בירור | פתיחת קישור של כתובת מייל ב-Gmail
- 
@ישראל-142 יכול להיות שמה שכתוב פה יעזור לך - זה מדריך שיש פה באתר מתמחים טופ - שמדבר על העניין @חובבן-מקצועי כתב בבירור | פתיחת קישור של כתובת מייל ב-Gmail: @ישראל-142 יכול להיות שמה שכתוב פה יעזור לך - זה מדריך שיש פה באתר מתמחים טופ - שמדבר על העניין תודה רבה!!! בשביל לפתור את הבעיה הייתי צריך לעשות את השלב הראשון במדריך שהבאת 
  וגם חלק ממה שכתוב שם בפוסט האחרון 
  קרדיט ל-@גיפה 
- 
כל פעם שאני רוצה לפתוח קישור של כתובת מייל זה ישר מעביר אותי לאאוטלוק, 
 השאלה איך עושים שזה יפתח ב-gmail?
 תודה רבה!@ישראל-142 יכול להיות שמה שכתוב פה יעזור לך - זה מדריך שיש פה באתר מתמחים טופ - שמדבר על העניין 
- 
כל פעם שאני רוצה לפתוח קישור של כתובת מייל זה ישר מעביר אותי לאאוטלוק, 
 השאלה איך עושים שזה יפתח ב-gmail?
 תודה רבה!@ישראל-142 תגדיר באפליקציות הברירות המחדל במחשב במייל שיפתח אם כרום 
- 
@ישראל-142 תגדיר באפליקציות הברירות המחדל במחשב במייל שיפתח אם כרום @a-y-f כתב בבירור | פתיחת קישור של כתובת מייל ב-Gmail: @ישראל-142 תגדיר באפליקציות הברירות המחדל במחשב במייל שיפתח אם כרום ככה: 

- 
@ישראל-142 יכול להיות שמה שכתוב פה יעזור לך - זה מדריך שיש פה באתר מתמחים טופ - שמדבר על העניין @חובבן-מקצועי כתב בבירור | פתיחת קישור של כתובת מייל ב-Gmail: @ישראל-142 יכול להיות שמה שכתוב פה יעזור לך - זה מדריך שיש פה באתר מתמחים טופ - שמדבר על העניין תודה רבה!!! בשביל לפתור את הבעיה הייתי צריך לעשות את השלב הראשון במדריך שהבאת 
  וגם חלק ממה שכתוב שם בפוסט האחרון 
  קרדיט ל-@גיפה 
- 
 י ישראל 142 סימן נושא זה כשאלה ב י ישראל 142 סימן נושא זה כשאלה ב
- 
 י ישראל 142 סימן נושא זה כנפתר ב י ישראל 142 סימן נושא זה כנפתר ב
- 
@a-y-f כתב בבירור | פתיחת קישור של כתובת מייל ב-Gmail: @ישראל-142 תגדיר באפליקציות הברירות המחדל במחשב במייל שיפתח אם כרום ככה: 
  @a-y-f ו-@צדיק-וטוב-לו-0 כתבו בבירור | פתיחת קישור של כתובת מייל ב-Gmail: @ישראל-142 תגדיר באפליקציות הברירות המחדל במחשב במייל שיפתח אם כרום ככה: 
  תודה רבה! (זה גם ההתחלה של המדריך ש-@חובבן-מקצועי הביא קישור אליו) 
 אבל זה לבד לא הספיק, הייתי צריך לעשות גם את מה שכתוב שם בפוסט האחרון (את זה)
- 
-