Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@10110000 אני לא חושב שלהעתיק לחדש וישמור יעבוד כי אני בכלל לא יכול לפתוח חדש! לשמור כ־PDF ואז להמיר זה לא רעיון טוב, כי זה קובץ מנוקד וברור בלי ספק שזה לא ימיר מדוייק, אפילו לא קרוב למדוייק. אני מחפש פיתרון שיפתור את הבעיה לאלתר, לא משהו עקיף
@יוסף-אומץ מה קורא אם תכניס usb ושמור בusb
@10110000 ניסיתי ודי בטוח הוא לא נתן.
@יוסף-אומץ מה השגיאה שהוא נותן?
@10110000 רגע אני אנסה שוב ואעדכן.
@יוסף-אומץ תעלה ג"כ תמונה של task manager של הRAM וCPU
@10110000 העתקתי לדיסק און קי וניסיתי לפתוח שם, מסתבר שהוא הצליח להעתיק את הקובץ, אבל כשמנסים לפותחו הוא כותב:
@יוסף-אומץ תעלה תמונה ואולי גם תעלה את הקובץ
@10110000 משום מה כשאני פותח את הtask maneger הוא לא נותן לי לעשות צילום מסך, אבל ה־cpu – בערך 10% זיכרון – 77% דיסק – 1% רשת – 0%
@10110000 מחילה, אני לא הבעלים של הקובץ ולכן איני יכול להעלותו בלי רשות; בכל אופן, מה זה יעזור? הרי הבעיה היא בוורד עצמו לכאורה, לא בקובץ.
עכשיו הוא כותב לי ככה:
@יוסף-אומץ כן אבל שלפחות נראה אם זה שמר אח"כ אפשר לנסות לתקן את word
@10110000 זה שמר עד גבול מסויים, זה קובץ שעבדתי עליו הרבה פעמים והוספתי. רובו ככולו שמור. מה שנשמר בעבר אין סיבה שימחק.
לחצתי על תיקון אפליקציות. נראה אם יעבוד. זה יסגור את וורד אבל מסתמא יהיה שמירה זמנית לשינויים שלא שמרתי.
ב"ה זה פתר את הבעיה (אמנם לא שמר את השינויים האחרונים אבל הכל לטובה). תודה רבה על העזרה!
@יוסף-אומץ בבקשה, תסמן כנפתר
@10110000 איך?
@יוסף-אומץ תסמן כשאלה ואז כנפתר