המלצה | המלצה על מומחה במחשבים
-
@קטוצ-קע נייח או נייד לא שאני מבין גדול אבל סתם אם זה נייח ויש לך כסף להשקיע לך על בנייה אישית שם ישימו הכל מעבדi9 י RTX4090 32GB RAM איחסון2TB זה מפרט לגיימינג אבל מטורף גם לגרפיקה, לגבי מחשב נייד יש לך את המחשבים של אסוס יש לך אותו שזה כאילו התפנקות https://www.bug.co.il/brand/asus/color/inkwellgray/zenbook/duo/14/ux8406ma/pz051w?promo_id=page_manufacturer&promo_name=asus_zenbook-s13_18_05_23&promo_creative=asus_zenbook-s13_18_05_23&promo_position=-4 ויש גם לנובו פצצות כמו הTHINKPAD אני לא מבין גדול סתם מייעץ קצת כמובן שיש פה בפורום תכרישים
שהם באמת מבינים לגבי מי שיבנה לך וכו' או מחשב כבר בנוי -
@קטוצ-קע כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
מחשב מהיר בטירוף מעבד במהירות הכי טובה, בעיקרון מיועד לעבוד עם תוכנות גרפיקה עימוד עריכת וידאו ותוכנות כבדות אחרות, בקיצור, המחשב הכי טוב שיכול להיות גם במחירים גבוהים מאוד
א. אתה מעוניין במחשב נייד, נייח, או אולי all in one?
all in one זה אומר שבעצם לקחו את כל מה שאמור להיות במחשב והכניסו במסך
לדעתי זה מאוד נוח כי לעבוד שעות ארוכות על מחשב נייד זה לא כ״כ נוח אבל מחשב נייח לעומת זאת תופס מלא מקום וכבלים וכל זה אז לדעתי זה ממש מתאים לךב. מה עם מחשבים של אפל?
מחשבים חיות, ואם אתה רוצה משהו טוב עוף על זה (@כולם נא לא להתחיל פה וויכוח אפל או לא אפלאז לקישורים:
מחשב all in one aplle הכי טוב שמצאתי - אבל אני לא יודע אם 8 ליבות יספיקו - אני לא כ״כ יודע כמה ליבות צריך בשביל גרפיקה כזו
מחשב נייח אפל מיני תופס מקום אבל ממש קצת-נראה לי פגז בשבילך 12 ליבות 64 ג׳יגה ראם מעבד m2 max עם 4 TB זיכרון אחסון
בקיצור חיה של מחשב
בהמשך אני אעלה לכאן גם דגמים שאינם אפל -
@קטוצ-קע כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
מחשב מהיר בטירוף מעבד במהירות הכי טובה, בעיקרון מיועד לעבוד עם תוכנות גרפיקה עימוד עריכת וידאו ותוכנות כבדות אחרות, בקיצור, המחשב הכי טוב שיכול להיות גם במחירים גבוהים מאוד
אם לא תמקד בדרישות מחיר וביצועים יוכלו לתת לך קישורים גם למחשבים ב100,000 ש"ח...
אלא אם כן יש לך צד לקנות גם בכזה מחיר... -
-
@מתושלח-הבבלי נסיון של שנים איתי ונסיון של אחרים שאני מכיר
-
@ועד כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
@מתושלח-הבבלי נסיון של שנים איתי ונסיון של אחרים שאני מכיר
מצויין, אם היית כותב את זה קודם היה יותר טוב
-
@מתושלח-הבבלי מה כוונתך? מיד שראיתי עניתי
-
@ועד כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
@מתושלח-הבבלי מה כוונתך? מיד שראיתי עניתי
כשהבאת את האתר שלו לא כתבת שאתה מכיר אותו, אז אמרתי שבפעם הבאה כדאי שתכתוב את זה ישר
-
@מתושלח-הבבלי הבנתי
-
@ישראל6-0 כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
מה התקציב שלך גבוהה ? בערך
כי אין טעם שיזרקו פו מלא קישורים זה לא חכמה לתת לך משהו מטורף במחיר מטורף !@2580 כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
אם לא תמקד בדרישות מחיר וביצועים יוכלו לתת לך קישורים גם למחשבים ב100,000 ש"ח...
עד 20,000
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
לא יודע למה אתה צריך הכי טוב
פשוט מאוד, עכשיו יש לי תקציב לזה (סכום שמספיק למחשב יותר מהסטנדרט) אז למה שאני אקנה סתם מחשב? הכוונה שלי להכי טוב זה מחשב מחברה איכותית, שיעבוד בלי בעיות, שיחזיק הרבה זמן, שיטוס ויעבד נתונים במהירות-שזה ממש חשוב לי
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
למרות שלדעתי זה בזבוז כסף
למה בזבוז? סתם זה עולה יקר? אפשר למצוא אותו דבר יותר זול?