעלתיו מחדש המקלדת על מספרים ואין לי דרך להפעיל את המקלדת
תסתכל בפוסט למעלה כתבתי גם את הפיתרון לבעיה הזאת.
-
@המביט-לארץ ראיתי מה כתבת בנושא.הבעיה שאצלי אין אפשרות להפעלת מקלדת
-
תודה רבה אבל איך מגיעים לצילום מסך הזה ?
-
@המביט-לארץ
תודה, שימושי מאוד!מה אתם אומרים לעשות טבלה של הגרסאות הקיימות עם התכונות שלהם
לדוגמה:
*וויז שבאמת עובד
*לוח שנה עברי מובנה בגרסה
ועוד המון הבדלים בין הגרסאות הקיימות -
@33men אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
@המביט-לארץ
תודה, שימושי מאוד!מה אתם אומרים לעשות טבלה של הגרסאות הקיימות עם התכונות שלהם
לדוגמה:
*וויז שבאמת עובד
*לוח שנה עברי מובנה בגרסה
ועוד המון הבדלים בין הגרסאות הקיימותוואו נראה לי שזה יהיה משהוא טוב במיוחד
ושוב תודה על כל העבודה שאתה מכניס לטובת הכלל -
@ממש אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
@ד-מ ואפשר להחליף גירסה שפתוחה לכל האפליקציות??
אין פתוח לכל האפליקציות!!!
ובשביל כל השאלות שלך יש את הפוסט הזה עם הכותרת "לפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!"
בפוסט הראשון יש את כל התשובות תקרא ותהנה