בקשת מידע | אורך של כבל בזק תקין
-
@אבי-ים אצלי כשאני מחבר כבל רשת, כל תזוזה מפילה את הרשת עד שהראוטר מתאפס על עצמו ולפעמים צריך גם לנתק ולחבר שוב..
אולי יש אפשרות טכנית לשכור ראוטר לכמה חודשים ולהאריך את הקו בזק עצמו מהשקע עד לשכנים, צריך רק לברר עם אפשר להפעיל 2 ראוטרים על קו בזק אחד..ברעיון זה יכול להיות פתרון להוזלה רצינית במחירי הגלישה לעשות סיבים אופטים בחבילה גדולה כשיש רוחב פס קבוע ולחלק את זה בין השכנים.. -
-
@mfmf כתב בבקשת מידע | אורך של כבל בזק תקין:
@אבי-ים אצלי כשאני מחבר כבל רשת, כל תזוזה מפילה את הרשת עד שהראוטר מתאפס על עצמו ולפעמים צריך גם לנתק ולחבר שוב..
אולי יש אפשרות טכנית לשכור ראוטר לכמה חודשים ולהאריך את הקו בזק עצמו מהשקע עד לשכנים, צריך רק לברר עם אפשר להפעיל 2 ראוטרים על קו בזק אחד..ברעיון זה יכול להיות פתרון להוזלה רצינית במחירי הגלישה לעשות סיבים אופטים בחבילה גדולה כשיש רוחב פס קבוע ולחלק את זה בין השכנים..זה מוזר וזה לא צריך לקרות הבעיה היא ספציפית אצלך
אצלי היו זמנים שעבדתי על ראוטר (Be של בזק) עם 10 כבלי רשת (בעזרת סוויץ) והיה יציב לחלוטין -
בנושא ההלכתי: שאלה מרתקת. חדר מחשבים משלם יותר ממני? ומשרדים? כאילו, האינטרנט שלי מוגבל לשימוש פרטי? באמת שאלה מעניינת...
לא רואה שום צד שיהיה אסור
איזו זכות יש לחברה להגביל את האינטרנט רק לבית אב 1? -
@אבי-ים כתב בבקשת מידע | אורך של כבל בזק תקין:
אם יש לי שכנה שבקשה למס' חודשים למשוך כבל רשת מהראוטר שלי בשביל שימוש מועט
זה הגיוני לקנות כבל 15-20 מטר כמו זה?
זה יעבוד טוב?wifi זה לא אופציה
אזור ה15 מטר אם זה לפחות CAT 5 צריך להיות בסדר גמור
-
@בדיוק-להיפך כתב בבקשת מידע | אורך של כבל בזק תקין:
איזו זכות יש לחברה להגביל את האינטרנט רק לבית אב 1?
זה לא כל כך מקום לדיונים הלכתיים יש לזה פורומים יעודיים, אבל בגדול ובלי להאריך. לחברה שחותמת איתך חוזה יש זכות להכניס כל סעיף בעולם כולל להגביל אותך לשימוש פרטי. יש חברות רבות שעושות את זה. (רב קו, חשבון בנק, מנוי בבריכה מועדון דרים קארד (מתי יפסיקו לגנוב אותם?).
השאלה שכן נוגעת לפורום הזה: האם בבזק יש סעיף כזה? -
@תלמודוטור כתב בבקשת מידע | אורך של כבל בזק תקין:
@אבי-ים כמו שכתב @בדיוק-להיפך כל כבל רשת מ-CAT5 מתאים למריחה של עד 150 מטר - משם ואילך צריך להוסיף סוויצ' (לא ראוטר כי הוא משנה את ההגדרות של ה-DHCP) כל עוד 150 מטר.
150 מטר?
זה לא ארוך מידי? -
@בדיוק-להיפך לא, ברשמי זה 100 מטר עיין כאן. בפועל מניסיון זה 150 מטר ואפילו יותר.
המקסימום שיקרה לך אם תחבר כבל יותר ארוך זה שמהירות האינטרנט תרד מאוד ואז תחבר עוד סוויצ'