עזרה | עזרה בנוקיה 230
-
אשמח לעזרה בנוקיה 230 ב:
- איך אני מעדכן את הטלפון?
- למה שאני מחבר אוזניות בלוטוס שירים לא עובדים לי רק אם אני מפעיל את השיר לפני והסאונד של זה נשמע באיכות של שיחה
- איך אני משיג אפליקציות לטלפון ואיך אני מוריד אותם?
אשמח לעזרה מהמומחים!
@חכם_בלילה לגבי השאלה הראשונה - אי אפשר. (לא יודע אם נוקיה באופן כללי הייתה מעדכנת אותו, וגם אם כן - היא הפסיקה את העדכונים מזמן).
לגבי שאלה 3 - אם זה נוקיה 230 הממש ישן - אז אתה יכול להתקין בו jar - יש הרבה כאן בפורום וגם באינטרנט - חיפוש פשוט יניב לך הרבה תוצאות מעולות.
אם זה נוקיה 230 החדש - אי אפשר להתקין Jar, מה שכן יש ישומים vxp, אין הרבה, וחלקם לא עובדים. תחפש בגוגל, תמצא קצת... -
@חכם_בלילה לגבי השאלה הראשונה - אי אפשר. (לא יודע אם נוקיה באופן כללי הייתה מעדכנת אותו, וגם אם כן - היא הפסיקה את העדכונים מזמן).
לגבי שאלה 3 - אם זה נוקיה 230 הממש ישן - אז אתה יכול להתקין בו jar - יש הרבה כאן בפורום וגם באינטרנט - חיפוש פשוט יניב לך הרבה תוצאות מעולות.
אם זה נוקיה 230 החדש - אי אפשר להתקין Jar, מה שכן יש ישומים vxp, אין הרבה, וחלקם לא עובדים. תחפש בגוגל, תמצא קצת...@רפאל-vnkl איך אני יודע אם הוא חדש או ישן?
ומה זה עם הבלוטוס? -
@רפאל-vnkl איך אני יודע אם הוא חדש או ישן?
ומה זה עם הבלוטוס?- אם יש לך בתפריט "מתקין הישומים" או "ישומי java" או משהו כזה (אני פשוט לא כ"כ זוכר, היה לי את הטלפון הזה מזמן) - יש לך את הישן, אם לא - יש לך את החדש...
- לגבי הבלוטוס - אין לי מושג...
-
- אם יש לך בתפריט "מתקין הישומים" או "ישומי java" או משהו כזה (אני פשוט לא כ"כ זוכר, היה לי את הטלפון הזה מזמן) - יש לך את הישן, אם לא - יש לך את החדש...
- לגבי הבלוטוס - אין לי מושג...
@רפאל-vnkl נראה לי יש לי את החדש...
השאלה איך אני מתקין אפליקציות ואיך אני מוצא אותם... (אין בפורום) -
@רפאל-vnkl נראה לי יש לי את החדש...
השאלה איך אני מתקין אפליקציות ואיך אני מוצא אותם... (אין בפורום)@חכם_בלילה אין לי מושג... בגדול זה חיפוש מעמיק ברשת אחר משהו בסגנון vxp apps
-
@חכם_בלילה אין לי מושג... בגדול זה חיפוש מעמיק ברשת אחר משהו בסגנון vxp apps
@רפאל-vnkl תודה על העזרה!
אשמח לעזרה אם מישהו יודע משהו..