עזרה | חיבור יאנג כשר (ועדת הרבנים) למערכת מולטימדיה לרכב (נכון אני מקורי??😎)
-
שלום!
יש לי סמסונג יאנג כשר דגם GT-S6310 אנדרואיד 4.1 חסימה של FIX KOSHER (מקווה שלא בילבלתי את המח עם כל הפרטים שנתתי) רכשתי לאחרונה מערכת מולטימדיה מהצעקה האחרונה,
הבעיה היא שהבלוטוס של היאנג מידאי ישן והבלוטוס של הרכב מידאי חדש, ואז יוצא שהפלאפון נראה מחובר למערכת מקבל אפילו שיחות אבל תכל'ס הקלט פלט של השיחה הוא דרך הטלפון ולא דרך הבלוטוס של המערכת.
(ודאי שסמארטפון כן מתחבר, המתקין ניסה בעת ההתקנה כדי לראות שהכל עובד)
עברתי הלוך חזור על כל מה שהיה נראה לי קשור לבעיה שלי, יש לי שתי בעיות:
א) הפוסטים מידאי ישנים
ב) הם לא עזרו לי לפתור את הבעיה
אשמח מאוד אם האלופים כאן יוכלו לעזור לי לחבר את הטארנטע שלי למערכת!
פסח כשר ובעיקר, שמח! -
@ראובן-ליבוביץ תעלה צילום מההגדרות של המולטימדיה שלך ונראה אם יש איך לעזור לך
אם ההגדרות שלך נראה ככה אז יכול להיות שיש איזה פיתרון
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1691581579672-1.png -
@מוטי-ברנד אין עליך!
כן, ככה זה נראה!
אשמח להדרכה מה עושים,
תודהה!! -
@ראובן-ליבוביץ כתב בעזרה | חיבור יאנג כשר (ועדת הרבנים) למערכת מולטימדיה לרכב (נכון אני מקורי??):
@מוטי-ברנד אין עליך!
כן, ככה זה נראה!
אשמח להדרכה מה עושים,
תודהה!! -
@מוטי-ברנד כתב בעזרה | חיבור יאנג כשר (ועדת הרבנים) למערכת מולטימדיה לרכב (נכון אני מקורי??):
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1691581579672-1.pngניסיתי כבר לסמן וי רק על השיחות, עדיין אותה תקלה....
מה זה קשור אבל להגדרות ששאלת אותי?
מישהו אמר לי, שדרך אפשרויות מפתח אפשר לשנות את ההגדרה של הבלוטוס, ואז היאנג יכול להתחבר, לכן שאלת אם ההגדרות נראות ככה? -
@ראובן-ליבוביץ כתב בעזרה | חיבור יאנג כשר (ועדת הרבנים) למערכת מולטימדיה לרכב (נכון אני מקורי??):
@מוטי-ברנד כתב בעזרה | חיבור יאנג כשר (ועדת הרבנים) למערכת מולטימדיה לרכב (נכון אני מקורי??):
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1691581579672-1.pngניסיתי כבר לסמן וי רק על השיחות, עדיין אותה תקלה....
מה זה קשור אבל להגדרות ששאלת אותי?
מישהו אמר לי, שדרך אפשרויות מפתח אפשר לשנות את ההגדרה של הבלוטוס, ואז היאנג יכול להתחבר, לכן שאלת אם ההגדרות נראות ככה?אם כתבת את זה סימן שלא ניסית את מה זשהבאתי לך יש שם מדריך עם תמונות תעשה לפי זה ותקווה שיש לך את המובנה
תסתכל בפוסט 25 -
אם כתבת את זה סימן שלא ניסית את מה זשהבאתי לך יש שם מדריך עם תמונות תעשה לפי זה ותקווה שיש לך את המובנה
תסתכל בפוסט 25
אתה צודק,
כשפתחתי את הקישור הוא זרק אותי ישר לעמוד 2 ששם יש את הפתרון שהצעת ללא זוכר מי זה שם.
אנסה בעז"ה מחר ואעדכן!
תודה רבה!!
ממש מעריך! -
תקווה שיש לך את המובנה
לפי הנראה במערכות TS18 יש מובנה ובמערכות T10 (עכ"פ עם אנדרואיד 12) אין מובנה ואם הוא קנה מ"הצעקה האחרונה" אז כנראה שלא יעבוד
-
@מוטי-ברנד ניסיתי,
@יוסי-לוי צודק, אין לי את המובנה.
אשמח אם יש למישהו פתרון,
מה שחשבתי זה לקנות יאנג תומך כשר ואז מן הסתם הבלוטוס יותר חדיש, אני צודק?
ואז אוכל למחוק את המצלמה ושות' לפי מדריך שראיתי בפורום כאן.
תודה רבה!
צ'אבעס! -
מה שחשבתי זה לקנות יאנג תומך כשר ואז מן הסתם הבלוטוס יותר חדיש, אני צודק?
לא. זה אותו מכשיר, רק הקושחה ערוכה.
-
@מישהו12 כתב בעזרה | חיבור יאנג כשר (ועדת הרבנים) למערכת מולטימדיה לרכב (נכון אני מקורי??):
לא. זה אותו מכשיר, רק הקושחה ערוכה.
הבנתי, תודה!
-
@ראובן-ליבוביץ כרגע אין שום פיתרון שידוע
הדרך היאאולי אם מתכנת אנדרואיד יבנה אפליקציה שמאפשרת לשנות הגדרות בלוטוס כמו כתובת או סוג התקן ואז אולי לשנות את ההגדרה בטלפון (אחרי חיבור הבלוטוס) שהמולטימדיה היא לא "סטריאו לרכב" אלא "דיבורית לרכב" -
@ראובן-ליבוביץ
@יוסי-לוי
עקרונית צריך להיות אפשרות כזו ואין סיבה שלא רק כנראה שינו משהו בתצוגת ההגדרות וצריך לנבור יותר
עיין כאן -
@אני-אני-אני כתב בעזרה | חיבור יאנג כשר (ועדת הרבנים) למערכת מולטימדיה לרכב (נכון אני מקורי??):
עקרונית צריך להיות אפשרות כזו ואין סיבה שלא רק כנראה שינו משהו בתצוגת ההגדרות וצריך לנבור יותר
אתה מדבר על הגדרות במולטימדיה או בטלפון?
-
@יוסי-לוי תודה,
@אני-אני-אני ניסיתי להתסכל שם, לא מצאתי משהו מניח את הדעת שלא נכתב פה.
תודה רבה לכל אלו שניסו, אם יהיה פתרון, אשמח, אם לא, נחזור לבלוטוס שמגרד באוזן -
-
@ראובן-ליבוביץ אולי לידידינו ר @מיישה יהיה פתרון
-
רכשתי לאחרונה מערכת מולטימדיה מהצעקה האחרונה,
אפשר לשאול כמה היא עלתה לך?
-
@אבירוביץ כתב בעזרה | חיבור יאנג כשר (ועדת הרבנים) למערכת מולטימדיה לרכב (נכון אני מקורי??):
@ראובן-ליבוביץ אולי לידידינו ר @מיישה יהיה פתרון
גם אני תקוע עם הבעיה הזו ללא פיתרון.
בפוקט עוזר להגדיר שהבלוטוס יהיה רק לשמע שיחה ולא מדיה, בל ביאנג משום מה זה לא עוזר.