המלצה | המלצה על מומחה במחשבים
-
@מתושלח-הבבלי נסיון של שנים איתי ונסיון של אחרים שאני מכיר
-
@ועד כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
@מתושלח-הבבלי נסיון של שנים איתי ונסיון של אחרים שאני מכיר
מצויין, אם היית כותב את זה קודם היה יותר טוב
-
@מתושלח-הבבלי מה כוונתך? מיד שראיתי עניתי
-
@ועד כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
@מתושלח-הבבלי מה כוונתך? מיד שראיתי עניתי
כשהבאת את האתר שלו לא כתבת שאתה מכיר אותו, אז אמרתי שבפעם הבאה כדאי שתכתוב את זה ישר
-
@מתושלח-הבבלי הבנתי
-
@ישראל6-0 כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
מה התקציב שלך גבוהה ? בערך
כי אין טעם שיזרקו פו מלא קישורים זה לא חכמה לתת לך משהו מטורף במחיר מטורף !@2580 כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
אם לא תמקד בדרישות מחיר וביצועים יוכלו לתת לך קישורים גם למחשבים ב100,000 ש"ח...
עד 20,000
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
לא יודע למה אתה צריך הכי טוב
פשוט מאוד, עכשיו יש לי תקציב לזה (סכום שמספיק למחשב יותר מהסטנדרט) אז למה שאני אקנה סתם מחשב? הכוונה שלי להכי טוב זה מחשב מחברה איכותית, שיעבוד בלי בעיות, שיחזיק הרבה זמן, שיטוס ויעבד נתונים במהירות-שזה ממש חשוב לי
-
למרות שלדעתי זה בזבוז כסף
למה בזבוז? סתם זה עולה יקר? אפשר למצוא אותו דבר יותר זול?
-
@pcinfogmach אבל כולם מעדיפים לנסוע יותר מהר ויותר נוח, פשוט אין להם כסף מיותר לקנות רכב יקר
-
@קטוצ-קע
זה כמו לקנות את הרכב הכי טוב בשוק
נכון שהוא ייסע יותר טוב ויותר חלק ויותר מהר אבל מי צריך את זה? כל מה שאתה צריך זה להגיע מנקודה א לנקודה ב בצורה נוחה.מה הקשר? מחשב טוב ייתן יותר ביצועים ויותר תפוקה
אתה יכול גם לבנות את אנדרואיד 15 על מכונה ווירטואלית על מחשב של 2 ג׳יגה, אתה יכול גם לבנות פרוייקטים כמו vlc במחשב עם מעבד intel x5 אתה יכול הרבה דברים, צריך משהו שיעבוד -
@מתושלח-הבבלי
המלצתי לו על מחשב טוב לצרכים שלו ואמרתי שלדעתי לא צריך את ההכי טוב אלא מספיק מחשב טוב. אז למה אתה שואל אותי ממחשב לא טוב לצרכים שלו?!
אגב לא באתי כאן להתווכח עם אף אחד אלא ליייעץ מה אני חוויתי מנסיוני, אף אחד לא חייב להסכים איתי. -
פוסט זה נמחק!
-
@10110000
המלצה גרועה אם הוא צריך גרפיקהחברה תקראו מה אנשים רוצים לפני שאתם עונים@קטוצ-קע כתב בהמלצה | המלצה על מומחה במחשבים:
מחשב מהיר בטירוף מעבד במהירות הכי טובה, בעיקרון מיועד לעבוד עם תוכנות גרפיקה עימוד עריכת וידאו ותוכנות כבדות אחרות, בקיצור, המחשב הכי טוב שיכול להיות גם במחירים גבוהים מאוד