עזרה | עזרה בנוקיה 230
-
אשמח לעזרה בנוקיה 230 ב:
- איך אני מעדכן את הטלפון?
- למה שאני מחבר אוזניות בלוטוס שירים לא עובדים לי רק אם אני מפעיל את השיר לפני והסאונד של זה נשמע באיכות של שיחה
- איך אני משיג אפליקציות לטלפון ואיך אני מוריד אותם?
אשמח לעזרה מהמומחים!
@חכם_בלילה לגבי השאלה הראשונה - אי אפשר. (לא יודע אם נוקיה באופן כללי הייתה מעדכנת אותו, וגם אם כן - היא הפסיקה את העדכונים מזמן).
לגבי שאלה 3 - אם זה נוקיה 230 הממש ישן - אז אתה יכול להתקין בו jar - יש הרבה כאן בפורום וגם באינטרנט - חיפוש פשוט יניב לך הרבה תוצאות מעולות.
אם זה נוקיה 230 החדש - אי אפשר להתקין Jar, מה שכן יש ישומים vxp, אין הרבה, וחלקם לא עובדים. תחפש בגוגל, תמצא קצת... -
@חכם_בלילה לגבי השאלה הראשונה - אי אפשר. (לא יודע אם נוקיה באופן כללי הייתה מעדכנת אותו, וגם אם כן - היא הפסיקה את העדכונים מזמן).
לגבי שאלה 3 - אם זה נוקיה 230 הממש ישן - אז אתה יכול להתקין בו jar - יש הרבה כאן בפורום וגם באינטרנט - חיפוש פשוט יניב לך הרבה תוצאות מעולות.
אם זה נוקיה 230 החדש - אי אפשר להתקין Jar, מה שכן יש ישומים vxp, אין הרבה, וחלקם לא עובדים. תחפש בגוגל, תמצא קצת...@רפאל-vnkl איך אני יודע אם הוא חדש או ישן?
ומה זה עם הבלוטוס? -
@רפאל-vnkl איך אני יודע אם הוא חדש או ישן?
ומה זה עם הבלוטוס?- אם יש לך בתפריט "מתקין הישומים" או "ישומי java" או משהו כזה (אני פשוט לא כ"כ זוכר, היה לי את הטלפון הזה מזמן) - יש לך את הישן, אם לא - יש לך את החדש...
- לגבי הבלוטוס - אין לי מושג...
-
- אם יש לך בתפריט "מתקין הישומים" או "ישומי java" או משהו כזה (אני פשוט לא כ"כ זוכר, היה לי את הטלפון הזה מזמן) - יש לך את הישן, אם לא - יש לך את החדש...
- לגבי הבלוטוס - אין לי מושג...
@רפאל-vnkl נראה לי יש לי את החדש...
השאלה איך אני מתקין אפליקציות ואיך אני מוצא אותם... (אין בפורום) -
@רפאל-vnkl נראה לי יש לי את החדש...
השאלה איך אני מתקין אפליקציות ואיך אני מוצא אותם... (אין בפורום)@חכם_בלילה אין לי מושג... בגדול זה חיפוש מעמיק ברשת אחר משהו בסגנון vxp apps
-
@חכם_בלילה אין לי מושג... בגדול זה חיפוש מעמיק ברשת אחר משהו בסגנון vxp apps
@רפאל-vnkl תודה על העזרה!
אשמח לעזרה אם מישהו יודע משהו..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
גם אחרי הגוגל תרגום...