Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@yeh-0 מדבריך נשמע שאתה מבין בתכנות א"כ אוכל לתת לך קישור לפרויקט בגיטהאב (לקוד מקור) ותוכל לערוך אותו כרצונך ולקמפל (א"כ תכתוב ואשלח לך בפרטי)
@2580 כתב בשיתוף | נסעתם לצפון ונתקעתם בלי GPS? פיתרון חדש...:
מדבריך נשמע שאתה מבין בתכנות
אני לא ממש, יותר חבר שלי ובו רציתי להיעזר(כדי שלא יהיו אי אלו ציפיות ממני), וזכור לי שיש אפשרות כזו עוד לא בדקתי מ"מ אשמח לקישור לקוד המקור
מישהו יכול לשלוח כקובץ apk? כי ביקשתי ממנו להצטרף לניסוי וזה לא קרה
@א-ב-ק https://mitmachim.top/post/805995
@2580 אתה יכול להסביר למה האפליקציה לא ממקדת את המיקום (אולי מיקום מדומה -ע"פ החישובים של האפליקציה ולא GPS ממש) וככה יהיה אפשר להשתמש בוויז וכו'
אשמח שתשלח לי בפרטי את הקוד מקור
@yeh-0 מחוץ לעיר אין אפשרות לדייק כיון שכמות כתובות הMAC מועטות בתוך אזורים מיושבים זה הגיע לרמת דיוק של כחמישה מטרים
@2580 אז שישתמש בGPS אא"כ זה סותר בצורה דרסטית את החישובים האחרים כמו MAC, GIRO (כמו שהאפליקציה עצמה עובדת)
@yeh-0 הבעיה ששיבושי הGPS לא גורמים לכך שלא יהיה GPS אלא משבשים אותו שהוא קולט כאילו אתה במקום אחר (לא כיבוי GPS אלא שיבושי GPS...)
@yeh-0 כתב בשיתוף | נסעתם לצפון ונתקעתם בלי GPS? פיתרון חדש...:
שישתמש בGPS אא"כ זה סותר בצורה דרסטית את החישובים האחרים
לא יעזור?
@yeh-0 תמיד זה סותר אא"כ יש GPS ואז אין שום צורך באפליקציה הנ"ל