סקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו
- 
@מתושלח-הבבלי כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: @Ykingsmart כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: @יוני-10 אתה נמצא בחדר אוצרות של המלך ואומר נפלו לי 5 שקל מהכיס .. 
 כל הפורום תוכנות שחזורשלא תמיד עובדות, קצת הגזמת שלא תמיד יודעים איך עובדים איתם @Ykingsmart כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: שלא תמיד יודעים איך עובדים איתם אתה באמת מכיר אחת שעובדת? 
 א"כ אולי תכתוב מדריך איך לעבוד איתה, אחרת חדר האוצרות שלך ישאר ללא שימוש כל שהוא!
- 
@יוסףטכנאי עשיתי סריקה וככה זה נראה 

מאיפה אני יודע אם זה וירוס או לא?
  @נחמן-פלח ודבר שני תשתמש ב אתר לא באפליקציה 
 ותתחיל ללמוד מזזה כל חתימה לדוגמאTrojan dropperזה סוס טרויאני מתפשטhack toolזה כלי פריצה -יכול להיות המוד של האפליקציהAndroid.PUA.DebugKeyאומר שהאפליקציה שונתה והיא לא מקוריתTrojan-Spy.AndroidOS.Cerberusסוס טרויאני למעקב
 ןכן על זה הדרך
 פשוט לחפש בגןגל
- 
@Ykingsmart כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: @יוני-10 אתה נמצא בחדר אוצרות של המלך ואומר נפלו לי 5 שקל מהכיס .. 
 כל הפורום תוכנות שחזורשלא תמיד עובדות, קצת הגזמת @מתושלח-הבבלי אני חושב שמה שאמרת עכשיו אינו נכון. יותר הטעיה ! לדוגמה, התוכנה easeus data recoveryהיא אחת הטובות שאני מכיר.
 היא עושה עבודה מעולה עם אחוזי שחזור מאוד גבוהים.החסרון שלה הוא שהיא לא משחזרת קבצי Excel, Word ו-PowerPoint בצורה טובה. לינק להורדה 
 https://mitmachim.top/post/692950
- 
 ותתחיל ללמוד מזזה כל חתימה לדוגמאTrojan dropperזה סוס טרויאני מתפשטhack toolזה כלי פריצה -יכול להיות המוד של האפליקציהAndroid.PUA.DebugKeyאומר שהאפליקציה שונתה והיא לא מקוריתTrojan-Spy.AndroidOS.Cerberusסוס טרויאני למעקב
 ןכן על זה הדרך
 פשוט לחפש בגןגל@יוסףטכנאי כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: ודבר שני תשתמש ב אתר לא באפליקציה אבל אני רוצה לסרוק את האפליקציות המותקנות ולא לעלות את כל האפליקציות (מאות) 
- 
@יוסףטכנאי כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: ודבר שני תשתמש ב אתר לא באפליקציה אבל אני רוצה לסרוק את האפליקציות המותקנות ולא לעלות את כל האפליקציות (מאות) 
- 
- 
@יוסףטכנאי כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: לכן אתה בודק קובץ ולא מתקין אצלך ומעמיס על המכשיר זה לכתחילה אני כבר התקנתי עשרות אפליקציות פרוצות בשבילי 
 וזה משנה אם אני מעלה קובץ לאתר או לאפליקציה?
- 
@יוסףטכנאי כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: לכן אתה בודק קובץ ולא מתקין אצלך ומעמיס על המכשיר זה לכתחילה אני כבר התקנתי עשרות אפליקציות פרוצות בשבילי 
- 
- 
 ןכן על זה הדרך
 פשוט לחפש בגןגל@יוסףטכנאי כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: @נחמן-פלח ודבר שני תשתמש ב אתר לא באפליקציה 
 ןכן על זה הדרך
 פשוט לחפש בגןגלסליחה על הבורות, אבל איפה אני רואה את החתימה? 
- 
@יוסףטכנאי כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: @נחמן-פלח ודבר שני תשתמש ב אתר לא באפליקציה 
 ןכן על זה הדרך
 פשוט לחפש בגןגלסליחה על הבורות, אבל איפה אני רואה את החתימה? 
- 
@יוסףטכנאי ומה זה כל האפליקציות עם הסימני שאלה? 
- 
@יוסףטכנאי ומה זה כל האפליקציות עם הסימני שאלה? 
- 
- 
- 
- 
@יוסףטכנאי כתב בסקר | האם לפתוח פוסט של אפליקציות פרו: @נחמן-פלח לא שווה כלום האפליקציה כלומר??? 
 האפליקציה virus total?