שיתוף | נסעתם לצפון ונתקעתם בלי GPS? פיתרון חדש...
-
@צדיק-תמים אין לי מושג מי פרסם את זה ואכן יכול להיות שזה הוא בעצמו הסיבה שהוא לא העלה את הקובץ היא שהוא רצה חשיפה לכמה שיותר אנשים וזה הוא ישיג דרך גוגל פליי הפרוייקט אכן נמצא בגיטהאב והסיבה שהוא לא פירסם את זה כי הוא רצה שאנשים יצטרפו לניסיון וככה זה יאושר ע"י גוגל
-
@EBA כתב בשיתוף | נסעתם לצפון ונתקעתם בלי GPS? פיתרון חדש...:
כי לאנשים לא יהיה כח להתרגל לאפליקציית ניווט נוספת.
לאנשים גם היה קשה להתרגל מסוס ועגלה לרכב
-
@2580 תכלס' זה יהיה באמת להיט אם זה יתממשק עם וויז עצמו.
כי לאנשים לא יהיה כח להתרגל לאפליקציית ניווט נוספת.מתוך הכתבה המלאה בקישור שהובא למעלה:
רוצה לפתח ביחד עם הקהילה
אבל למרות הוכחת היכולת הזו, אלטשולר מודה שפיתוח אפליקציה, פיצ'רים וממשקים הם ממש לא המגרש הביתי שלו. "אני מגיע מאבטחת מידע, ואני לא מפתח אנדרואיד או Web" הוא אומר לנו ומוסיף שישמח מאוד אם קהילת המפתחים והמפתחות תעזור לו לקחת את הפיתוח הזה הלאה, ולהפוך אותו לאפליקציה מלאה ומתפקדת, שיכולה לסייע לישראלים שגרים ומנווטים באיזורים משובשים. "אני לא רוצה שזה ישאר בגבול ה-POC. כשתיגמר המלחמה ולא יהיו שיבושי GPS, לא נצטרך את הדבר הזה, אבל למקרה קצה זה יכול להיות נחמד" הוא אומר, "כל הכלים שאני משתמש בהם, הרישיון הוא Open Source. בסוף, זה נועד בשביל האזרחים שישתמשו בזה באהבה. אין לי בעלות על הקונספט. הכל פה פומבי ואין פה פטנט. לכו ותממשו את זה בעצמכם. זה קונספט אזרחי, וברגע שאזרחים מרוויחים מזה, אני מוכן לעזור בלי תמורה ובכיף. אין לי אינטרס ואין לי בעלות על זה". כרגע הוא מחפש מפתחי Web, אנדרואיד ואנשים שהתעסקו עם שירותי מיקום בעברם כדי להפוך את "No GPS Navigator" לאפליקציה הרבה יותר שימושית, ידידותית למשתמשים וטובה – ואולי גם לסייע לשלב את הפיתרון הזה בתוך אפליקציות אחרות כמו Waze ו-Moovit. אז אם אתם רוצים לסייע לו בפרויקט, אתם מוזמנים לכתוב לו מייל.
-
@106 כתב בשיתוף | נסעתם לצפון ונתקעתם בלי GPS? פיתרון חדש...:
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | נסעתם לצפון ונתקעתם בלי GPS? פיתרון חדש...:
אחד מהם
בטיסה של אל על או אולי עם צ׳יטה?
נו באמת...
אחד קונה 100 סימים, מעביר לצרפת/אנגליה/ירדן או כל מדינה אחרת, ומשם לאיראן. ממש לא מסובך - קצת התארגנות ותו לא.@נחמן-פלח כתב בשיתוף | נסעתם לצפון ונתקעתם בלי GPS? פיתרון חדש...:
אחד קונה 100 סימים,
מי ימכור לערבי 100 סימים ישראלים בתור מוכר יהודי עם קצת שינאה לערבים ישר מדווחים על זה
האיראנים ימ"ש יודעים לעשות דברים "קצת" יותר רציניים מלקנות סים ישראלי בין אם מדובר בסים אחד או בעשרת אלפים, מי שחושב שזה מסובך הוא פשוט נאיבי
האיראנים שלחו לכאן מרגלים אלפי פעמים ויש להם משתפי פעולה (ערביי ישראל) בלי סוף, העברת 10,000 סימים ישראלים זה כלום עבור האיראנים -
@2580 תכלס' זה יהיה באמת להיט אם זה יתממשק עם וויז עצמו.
כי לאנשים לא יהיה כח להתרגל לאפליקציית ניווט נוספת.מי שלא מעוניין יכול להמשיך לסבול משיבושי ה-GPS של וויז, זה באמת יהיה נחמד עם זה יתחבר לוויז אבל זה מה יש...
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | נסעתם לצפון ונתקעתם בלי GPS? פיתרון חדש...:
וויז, זה באמת יהיה נחמד עם זה יתחבר לוויז אבל זה מה יש...
כתוב בכתבה משהו על לשלב את זה באפליקציות אחרות
-
@נחמן-פלח @מתושלח-הבבלי הועתק כמה פוסטים למעלה:
https://mitmachim.top/post/786702
מי שרוצה לעזור בפיתוח יכול לשלוח לו מייל מהקישור בכתבה בגיקטיים
-
@2580
זה לא יגרום לכטבמי"ם להגיע למטרתם גם כשיש שיבושי GPS?
בכל מקרה העניין אם הקטבמי"ם היה רק איזשהי תצוגת יכולות ולא פתרון אמיתי אפשר לשלוח למשל גם על בסיס קואורדינטות ועוד שלל אפשרויות כך שלא זה מה שיפיל עלינו טילים -
@2580 כתב בשיתוף | נסעתם לצפון ונתקעתם בלי GPS? פיתרון חדש...:
כל מי שביקש הרשמה ביומיים האחרונים צורף @נחמן-פלח @עם-ישראל-חיי וכל מי שאני לא זוכר או ששלח לי בפרטי תבדקו את תיבות המייל שלכם...
אולי שהם יעלו את זה פה כקובץ @נחמן-פלח
-
@2580 כתב בשיתוף | נסעתם לצפון ונתקעתם בלי GPS? פיתרון חדש...:
כל מי שביקש הרשמה ביומיים האחרונים צורף @נחמן-פלח @עם-ישראל-חיי וכל מי שאני לא זוכר או ששלח לי בפרטי תבדקו את תיבות המייל שלכם...
אני לא צורפתי